אין קבוצה בלי אוהדי הצלחות במיוחד בארץ מה אתם מזיינים תמוח ??
אין קבוצה בלי אוהדי הצלחות במיוחד בארץ מה אתם מזיינים תמוח ??
|
|
וווווווואייייייייייי אם באו רק 50 אנשים כדי לשים 900 שקל על ביתר לא הופך אותנו לאוהדי הצלחות !!1
ובטח סכנין היו מוכרים גמלים ברור שהיה להם כסף או גונבים בשמים בדיוטי
למה ניראה לך ?! יותר מחצי מהירושלמים אוהדים ביתר ירושלים , איך לא היו לנו אוהדים ?!
אתה יודע כמה תושבים יש בירושלים ???
והירושלמים הם אלה שהיו הולכים עם הקבוצה בטוב וברע
מודה , יש אוהדי הצלחות - כמו לכל קבוצה בארץ ! אבל מה זרמתם
תגידו מה שתגידו אין על הקהל הביתרי
הקהל הכי טוב בארץ נמצא רק בטדי בצבעים צהוב ושחור
כי בניגוד אליכם אנחנו לא סתם אוהדים
אנחנו אוהבים ת'קבוצה , חיים בשבילה , נושמים בשבילה וקמים בבוקר בשבילה .
ובקשר ללברפול עשית ת'קהל שלך הכי טוב בעולם מינימום לברפול (לידיעתך , ללברפול יש את אחד הקהלים הכי טובים בעולם נשמה שלי)
ובחיים שלך אל תדבר אלי ככה בזלול .. זה נורא יפה להיות עבריין מקלדת
נערך לאחרונה על ידי רונקייי אבוטבול; 28-06-2009 בשעה 15:05.
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
תרגיעו את הדיבור שלכם ובמיוחד אתה אור.
אתה לא יכולים לדבר על זה בלי קלל?
שמעי לא יודע מאיפה את רואה מה אני רושם,פעם אחת חשבת אני אמרתי על הפרוייקט הזה(לא אמרתי מילה על זה) ועכשיו את אומרת שאמרתי מילה על הקהל של מכבי,לא אמרתי שאנחנו טובים לא הזכרתי אותנו אז מפה ולהגיע שאני אמרתי שהוא הקהל הכי טוב בעולם לא יודע מאיפה את רואה מה אני רושם,כולה אמרתי עובדות:שזכינו מקום שני העונה,ולידיעתך הקהל של ליברפול הוא הקהל הכי טוב בעולם לא בין הכי טוב,למרות שאני אוהד יונייטד.
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אוהדי כסף.. עכשיו לכו תזיינו למישהו אחר תשכל, אני לא אומר שהקהל של חיפה הכי טוב, אבל הוא יותר טוב משל בית"ר..ממוצע מכירת המנויים של בית"ר ירושלים לפני תקופת גאידמק עומד על כ2,500, כשחלק לא מבוטל מהם נרכש במהלך העונה ולאו דווקא בטרום העונה. מאז הגיע גאידמק קפצו המספרים והממוצע עומד על כ-6,000 מנויים. קורנפיין מקווה ומאמין כי המספרים ישארו דומים לשנים האחרונות, למרות סיום עידן גאידמק והכסף הגדול.