תקרא תהילים אחי.
|
|
שמע תמיד תקפוץ לך המחשבה על האישה הזקנה מהסרט ככה שלנסות לחשוב על משהו אחר לא אפקטיבי ...
קנה איזה מנורת לילה שתשב לידך תאיר לך קצת ככה לא תפחד לעצום את העיינים וככה גם לא תעלה לך התמונה של האישה ,כי כשאתה עוצם את העינים ולא רואה כלום (רואה שחור) אז עולים לך התמונות המפחידות שראית בסרט ככה שם לא תהיה במצב כזה שלא תראה שחור לא יעלו לך התמונות של הזקנה המכוערת ההיא
פיזית ? כוס יין .
נפשית ? תפטור תבעיות של עצמך
אולי תדבר על זה עם אחד ההורים, ואם זה לא עובר הייתי ממליץ יעוץ.
ניראה לי קצת הגזמתם...
בכל מקרה כמו שכבר יעצו לך פה רבים מלבדי פשוט תמצא משהו שיסיח את דעתך לפני השניה אם זה בצורת קריאת תהילים, אמירת קריאת שמע או בצורת צפייה בתוכנית מצחיקה או מעניינת אחרת מייד לפני השנייה תראה כמה שפחות תדוש בזה זה יעלם מעצמו לא צריך לעשות מזה כזה עיניין דברים כאלו קוראים (תתפלא לא רק לך) אז תיקח נשימה עמוקה ותתמודד עם הפחדים שלך כי כמו שהמנטרה הידועה אומרת "אין ממה לפחד אלא מהפחד עצמו" כלומר אתה מפחד עצם המחשבה על הפחד ולא מעצם המושא שממנו התחיל הפחד...
ממליץ לך לקרוא שמע ישראל.
אתה כל כך תשתעמם ותרדם תוך דקה![]()
אני יתן לך כמה דברים שאני עשיתי:
1. תאכל משהו מתוק לפני שאתה הולך לישון
2. תדמיין שהזקנה עומדת מולך ופתאום אתה הפוך לענק ונותן לה בעיטה ומעיף אותה ליבשת אחרת...
3. תדמיין משהו אחר (אני נגיד דמיינתי שאני שוחה בבריכה של מטבעות זהב או עושה את בר רפאלי)
בהצלחה..
נערך לאחרונה על ידי TrAsKy; 28-06-2009 בשעה 08:15.
אחי תאמין לי גם אני פחדן אחושילינג ומכל סרט אפילו הכי פחות מפחיד אני מפחד ולא יישן בלילה.
כשראיתי את הסרט השדים של אמילי לא ישנתי 2 לילות לא יכולתי אפילו לעצום עיניים ובעיקר שהיה 3 בלילה פחדתי פחד מוות (המבין יבין למה). אין מה לעשות זה פחד אתה תפחד כמה ימים ואז זה כבר יעבור לך גם אם תחשוב על זה זה לא יפריע לך... וכל מה שאמרו פפה לא יעזור לך גם אם תראה קומדיה זה לא יעזור כי אתה עדיין תחשוב על זה.. גם אם תחשוב על דברים אחרים תמיד הזקנה תצוץ לך בראש.. תאמת לפני כמה שבועות חברים שלי הלכו לסרט הזה ולא רציתי לבוא.
קיצר אם יש לך טלוויזיה בחדר נסה לישון אם טלוויזיה פתוחה, אם לא אז במחשב שים איזו סדרה ותישן.
או שתשמע שירים בMP חלש ותישן או משהו...
לחופש יש תאריך:
23.10.15