|
|
תקשיב אתה רציני חושב ככה?
יש לך ממש בעיה "גבר"
למה שמלכתחילה בכלל תפתח איזשהו רגש כלשהו לאקסית של חבר שלך?
לא מדבר פה על חבר של שלום שלום, אבל עכשיו יש לי חברה כבר 5 חודשים, נראה לך שאחד החברים שלי בכלל יחשוב על לשים עליה אצבע?
תגיד לי איפה אתה חיי?
לחבר שלי יש חברה 3 שנים כבר, אם הם יפרדו, אתה חושב שאני יחשוב על לזיין אותה? עזוב יחשוב, נראה לך בכלל שאני יתן לעצמי להגיע למצב של לגעת בה או משהו כזה? אולי להגיד לה שלום ברחוב.
בקיצר אחי רואים כמה אתה חבר. חחח הלוואי החבר הכי טוב שלך יזיין את אישתך לעתיד אחרי שתתגרשו ואז תחפש אותי תגיד לי כמה טעית
וואוו איזה תפיסה מעוותת של החיים אחי אני מציע לך לקרוא מה כתבת ואז לקרוא מה אני כתבתי..
אני לא מתכוון ללכת לעשות בכוונה אבל מה לעשות לפעמים קורה שאתה מפתח רגשות למישהי ואתה לא יכול לשלוט בזה...
אז מה תבחר לאכול את עצמך על הפספוס או ללכת על זה?
להזכירך הם נפרדו חייבת להיות לזה סיבה!
ובלי שום קשר אם אישתי לעתיד תחליט שהיא נפרדת ממני ואיזה חבר יתפס עליה לי אין בעיה עם זה...
מי אני שיקבע לו מה לעשות איתה אחרי שאני והיא לא ביחד...
גישה כזאת רק מראה איזה סוג בן אדם אתה... אחי רכושניות מביאה רק הרס היא לא בונה שום דבר טוב תעשה קצת חושבים עם עצמך ותראה שאתה מגיע לאותה מסכנה...
ד"א
בן כמה אתה בכלל?
עריכה:
רק עכשיו הבנתי את דרך המחשבה המעוותת שלך אתה חושב שבגלל שהוא הראשון שתפס אותה יש לו זכות ראשונים עליה ולא משנה אם הוא עזב אותה ובכלל מי היא שתקבע מה היא רוצה הרי היא שלו עד שהיא תמות או עד שהוא ירשה לה לצאת עם אנשים אחרים... (חברים שלו לדוגמא..)
פשש אני מוכרח להגיד לך "גבר" אתה אחלה בן אדם אם זאת דרך המחשבה שלך כל הכבוד...
קיצר בולשיט בפיתה עיראקית..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 01:26.
מה קשור רכושנות? התפיסת חיים שלך מעוותת... בשביל לפתח רגש תלותי בבן אדם צריך הרבה יותר מלשבת איתו על כוס קפה וסיגריה...
בשביל לפתח רגשות למישהי צריך להיות איתו להכיר הרבה להכנס לזה
אם תרצה להמנע מזה תאמין לי שאתה יכול, אף אחד לא מכריח אותך להכיר בן אדם.
אם אתה רוצה להכיר את הבן אדם אתה צריך לדעת שיש סיכוי שיפתחת כלפיו רגש כלשהו.
אני לא מבין אותך, יש 23847239847239847298749823 בחורות בעולם,
אז דווקא עם זאת, האקסית של החבר הכי טוב שלך, אתה תרצה לצאת? "כי יכול להיות"?
אני בן 18, והסוג בן אדם שאני זה הסוג שכנראה כל החיים שלך רצית להגיע להיות וללא הצלחה, אז אתה חושב שאם תצליח לדפוק את האקסית של החבר זה ישתנה - אתה טועה "גבר".
לילה טוב
תגיד לי זה בכונה או בטעות אתה בכלל ניסית לקרוא מה כתבתי כי ניראה לי שלא!
אני לא אמרתי לך ללכת לנסות לדפוק את האקסית של החבר שלך..
אני רק תיארתי סטואצייה שבה קורה שאתה והיא איכשהו מיד שמיים מגיעים למצב כזה לא יודע למה לא יודע איך אבל זאת הסיטואצייה.. תתמודד..
עכשיו מה תעשה?
תניח לזה ותאכל את עצמך אחר כך
או תתן לזה צ'אנס?
וכניראה שאת העריכה שלי לא קראת אז אני אצטט אותה בראשי פרקים..
אתה חושב שבגלל שהוא היה הראשון מבינכם שתפס אותה זהו גמרנו היא שלו לעד?
גם אחרי שהיא תמות אסור לך לחשוב עליה בכלל!
ומי היא שתקבע עם מי היא תצא איך יש לה זכות בכלל היא שלו!
מה זה משנה שהוא החליף כבר 6 חברות היא עדיין שלו אל תסתכל עליה אפילו.. (או על אחת מ - 6 האקסיות האחרות שלו!)
קיצור משחקי כוח מטופשים שאתם ממצאים כדי להראות איזה חברים נאמנים אתם..
בולשיט!! אתה בן אדם אין לך שליטה על מה יקרה ותאמין לי אם תקלע לסיטואצייה שבה אתה משחק את החבר שמתאהב באקסית אתה קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים... יש לך עוד הרבה לעבור בחיים עד שתגיע להבנה הזאת ואני מניח שגם אם תקרא 10 פעמים את מה שכתבתי זה עדיין לא יכנס לך לראש כי אתה גבר אתה לא פוגע בחבר בגלל אהבה מה פתאום שאתה תעשה דבר כזה לחבר?!
קיצור תגדל קצת (ואני לא מתכוון לגיל) תבין כי עד שלא תגיע לגשר הזה אתה לא תדע איך לעבור אותו..
וסתם שתדע:
אני ההיתי בסיטואצייה כזאת אבל על תקן של החבר שיש לו אקסית שהחבר הכי טוב שלי התאהב בה עם הזמן....
בסוף אני והיא נפרדנו כי הרגשנו שזה לא מתאים יותר..
הוא התלבט בהתחלה אם לנסות בסוף הלב הכריע את הגורל והוא הלך על זה ותנחש מה היא גם הרגישה שיש מצב שזה יתאים והם ניסו..
בהתחלה הסתירו את זה ממני בכל אמצעי שניתן לחשוב עליו אבל איך אומרים האמת בסוף מוצאת את הדרך החוצה...
עכשיו להגיד לך שלא צבט לי?
אז כן צבט טיפה ואז לקחתי 10 דקות לעצמי ועשיתי חושבים והגעתי למסקנה אחת.. אני והיא כבר לא יחד מי אני שיבקע לה עם מי לצאת??
או לו?
אז עכשיו הם חברים כבר שלוש שנים ואפילו יש דיבורים לאחרונה על דבר יותר קבוע ותאמין לי אני ממש שמח בשבילם...
עכשיו תחשב שכל הסיטואצייה הזאת הייתה קוראת אחרת מה ניראה לך הוא היה מרגיש עד היום?!
היא הנפש התאומה שלו ורק בגלל שאני יצאתי איתה קודם היה סיכוי שהוא היה מפספס את זה אם הוא היה חושב כמוך למזלי ולמזלו הוא אדם קצת יותר מפותח והוא הבין שאהבה באה לפני הכל..
ד"א..
לילה טוב שיהיה לך תישן קצת תחשוב על מה שכתבתי אולי בכל זאת תבין את זה מתישהו..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 01:50.
שאל אותו תאכלס לא מול כולם אם זה באמת מפריע לו.
מול כולם הוא בחיים לא יגיד שהוא רוצה לחזור אליה או משהו...
שאותו אחד ישב ידבר איתו, ישאל באמת מה המצב ביניהם. אם הוא אומר לו ברצינות שהוא יכול ללכת על זה, והקשר לא נגמר ממש לא מזמן, שיילך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הייתי קופץ על זה!
אתה לא חייב לסבול בגלל שפעם הם היו ביחד..
וחוץ מזה אם הוא יבוא פעם בתלונות על זה אפשר להגיד לו אמרת שלא אכפת לך אז מה אתה מתלונן עכשיו...
חחחחח
פורום של חרמנים בתולים בני 15
אני יוריד לעצמי את הזין לפני שאני אגע באקסית של חבר
כוס אמק עכשיו אני יוצא עם מישהי 11 חודש כבר
והיא גם ידידה טובה של כל החברים שלי מין הסתם
ואני יודע בוודאות שלא משנה מה בחייייייים אבל בחייים אף אחד לא יעיז לגעת בא אם נפרד
יצאו מצבים שמישהו זיין אקסית של חבר אבל הם יצאו שבועיים אז בחייאת ראבק זה לא שהוא זורק עליה זין באמת
נערך לאחרונה על ידי -Ron-; 01-07-2009 בשעה 14:21.
אה?!
על מה אתה מדבר?
נגיד והם היו יוצאים שלוש שנים יודע מה 5 שנים!...
ובסופו של דבר הם נפרדו...... והיא התחילה לצאת עם חבר טוב אחר שלו מה הבעיה עם זה לכל הרוחות אתם הורגים אותי התגובות המטומטמות האלו..
מה הקטע שלכם תפסיקו עם משחקי הכבוד האלו!!
היא חברה לשעבר של חבר נו אז מה... הנקודה המרכזית פה היא לשעבר!
הם נפרדו מעכשיו כל אחד מהם הוא אינדיבידואל כל אחד עושה את ההחלטות שלו לצד השני אין יותר מילה בעיניין!
ואם היא מתאהבת בחבר טוב שלו (משהו שיש סבירות מאוד גבוהה שיקרה) והוא מחזיר לה אהבה כל הכבוד שיהיה להם רק בהצלחה!
אני לא מבין באיזה עולם אתם חיים אתם חושבים בגלל שהוא הראשון שתפס אותה אז יש לו איזה זכות ראשונים עליה גמרנו היא שלו עד תום הימים?!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 14:29.
מבחינתה שתעשה מה שהיא רוצה, הוא לא יכול להגיד לה כלום, ואין לו שום זכות להגיד לה כלום
אבל אם החבר, הוא באמת חבר ואני לא מדבר על בנאדם של שלום שלום אלא חבר טוב מאוד
הוא לא יעשה משהו עם זה
כי בחייאת דינק שאתה יוצא עם מישהי 3 שנים גם אחרי שתיפרדו עדיין יהיה לך רגשות אליה ועדיין יהיה בך משהו שירצה אותה
ואם חבר שלך למרות שהוא יודע שיש לך משהו אליה יצא איתה הוא ממש לא חבר
ואני לא מדבר איתך על כל הסיסמאות המגרות האלה
חברים לפני בנות ובלה בלה בלה
פשוט, בחורות יש הרבה ואם חבר ינסה לעשות משהו עם מישהי שאתה עדיין מרגיש אליה משהו אז הוא לא בנאדם
ויודע מה אני אשאל אותך משהו אחר
אם יש בחורה ניראה לה שולה
ויש שתי חברים טובים טובים טובים
אחד דוד ואחד שלום
דוד אוהב את שולה מאוד אבל היא לא סופרת אותו
שלום יודע מהעניין וזה לא מפריע לו ללכת לזיין אותה
הוא חבר?
במצב הזה מה פתאום אבל אני לא מדבר על זה..
אני מדבר על התפתחות של רגשות של ממש!
לא איזה רגש חרמנות שתוקף אותך ברור שבמצב כזה אין מצב שאני ההיתי סתם מזיין חברה לשעבר של חבר
אבל פה נכנס האלמנט של רגשות אם אני מרגיש משהו אליה והיא מרגישה משהו כלפיי אז לא תהיה לי בעיה כי בסופו של דבר הם נפרדו בגלל סיבה כזאת או אחרת אם היה להם רגשות אחד לשני הם לא היו נפרדים נכון ?
- בגלל שזה חסר טעם ומרושע
- אין לי אינטרס לפגוע באף אחד במיוחד בחבר טוב שלי
עכשיו בו נניח שהיא עזבה אותו כי היא לא מרגישה אליו כלום יותר אבל הוא בניגוד אליה מרגיש שהוא עוד אוהב אותה.. המצב הזה הוא בעייתי אבל...
אם אני בתור חבר הכי טוב שלו כן אוהב אותה והיא אותי אני אלך אליו ופשוט אציג בפניו את המצב ואודיע לו שאני מתכוון לצאת איתה.... כי מבחינתי.. אהבה היא דבר שאסור לוותר עליו גם לא במחיר של אולי לאבד חבר אמיתי..
(דבר שתכלס לא סביר שיקרה בגלל שכמה שאני חבר טוב שלו ואני מבין אותו הוא גם מבין אותי באותה רמה למטבע הזה תמיד יש שני צדדים)
ועכשיו אני אומר את כל זה בגלל שאני כבר ההיתי בסיטואצייה כזאת אבל לא על תקן של החבר ש"בוגד" כביכול בחבר טוב שלו אלא בתור זה ש"נבגד" לכאורה..
הנה הסיפור:
אני ההיתי בסיטואצייה כזאת אבל על תקן של החבר שיש לו אקסית שהחבר הכי טוב שלי התאהב בה עם הזמן....
בסוף אני והיא נפרדנו כי הרגשנו שזה לא מתאים יותר..
הוא התלבט בהתחלה אם לנסות בסוף הלב הכריע את הגורל והוא הלך על זה ותנחש מה היא גם הרגישה שיש מצב שזה יתאים והם ניסו..
בהתחלה הסתירו את זה ממני בכל אמצעי שניתן לחשוב עליו אבל איך אומרים האמת בסוף מוצאת את הדרך החוצה...
עכשיו להגיד לך שלא צבט לי?
אז כן צבט טיפה ואז לקחתי 10 דקות לעצמי ועשיתי חושבים והגעתי למסקנה אחת.. אני והיא כבר לא יחד מי אני שיבקע לה עם מי לצאת??
או לו?
אז עכשיו הם חברים כבר שלוש שנים ואפילו יש דיבורים לאחרונה על דבר יותר קבוע ותאמין לי אני ממש שמח בשבילם...
עכשיו תחשב שכל הסיטואצייה הזאת הייתה קוראת אחרת מה ניראה לך הוא היה מרגיש עד היום?!
היא הנפש התאומה שלו ורק בגלל שאני יצאתי איתה קודם היה סיכוי שהוא היה מפספס את זה אם הוא היה חושב כמוך למזלי ולמזלו הוא אדם קצת יותר מפותח והוא הבין שאהבה באה לפני הכל..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 14:53.
אם היא שווה אז ברור שכן וסיבכת יותר מדי עם כל האותיות