תודה
תודה
|
|
לילה טוב.
ניראה שזה הולך להיות עוד אחד משעמם אז לילה טוב לכולם אני פרשתי לדוקים..
למה? בואו נעשה משהו מעניין כל אחד יביא בדיחה.
השגריר של ערב הסעודית באו"ם סיים לשאת את נאומו,
יוצא ללובי ונתקל בידידו האמריקאי.
הם לוחצים ידיים והסעודי אומר: "אתה יודע, אני חייב לשאול אותך שאלה אחת לגבי אמריקה".
"בודאי, הוד מעלתך", עונה לו האמריקאי. "אענה לך על כל דבר שאוכל".
לוחש הסעודי: "בני צופה בתכנית 'מסע בן כוכבים'.
הוא רואה שיש שם רוסים, יש שם ספרדים, יש שחורים ויש מלוכסני עיניים מהמזרח.
והוא לא מבין למה אין שם אף ערבי". מתכופף האמריקאי לעברו ואומר לו: "זה בגלל שהתכנית הזאת מתרחשת בעתיד".
לילה טוב
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מייפל סטורי זהו משחק שנוצר על ידי בני גורן ומטרתו העיקרית היא ללקט איברים של יצורים אומללים שנרצחו בדם קר ע"י איש שמחזיק מטאטא/חרב שלא ברור איפה החוד שלה. המשחק מיועד לילדים ששונאים את המשחק קאונטר סטרייק.
למה וכיצד להרוס את העולם? בינואר 1845 החל משרד החינוך להוציא צווי מניעה כנגד ספרי החשבון של בני גורן. הסיבה להפכה הייתה הגעה להסכם זכיות הילד והבנה כי ספרים אלו אומנם עוברים על 3 זכיות יסוד. בני גורן, אשר במילה בכתיבה ופתירה לא נכונה של תרגילי מתמטיקה מצא את עצמו מחוץ למחסן לראשונה מזה שנים. אור השמש הבהיל אותו ועשה לו קמטים,הוא נאלץ להתמודד עם חברת משפחתו (לילדו פתאום היה זמן פנוי) וכספו החל לאזול. מתוסכל כאוב הוא הרגיש תיעוב אף יותר אז מבעבר לילדים הוא החליט ליצור משהו כו אפל וכואב עד כי ספרי החשבון יראו כדבר נסבל. הוא פנה למקום היחיד ששם ידע שיד הצנזורה הצודקת לא תיגע באינטרנט, ודוקא במעוז הצדק והחוכמה הקים את המשחק האפל ביותר. התרעומה העמוקה שגרמה לבני גורן בילדתו להתרחק מן העולם ולהסתכל בספרי המדע היה צחוקם ההרסני של פטריות ושבלולים,ולכן היה מעוצבן.נקמתו הראשונה נעצרה באמצע כך שהוא התכוון שזו בסופה תמשיד את העולם. בגלל שבחיים הוא הרגיש משעומם לאללה,הוא עמד על משאוות טכניות מסבכות להיפנוט שאותם לא הצליח בעזרת מחשבו האדיר עד שחבט במקלדת,אחרי כ 3 הלקאות המחשב הבין את הרמז ועבד. וכן הצליח בני גורן להמציא תוכנת היפנוט ילדים שתמכר למשחק מייפל סטורי, וכך יהרוס את עולם העתיד.אחד הנשאים בו תולה בני גורן תקווה גדולה הוא הוא FangBlade, אשר הגיע לרמה בסביבות 51982554205 עקב התמכרות קשה לטופו (המאכל הרשמי של ה"משחק") וכבר מתחיל להראות סימנים של האופקלפסיה (דם בכל מקום וחזירירים מעופפים מעשנים חשיש)
במהלך המשחק השחקנים בו הולכים והורגים "מפלצות",ועוד לוקחים להם את הכסף והחפצים!!!! (הרצחת וגם ירשת?) ככל שאתה הורג,אתה עולה דרגה וכך הוא מכין את כלונו לחיים פולטים ומלאי שנאה עצמית.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 01-07-2009 בשעה 23:17.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
מייפל יש רק בפנקייק.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי