לכו למקלט ליד הבית תנקו אותו תשימו פה ושם ספות כמה קיסאות כמה שולחנות אלכוהול תביאו דיג'י וזהוא
לכו למקלט ליד הבית תנקו אותו תשימו פה ושם ספות כמה קיסאות כמה שולחנות אלכוהול תביאו דיג'י וזהוא
|
|
רעיון טוב.. אבל.. השכנים שלי קרציות רצח.
וגם המקלט שלי קטן יחסית.
ואממ משקיען.. ממ מה זה המקום הזה? חח
איפה? מחירים בערך אתה יודע?
Muddy water won't do for a mirrorA dog doesn't care if you're rich or pooreducated or illiterateclever or dull.Give him your heart and he will give you his
לא רק המקום עושה את הכיף.
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
אני לא מבין אותך יש לך יום הולדת את יכולה להשיג מהמועדון כרטיסים בזול ולמכור לכולם כל מי שירצה יבוא ויקנה ממך כרטיס וזהו לא צריך להיות בעיה את יכולה לארגן הסעות לת"א לכל אחד זה יעלה עוד 10 שקל וזהו לא צריך לשכור את המקום או משהו
נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 04-07-2009 בשעה 02:46.
[CENTER]
אבל לא בא לי לחגוג עם עוד 200 אנשים שאנלא מכירה
Muddy water won't do for a mirrorA dog doesn't care if you're rich or pooreducated or illiterateclever or dull.Give him your heart and he will give you his
קראתי בקטנה.. נשמע נחמד.
לא מצאתי מס' טלפון.. יש לך איך להשיג את הטלפון של המקום אולי?
הילה את רוצה נעשה אצלי בבית
סתם,אמא שלי תאכל אותי בחיים חח
ממממ,בואי תעשי בגינה או משהו עם כל מיני אנשי קיפודים חמודים![]()
חשבתי לעשות במגרש האדום באמת..
אבל זה עלוב כזה.. בלי מוזיקה.. יסמניקים בכל מקום..
לאדעת.. לא נשמע משהו.
תמצאי איזה מקום שקט ורחוק תביא לשם dj ושולחנות וכל מה שצריך ואתה מסודרים הכי שווה
כל מי שער עכשיו שיבוא לאשכול לילה טוב מגעים ל1000 הודעות