קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה | מודם Thmosn וטלפון של 012.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 19:36
  2. [שאלה]מודם אלחוטי או מודם רשת רגיל
    על ידי XВoy בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 14:29
  3. [שאלה] מודם
    על ידי - Shirel - בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 19:16
  4. שאלה | מודם Thomson- טלפון של 012.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 19:14
  5. [שאלה] אינטרנט אלחוטי ב-Sony Ericsson w810i
    על ידי ganur בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 07:09
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[שאלה] מודם אלחוטי - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

לא מה שיש לך אורי זה מודם שמשולב בתוך ראוטר זה לא רק ראוטר רגיל!
    לכן בשביל להעיף את המודם של בזק כמו שהבחור רוצה הוא חייב לקנות ראוטר שמשולב בו מודם ADSL לא יכול להיות מצב שבו הוא יקנה ראוטר רגיל ושזה יהיה מסוגל להחליף את המודם של בזק כי הוא חייב אותו!
    אם הוא יקנה ראוטר משולב כמו שבזק התקינו אצלך אז אין בעיה אבל אם הוא לא יקנה ראוטר משולב ורק ראוטר רגיל הוא יהיה בבעיה כי הוא יהיה חייב את המודם של בזק ואז הוא לא פתר כלום!
    בקיצור תעקוב בדיוק אחרי מה שאני כתבתי כדי לא לטעות בדברים האלה!

אה ובפעם הבאה שאתה מדבר עם 012 תגיד להם בשמי תודה על המכשירים הדפוקים שלהם כי רק בגללם יש לי הרבה עבודות וגם שיפסיקו להעסיק סוכני מכירות בתור תומכים טכניים!
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 13-07-2009 בשעה 08:52.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    לא מה שיש לך אורי זה מודם שמשולב בתוך ראוטר זה לא רק ראוטר רגיל!
    לכן בשביל להעיף את המודם של בזק כמו שהבחור רוצה הוא חייב לקנות ראוטר שמשולב בו מודם ADSL לא יכול להיות מצב שבו הוא יקנה ראוטר רגיל ושזה יהיה מסוגל להחליף את המודם של בזק כי הוא חייב אותו!
    אם הוא יקנה ראוטר משולב כמו שבזק התקינו אצלך אז אין בעיה אבל אם הוא לא יקנה ראוטר משולב ורק ראוטר רגיל הוא יהיה בבעיה כי הוא יהיה חייב את המודם של בזק ואז הוא לא פתר כלום!
    בקיצור תעקוב בדיוק אחרי מה שאני כתבתי כדי לא לטעות בדברים האלה!

אה ובפעם הבאה שאתה מדבר עם 012 תגיד להם בשמי תודה על המכשירים הדפוקים שלהם כי רק בגללם יש לי הרבה עבודות וגם שיפסיקו להעסיק סוכני מכירות בתור תומכים טכניים!
    נו נכון אבל תגיד לי מי קונה היום ראוטר רגיל ולא משולב?
    אם אתה כבר הולך לקנות משהו אז אתה לא תתפשר על זבל תעשייתי וקנה את הדבר הכי טוב שעומד בתקציב שלך...

ואני מסכים איתך הראוטרים של בזק ודומייה הם באמת חרא...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-07-2009 בשעה 11:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

אני גם לא מבין למה רוב הישראלים בארץ ממשיכים להשתמש במודמים של בזק ולשלם להם כל חודש 70 ש''ח?!!!! במקום לקנות גם רואטר אלחוטי משלוב ADSL זה טירוף! אני משלם 70 שקל בחודש לבזק על המודם למרות שיש לי טלפון של 012..
    אז אני באמת אסתכל בחנויות בארץ על מודם אלחוטי שמשולב ADLS...
    אבל אנשיפ כתבו פה שבזק עשו "הקשחה" למודמים שלהם...מה זה "הקשחה"?
    נערך לאחרונה על ידי yoedkeren; 13-07-2009 בשעה 12:35.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי yoedkeren צפיה בהודעה
    אני גם לא מבין למה רוב הישראלים בארץ ממשיכים להשתמש במודמים של בזק ולשלם להם כל חודש 70 ש''ח?!!!! במקום לקנות גם רואטר אלחוטי משלוב ADSL זה טירוף! אני משלם 70 שקל בחודש לבזק על המודם למרות שיש לי טלפון של 012..
    אז אני באמת אסתכל בחנויות בארץ על מודם אלחוטי שמשולב ADLS...
    אבל אנשיפ כתבו פה שבזק עשו "הקשחה" למודמים שלהם...מה זה "הקשחה"?
    לא אנשים אני כתבתי..
    הקשחה בפשטות זה הסרת אופציות שלא רלוונטיות לצרכים של המשווק...
    והחלפת קבצים הידועים כבעייתים (מבחינת בטיחות או חוסר תאימות לצרכים מסויימים) בקבצים המותאמים ע"י המשווק
    ועוד משהו לרוב הקשחה מתבטעת בחסימות האפשרות לשינויים בקוד של הגירסא..
    מה שאומר שעידכון שיתפרסם ע"י היצרן לעיטים עשוי לא להתאים לגירסא המוקשחת של המשווק..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-07-2009 בשעה 13:44.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אני באמת שלא מבין אותכם למה נראה לכם שאתם יכולים לחסוך את ה 70 שקל שאתם משלמים? מה בגלל שאתם לא תשתמשו במודם של בזק אז זהו יעלמו להם התשלומים החודשיים לבזק?! מה בדיוק נסגר איתכם?! אתם משלמים על תשתית ולא על המודם זה כבר עניין של בזק למסור לכם מודם משלו כדי לעודד אותכם להשתמש בתשתית שלו ולא תשתית אחרת!
    מכל מקום ראוטרים עם מודם הם הרבה יותר בעייתיים מראוטר ללא מודם לרוב וגם אין הרבה כאלה בשוק וזה מכיוון שאלו ראוטרים לא נדרשים ואין גם כמעט צורך בהם כי כולם מקבלים מודם מספק התשתית שלו ואז כל מה שנשאר כדי לפצל את התקשורת הוא ראוטר!
    אתם חושבים שמודם הוא איזה משהו מתוחכם לא הוא לא הוא רק המתורגמן של המחשב עם רשת האינטרנט כלומר הוא זה שיוצר לנו את התשתית המתאימה ליצירת תקשורת בין המחשב לרשת האינטרנט (זה הרעיון בגדול)
    ולכן בגלל שהוא כזה פשוט אין בעיה להשתמש במה שסיפקו בזק או הוט זה לא משנה מה שכן משנה את כל איכות התקשורת חוץ מהספקית וכו' הוא הראוטר שאתם מחזיקים ו 99% מהראוטרים האלו אינם כוללים מודם צריך להזמין את אלה במיוחד אז די לקשקש!
    ואורי כולם קונים היום ראוטר רגיל ולא משולב! כל ראוטר שאתה רואה למכירה בחנויות בארץ הוא רגיל ולא משולב כמעט כולם אולי אתה תמצא פה ושם אבל הרוב הוא רגיל כי זה מה שנדרש בארץ וזה לא קשור לאיכויות בכלל!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני באמת שלא מבין אותכם למה נראה לכם שאתם יכולים לחסוך את ה 70 שקל שאתם משלמים? מה בגלל שאתם לא תשתמשו במודם של בזק אז זהו יעלמו להם התשלומים החודשיים לבזק?! מה בדיוק נסגר איתכם?! אתם משלמים על תשתית ולא על המודם זה כבר עניין של בזק למסור לכם מודם משלו כדי לעודד אותכם להשתמש בתשתית שלו ולא תשתית אחרת!
    מכל מקום ראוטרים עם מודם הם הרבה יותר בעייתיים מראוטר ללא מודם לרוב וגם אין הרבה כאלה בשוק וזה מכיוון שאלו ראוטרים לא נדרשים ואין גם כמעט צורך בהם כי כולם מקבלים מודם מספק התשתית שלו ואז כל מה שנשאר כדי לפצל את התקשורת הוא ראוטר!
    אתם חושבים שמודם הוא איזה משהו מתוחכם לא הוא לא הוא רק המתורגמן של המחשב עם רשת האינטרנט כלומר הוא זה שיוצר לנו את התשתית המתאימה ליצירת תקשורת בין המחשב לרשת האינטרנט (זה הרעיון בגדול)
    ולכן בגלל שהוא כזה פשוט אין בעיה להשתמש במה שסיפקו בזק או הוט זה לא משנה מה שכן משנה את כל איכות התקשורת חוץ מהספקית וכו' הוא הראוטר שאתם מחזיקים ו 99% מהראוטרים האלו אינם כוללים מודם צריך להזמין את אלה במיוחד אז די לקשקש!
    ואורי כולם קונים היום ראוטר רגיל ולא משולב! כל ראוטר שאתה רואה למכירה בחנויות בארץ הוא רגיל ולא משולב כמעט כולם אולי אתה תמצא פה ושם אבל הרוב הוא רגיל כי זה מה שנדרש בארץ וזה לא קשור לאיכויות בכלל!
    אמרת שלא משלמים על מודם של בזק? רק על התשתית?:

וחוץ מזה אני מעדיף ללכת ל"פה ושם" ולקנות מודם משולב ADSL
    ואם בזק לא יסכימו לקבל את המודם חזרה- לזה כבר לא צריך לדאוג כי אני יכול להראות להם מה זה לא לקבל מודם בחזרה...
    נערך לאחרונה על ידי yoedkeren; 13-07-2009 בשעה 15:24.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,133 | הודעות: 8,173,720 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect