קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] בלונדיונית הרבה!
    על ידי Yossi Menashe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-06-2009, 22:24
  2. [בדיחות] דיי הרבה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-06-2009, 22:25
  3. [בדיחות+משפטים] הרבה!
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-06-2009, 14:24
  4. [בדיחות] דיי הרבה..
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-06-2009, 11:25
  5. [בדיחות] דיי הרבה..
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-06-2009, 20:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 7 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 97

[בדיחות] יש הרבה - עמוד 2

15. לאמא ואבא היקרים,

עברו כבר שלושה חודשים מאז שהתחלתי את לימודיי באוניברסיטה ומאז שעזבתי את הבית.
    אני עוד לא כתבתי לכם מכתב ואני מתנצלת על-כך שטרם כתבתי לכם.
    אני אעדכן אתכם בכל אשר עבר עלי, אך לפני שתמשיכו בקריאה, נא לשבת.
    אל תמשיכו בקריאה עד שאתם יושבים, בסדר?

ובכן, אני מחלימה באופן סביר כעת. השבר בגולגולת,
    (ואובדן ההכרה שסבלתי ממנה) והצלקות עקב קפיצתי מחלון החדר במעונות לאחר שהוא התלקח, כמעט ועברו.
    הייתי בבית חולים רק כשבועיים וכעת אני רואה די-טוב וחוטפת כאבי-ראש רק פעם ביום.
    אמנם השיער טרם צמח במקומות שאותם גלחו הרופאים (מקדימה ובצדדים), אך הם הבטיחו שתוך שנתיים,שלוש,לא ניתן יהיה להבחין בצלקות.

למזלי,את השריפה בחדר ואת קפיצתי מהחלון ראה עובד של תחנת הדלק הקרובה,והוא זה שהזמין את מכבי-האש ואת האמבולנס.
    הוא גם זה שעשה הנשמה מפה לפה עד שהגיע האמבולנס (שכחתי להגיד לכם – כנראה שהפסקתי לנשום לכמה שניות).
    הבחור הזה ביקר אותי בבית-החולים, ובאותו זמן גילו שכנראה שחטפתי ממנו איידס.
    לא נורא. העיקר שהוא הציל אותי. הוא בחור מאוד חמוד, ומכיוון שלא היה לי מקום לגור,
    הזמין אותי לבוא לגור אצלם (עם הוריו, שמונה אחיותיו, ששת אחיו וסביו וסבתו. הם לא ממש גרים בבית (הם מהגרים לא-חוקיים),
    אלא זה מעין מרתף גדול שמחולק ע"י וילונות וקירות קרטון. בקיצור, אנחנו התאהבנו ומאוד רוצים להתחתן, ולכן התארסנו אמש.

אני בטוחה שתקבלו אותו למשפחה בזרועות פתוחות.הוא בחור נחמד וגדול ממני רק ב-17 שנה.
    הוא לא סיים את כתה ג',ולא יודע לקרוא או לכתוב אך יש לו אמביציות גבוהות.למרות שצבע עורו שונה,דתו שונה ומנהגיו שונים,
    אני בטוחה שתקבלו אותו ואת משפחתו (כך נהוג שמשפחת הכלה מפרנסת את משפחת החתן) עם הרבה אהבה.
    הוא בא מבית טוב ואביו עסק בגידולי אורז בארץ המוצא כך שבוודאי תמצאו הרבה על מה לדבר כשתפגשו אותם בשבוע הבא.
    אני יודעת שאצלכם בבית, בבית בו גדלתי, אוכל לגדל את ילדיי ויש מספיק מקום גם למשפחת החתן.
    הם דווקא די שמחו שמעכשיו לא יצטרכו לדאוג לבעיות הכלכליות, כי אתם תפרנסו אותם.

עכשיו שעדכנתי אתכם, אני רוצה לספר לכם שלא היתה שריפה במעונות, לא קפצתי מהחלון, ואין לי שבר בגולגולת.
    לא הייתי בבית חולים, לא פגשתי עובד בתחנת דלק ואין לי איידס. אין סיני בחיי, לא התארסתי ואינני הולכת להנחית עליכם משפחה.
    מה שכן הוא, שאני קבלתי 50% בסוציולוגיה, ו40% במדעים, ורציתי שתתייחסו לכך בפרופורציה המתאימה.

מבתכם האוהבת,
    ג'ני.

2. קישורים ממומנים

16. ילדי כתה ו' בבית ספר יסודי בסן פרנסיסקו הצטלמו בתצלום כיתתי,והמורה נסתה לשכנע אותם לקנות העתק של התמונה.
    "חשבו כמה נחמד יהיה להביט בתמונה זו כאשר תהיו מבוגרים ולומר,"הנה ג'ניפר, היא עורכת-דין,"
    או "זה דיוויד, הוא רופא".
    בשקט שהשתרר בכיתה, הדהד קול מהחלק האחורי של הכיתה שאמר,
    "והנה המורה. היא כבר מתה מזמן, מזמן..."

17. ישראלי אחד, נסע ללמוד באוקספורד.מן המפורסמות שאוקספורד זו אוניברסיטה שקיימת שמונה מאות שנה,
    וסר אייזק ניוטון היה שם בזמנו דיקאן הפקולטה לפיסיקה,וכאלה.
    יום אחד יוסי שלנו יושב בבחינה, שהייתה אמורה להימשך שש שעות (יש שם כאלה בחינות, לא עלינו).
    אחרי איזה שעתיים מתחילת הבחינה יוסי מרים את ידו וקורא לבוחן.
    הבוחן ניגש אליו (הוא כמובן חושב שהסטודנט רוצה לבקש איזה הסבר בקשר לטופס הבחינה, נהלים, או רוצה לצאת לשירותים).
    ויוסי אומר לו "אדוני הבוחן, אני רוצה לקבל עכשיו את צלי הבקר ואת הבירה שלי".
    הבוחן עונה לו "מה? האם שמעתי צלי בקר ובירה?", "כן", אומר יוסי, "אני מוכן עכשיו לקבל את צלי הבקר ואת הבירה שלי".
    "מצטער, אני לא יודע על מה אתה מדבר", עונה הבוחן.
    ואז יוסי שולף איזה ספר חוקים מרופט של אוקספורד מלפני כמאה וחמישים שנה ומראה לו "הנה,
    יש פה חוק משנת אלף חמש מאות ושלוש עשרה שאומר שכל סטודנט שמשתתף בבחינה שאורכת יותר מארבע שעות,
    זכאי לקבל צלי בקר וכוס בירה. והחוק הזה מעולם לא בוטל." הבוחן מתווכח, אומר שאין אפשרות לקיים את בקשתו של יוסי,
    ובסוף קורא לממונה עליו.
    הממונה מגיע, הם מתווכחים. עכשיו, בריטים זה בריטים, הם מצייתים לחוקים, ואי אפשר סתם ככה להגיד לא.
    אבל מצד שני, בינתיים נחקק חוק שאסור להכניס אלכוהול לאוניברסיטה, וגם צלי בקר זה כבר לא כזה טריוואלי כמו שהיה פעם.
    מתנהל מו"מ מפרך, בסוף מתפשרים על המבורגר וקולה. יוסי מקבל המבורגר וקולה, יושב לו שמח ואוכל בהנאה מרובה,
    לועס ברעש, משחק עם קוביות הקרח, רוטב אלף האיים נוזל לו משני צידי הפה,
    כל הסטודנטים מביטים בו בהערצה כי הוא כזה כלי עולם שעבד על המערכת.
    אחרי הבחינה יוסי חוזר לדירתו, שמח, טוב לב וגאה כמה הוא כלי עולם שעבד על המערכת ועשה צחוק על חשבון כמה בריטים מרובעים.
    אחרי כמה ימים הוא מוצא בתיבת הדואר שלו מעטפה לבנה מוארכת, ובה הזמנה לבית הדין המשמעתי של האוניברסיטה.
    יוסי, כמובן, חושב, שזה כמו בארץ, שלוש דודות שיעשו לו נו-נו-נו, הוא יגיד שהוא יתנהג יפה מעכשיו וילך הביתה.
    הוא מגיע לשם ומוצא את עצמו בתוך אולם ענק, עתיק כזה, עם תקרות בגובה שבעה מטרים, עם נברשות ועמודים ותבליטים וכאלה.
    יושבים שם קרוב למאה וחמישים פרופסורים, כארבעים וחמש דיקאנים, עשרים דוקטורים ושלושה לורדים,
    כולם בגלימות אדומות ועם פאות אפורות מסולסלות כמו של שופטים בריטים, ואב בית הדין עם מצנפת שחורה שסימלה בזמנו גזר דין מוות.
    והם עורכים דיון בתיק של יוסי ודנים אותו להדחה מהאוניברסיטה על סמך חוק משנת אלף ארבע מאות וחמש עשרה שמעולם לא בוטל,
    מכיוון שהוא התייצב לבחינה ללא חרב...

18. זוג ממדינת ממיניאפוליס, ארה"ב, החליטו לטוס לפלורידה לסוף שבוע ארוך כדי להתחמם מעט מהחורף הקשה בה היו נתונים באותה שנה.
    מכיוון ששניהם עבדו, היה להם קושי בתיאום זמני הטיסות. הוחלט שהבעל יטוס לפלורידה ביום חמישי, ואשתו תצטרף אליו למחרת.
    ביום חמישי יצא הבעל לדרכו, ומיד בהגיעו לפלורידה נסע הבעל לבית מלון. לאחר התארגנות קצרה בחדר,
    החליט הבעל לשלוח אי-מייל לאשתו, והוא פתח את המחשב הנייד שלו וכתב לה מכתב. הוא שכח בטעות אחת האותיות בכתובת,
    והוא שלח את האי-מייל מבלי להבחין בטעותו.
    בעיר יוסטון, טקסס, אלמנה זה עתה שבה מבית הקברות מהלוית בעלה המנוח. הוא היה כומר במשך שנים רבות בכנסייה,
    ויום קודם נפטר מהתקף לב. האלמנה בדקה את ההודעות החדשות בדואר האלקטרוני, בציפייה לראות מכתבי תנחומים מקרובי משפחה.
    היא קראה את המכתב הראשון, התעלפה ונפלה לרצפה.
    בנה הגיע במהירות לחדר, מצא את אמו שרועה על הרצפה, המחשב דלוק ועל המסך המכתב הבא:
    אל: אשתי האהובה
    מאת: בעלך האוהב שעזב אותך לפני כמה שעות
    נושא: הגעתי!
    הרגע הגעתי והתנאים כאן די טובים. אני בדקתי שהכל מוכן לקראת הגעתך מחר. אני ממש מתגעגע וסופר את השעות עד שתגיעי.
    אני מקווה שהגעתך לכאן תהיה נעימה וללא תקלות כפי שהיה אצלי.
    ממני בעלך האוהב.

נ.ב. אין לך מושג כמה זה חם כאן!

19. לאחרונה , החל "טלפון ישיר לחזוי עתידות" עבור צפרדעים. להלן סיפורו של צפרדע ושיחתו עם מגיד העתידות שלו.
    הצפרדע התקשר למספר הניתן ונאמר לו: "אתה הולך לפגוש בחורה צעירה, בלונדינית, יפהפייה, שתרצה לדעת הכל עליך".
    הצפרדע אומר: "זה נהדר! אני אפגוש אותה במסיבה או משהו כזה?" "לא," עונה לו מגיד העתידות.
    "זה יהיה בסמסטר הבא בשיעור ביולוגיה..."

20. איש עיוור מלווה בכלב נחייה נכנס לחנות מכולת. האיש הולך למרכז החנות, מרים את הכלב בזנב ומתחיל לסובב אותו מעל ראשו.
    בעל החנות, שרואה את המתרחש, חושב שזה קצת מוזר. הוא ניגש לעיוור כדי לברר מה קורה.
    בעל החנות שואל את האיש העיוור (שעדיין מסובב את כלבו): "סליחה, אפשר לעזור לך?"
    עונה לו האיש העיוור: "לא תודה, אני רק מעיף מבט."

בהמשך יהיו עוד
    מקווה שנהנתם עד כה

21. איש נכנס לבאר ושואל: " האם כלב הרוטויילר בחוץ שייך למישהו כאן?"
    נעמד אדם ענק ואומר: "כן, הוא שלי. מה איתו?"
    "ובכן, נראה לי, שכלב הפודל שלי כרגע הרג אותו..."
    "מה אתה מקשקש בשכל?" עונה לו הענק. "איך ייתכן שכלב פודל יהרוג את הרוטויילר שלי?"
    "אממממ.... כנראה שהוא נתקע לו בגרון!"

22. משפחה מבקרת בשמורה אינדיאנית ולפתע ראו את אחד מזקני השבט שוכב במרכז הכביש, עם אזנו צמודה לאדמה.
    אבי המשפחה החל לשוחח עימו ושאל את זקן השבט לפשר מעשיו.
    זקן השבט התחיל לדבר: "....אישה, בשנות השלושים המאוחרות בחייה, שלושה ילדים, כלב אחד נובח במכונית סטיישן ישנה,
    ארבע דלתות, נוסעת במהירות תשעים קמ"ש."
    "זה מדהים!" אמר אבי המשפחה. "את כל זה אתה שומע ע"י הטיית אזנך לכביש?"
    "לא, אדיוט," עונה לו זקן השבט. "הם דרסו אותי לפני חמש דקות."

23. היה זה יום פתיחת החנות הגדולה בעיר. בעיתונים, ברדיו ובטלוויזיה התפרסמו פרסומות רבות על המבצעים הגדולים שיהיו ביום הראשון.
    עד השעה 8:30, שעת פתיחת החנות, כבר השתרך תור ארוך לפני הפתח.
    אדם צנום ונמוך קומה נדחף לקדמת התור. האנשים מתעצבנים עליו, מקללים אותו ודוחפים אותו אחורה באופן אגרסיבי.
    האיש מנסה שוב להידחף קדימה, והפעם הוא חוטף בוקס בסנטר, בעיטות בצלעות ושוב נזרק לסוף התור.
    ברגע שהחל לנשום שוב, הוא קם, ניער את בגדיו ואומר לזה שלפניו:
    " זהו, נשבר לי. אם יחטיפו לי שוב, אני לא פותח את החנות......"

24. 15 משפטים שלא אומרים לשוטר, כאשר הוא עוצר אותך ומבקש לראות רשיונות:

1. אני לא יכול להגיע לרישיון, אלא אם כן אתה תחזיק לי את הבירה.
    2. סליחה כבוד השוטר, לא הבחנתי בכך שגלאי הראדאר שלי לא תקין.
    3. וואו! אתה בטח היית צריך לעשות 160 קמ"ש כדי להגיע אלי. כל הכבוד!
    4. גם אני רציתי להיות שוטר, אך החלטתי במקום זאת לסיים 12 שנות לימוד.
    5.אתה לא תבדוק לי את תא המטען, נכון?
    6. חשבתי שצריך להיות בכושר טוב להיות שוטר, לא עם כרס כמו שלך.
    7. תגיד, זה נכון שאנשים נעשים שוטרים רק בגלל שאין להם מספיק שכל לעבוד בפיצריה?
    8. אז, אתה לוקח שוחד, נכון?
    9.ניסיתי להשיג את הרכבים שלפניי. כן, אני יודע שאין עוד רכבים בסביבה, הם פשוט היו מאוד רחוקים ממני עוד בתחילת הנסיעה.
    10. תשמע, כבוד השוטר, כאשר התכופפתי להרים את שקית המריחואנה, האקדח נפל לי מהיד ונתקע בין הברקס לגז, מה שגרם לי לאבד שליטה.
    11. אתה מודע לכך שאני משלם את המשכורת שלך, נכון?
    12. זה נכון שכתוב "משטרה" על הכובע שלך, שתדע לאן לחזור בסוף היום?
    13. יש לך אקדח 9 מ"מ? זה כלום לעומת האקדח 12 מ"מ שלי !
    14. למה אתה שואל אותי אם אני שתוי? אתה המומחה, לא?
    15. תגיד, זה לא אתה השוטר הטיפש שראיתי ב"פספוסים"?

25. שני כורדים הלכו לטייל ביער, כשלפתע, אחד מהם מתמוטט ונופל לאדמה. חברו ניגש אליו ומביט בו, ונראה שהוא לא נושם,
    ועיניו לא מגיבות כלל. החבר מיד מוציא טלפון נייד ומתקשר למד"א.
    ברגע שהמוקדנית עונה, הוא צועק: "חברי מת! מה אני אעשה עכשיו?"
    המוקדנית, בקול רגוע ושליו עונה לו: "הרגע קצת, אני יכולה לעזור. קודם כל, בוא נוודה שהוא אכן מת."
    הטלפון משתתק לרגע.....עד שהמוקדנית שומעת ירייה.
    החבר הכורדי חוזר לטלפון ושואל: "טוב, ועכשיו מה?"

26. אדם ישב לבדו במשרד מאוחר בלילה, כאשר לפתע יוצא ג'יני מתוך המאפרה שלו ושואל: "ומהי המשאלה השלישית שלך?"
    האיש מביט בג'יני ואמר: "מה? איך אני יכול לקבל משאלה שלישית כאשר טרם קיבלתי את שתי הראשונות?"
    "כבר היו לך שתי משאלות," אומר לו הג,יני, "אבל במשאלה השנייה שלך היתה להחזיר את המצב לקדמותו, למצב שלפני המשאלה הראשונה שלך.
    בגלל זה אתה לא זוכר כלום, כי הכל חזר למצב הראשוני לפני המשאלות. נותרה לך עכשיו משאלה אחת."
    "מצויין," אומר האיש, "אני לא מאמין בכל השטויות האלה, אבל מה אכפת לי לנסות. המשאלה שלי היא להיות עשיר.
    יותר מביל גייטס, יותר משלמה המלך, יותר מכל אדם על פני האדמה."
    "מוזר," אומר הג'יני כאשר הוא ממלא את בקשתו של האיש ונעלם לנצח. "זו גם היתה המשאלה הראשונה שלך!"

27. כיצד אשה הופכת גבר למיליונר?
    מתחתנת כשהוא מיליארדר.

28. ילד אחד בכה ברחוב נגש אליו אדם ושאל אותו מה קרה?
    ענה הילד: אבא שלי הכה לעצמו על האצבע בפטיש.
    שאל הזר: אז למה אתה בוכה? זה דווקא נשמע מאוד מצחיק!
    כן, גם אני צחקתי בהתחלה! השיב הילד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,649 | הודעות: 8,202,242 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect