15. לאמא ואבא היקרים,
עברו כבר שלושה חודשים מאז שהתחלתי את לימודיי באוניברסיטה ומאז שעזבתי את הבית.
אני עוד לא כתבתי לכם מכתב ואני מתנצלת על-כך שטרם כתבתי לכם.
אני אעדכן אתכם בכל אשר עבר עלי, אך לפני שתמשיכו בקריאה, נא לשבת.
אל תמשיכו בקריאה עד שאתם יושבים, בסדר?
ובכן, אני מחלימה באופן סביר כעת. השבר בגולגולת,
(ואובדן ההכרה שסבלתי ממנה) והצלקות עקב קפיצתי מחלון החדר במעונות לאחר שהוא התלקח, כמעט ועברו.
הייתי בבית חולים רק כשבועיים וכעת אני רואה די-טוב וחוטפת כאבי-ראש רק פעם ביום.
אמנם השיער טרם צמח במקומות שאותם גלחו הרופאים (מקדימה ובצדדים), אך הם הבטיחו שתוך שנתיים,שלוש,לא ניתן יהיה להבחין בצלקות.
למזלי,את השריפה בחדר ואת קפיצתי מהחלון ראה עובד של תחנת הדלק הקרובה,והוא זה שהזמין את מכבי-האש ואת האמבולנס.
הוא גם זה שעשה הנשמה מפה לפה עד שהגיע האמבולנס (שכחתי להגיד לכם – כנראה שהפסקתי לנשום לכמה שניות).
הבחור הזה ביקר אותי בבית-החולים, ובאותו זמן גילו שכנראה שחטפתי ממנו איידס.
לא נורא. העיקר שהוא הציל אותי. הוא בחור מאוד חמוד, ומכיוון שלא היה לי מקום לגור,
הזמין אותי לבוא לגור אצלם (עם הוריו, שמונה אחיותיו, ששת אחיו וסביו וסבתו. הם לא ממש גרים בבית (הם מהגרים לא-חוקיים),
אלא זה מעין מרתף גדול שמחולק ע"י וילונות וקירות קרטון. בקיצור, אנחנו התאהבנו ומאוד רוצים להתחתן, ולכן התארסנו אמש.
אני בטוחה שתקבלו אותו למשפחה בזרועות פתוחות.הוא בחור נחמד וגדול ממני רק ב-17 שנה.
הוא לא סיים את כתה ג',ולא יודע לקרוא או לכתוב אך יש לו אמביציות גבוהות.למרות שצבע עורו שונה,דתו שונה ומנהגיו שונים,
אני בטוחה שתקבלו אותו ואת משפחתו (כך נהוג שמשפחת הכלה מפרנסת את משפחת החתן) עם הרבה אהבה.
הוא בא מבית טוב ואביו עסק בגידולי אורז בארץ המוצא כך שבוודאי תמצאו הרבה על מה לדבר כשתפגשו אותם בשבוע הבא.
אני יודעת שאצלכם בבית, בבית בו גדלתי, אוכל לגדל את ילדיי ויש מספיק מקום גם למשפחת החתן.
הם דווקא די שמחו שמעכשיו לא יצטרכו לדאוג לבעיות הכלכליות, כי אתם תפרנסו אותם.
עכשיו שעדכנתי אתכם, אני רוצה לספר לכם שלא היתה שריפה במעונות, לא קפצתי מהחלון, ואין לי שבר בגולגולת.
לא הייתי בבית חולים, לא פגשתי עובד בתחנת דלק ואין לי איידס. אין סיני בחיי, לא התארסתי ואינני הולכת להנחית עליכם משפחה.
מה שכן הוא, שאני קבלתי 50% בסוציולוגיה, ו40% במדעים, ורציתי שתתייחסו לכך בפרופורציה המתאימה.
מבתכם האוהבת,
ג'ני.

ציטוט ההודעה