|
|
הנתק מוצדק בהחלט.
במקומך פשוט הייתי קם באותו רגע והולך ואומר לה ביי ביי.
אם היא מנצלת אותך ככה[אני מבין שאתה נדיב ושלא ממש היה אכפת לך עד הרגע הזה נכון?] זה מוציא אותך פאפי אחושרמוטה.
תגרום לה לחזור אלייך ואל תחשוב אפילו על לחזור אליה בעצמך :\
סימון אולי הוא רוצה לעדכן אותנו[אני מקווה שתעשה את זה],אז עדיף להשאיר פתוח![]()
בואנה אחי היא יצאה חוצפנית ברמות.
פשוט מגעילות לשמה. מזה שתגיד תודה ושתסתום תפה. אתה תמיד משלם עליה?
אם היא לא תתנצל אל תחזור אליה... אם היא תחזור אז יותר אל תשלם עליה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני לא מבין איך בכלל אתם מגיעים למצב שאתם משלמים על חברה? (אני מתכוון בקטע קבוע!)
וואלה אני לא זוכר ששילמתי על איזו מן החברות שהיו לי בצורה קבועה הכל היה עניין של מי יש עליו כרגע ומי לא שקוע שאיזה מינוס מעולם לא היה מצב של תשלום כי אני הגבר ולדעתי אפילו יצא שביציאות הן יותר שילמו עלי מאשר אני עליהן כי רוב ההוצאות שלי היו מסביב (רכב, דלק, נופשים, מתנות מטורפות וכו') כך שלא תמיד מצאתי לנכון לשלם על היציאה בנוסף.
צריך פתיחות והבנה לגבי מי יכול ומי לא אם אתה יוצא עם אחת שוואלה אין לה שקל על התחת אז סבבה אני יכול להבין שאתה משלם אבל אם יש לה את האפשרות אז היא משתתפת ואם אתם לא פתוחים מספיק בקשר כדי לדבר גם על הנושאים "המביכים" האלה אז איזה בדיוק מן קשר יש לכם?
ותאכלס במצבך אם כבר נכנסת לזה פשוט פעם הבאה אתה לא משלם עליה אלא מזמין חשבון נפרד רק בשביל להבהיר את הנקודה ולא בשביל הילדותיות כי מילא זה נעשה בלי שסיכמתם על זה אבל אחרי שהיא בנוסף צוחקת על זה עם חברות אז כאן אתה חייב להבהיר את הנקודה שאתה משלם כי אתה רוצה, כיף לך ויש לך את האפשרות ולא בגלל שאתה מחוייב מאיזו סיבה שלא תהיה והכי טוב זה שגם בשביל העיקרון הזה אתה מוכן להיות בנתק ארוך אפילו יותר!
יום טוב
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!