ימח שמם נאצים מסריחים!
ניראלי הוא אנס אותה -.-
|
|
אין לו מקום במדינה שלנו, זה כמו שמחבל ערבי שרוצה בכל נפשו לפוצץ משהו בארה"ב, עוד יבקש שם שלא יגרשו אותו, שילך לחפש את החברים שלו, שיעוף מהמדינה הזאת.
מגיע לו למות בישראל לא להישאר בישראל
הייתי חותך לו את כל האצבעות אחד אחד ואז הייתי דוקר אותו בבית ומחכה שהוא ימות אם הסבל
אתה טועה, בישראל יש עונש מוות בשלושה מקרים:
נאציזם
בגידה במדינה
ועוד משהו :\
ויקיפדיה:
- בגידה במדינת ישראל. בחוק הישראלי, מעשה לא נחשב לבגידה (או אף לעבירה) אם נעשה בתום לב (לפי סעיף 94 בחוק העונשין), וכמו כן, עונש המוות מוטל רק אם המעשים נעשו בתקופה של פעולות איבה צבאיות של ישראל או נגדה (לפי סעיף 96 בחוק). במגבלות אלה, על פעולות הבגידה הבאות מוטל עונש מוות:
- פגיעה בריבונות - ביצוע מעשה הפוגע בכוונה תחילה בריבונותה של מדינת ישראל, או הגורם בכוונה תחילה לכך ששטח כלשהו ייצא מריבונותה (סעיף 97 בחוק העונשין).
- חרחור מלחמה - ביצוע מעשה המביא בכוונה תחילה לידי פעולה צבאית נגד ישראל, כדי לסייע לאויביה (סעיף 98 בחוק העונשין).
- סיוע לאויב במלחמה - ביצוע מעשה המסייע בכוונה תחילה לאויב של ישראל במלחמתו נגדה (סעיף 99 בחוק העונשין).
- עשיית מעשה שהוא בגדר פשע כלפי העם היהודי או האנושות או פשע מלחמה, בתקופת השלטון הנאצי, בארץ עוינת (חוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם, התש"י-1950 והחוק בדבר מניעתו וענישתו של הפשע השמדת עם-1950).
נערך לאחרונה על ידי MartiNi; 16-07-2009 בשעה 01:17.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
בן זונה שימות!
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לשרוף ולזרוק לים
לא מגיע לו ><
שיעבור ארץ ,
ומצידי לאנטרטיקה שיקפא למוות .
לא יתנו לו כלום אפילו קוטג' לשים על הלחם לא יתנו לו.
ובצדק!
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
שיישאר בישראל..
עם הראש באדמה.
פעם הבאה שתפרסם בחתימה תושעה