האנשים במורן הם מהטובים ביותר בצה" אבל הם נדפקים עם הקצאות של חיל התותחנים
נכתב במקור על ידי Boom Shankar האנשים במורן הם מהטובים ביותר בצה" אבל הם נדפקים עם הקצאות של חיל התותחנים אל תדאג להם הם מסתדרים יופי גם עם החרא של ההקצאות..
נכתב במקור על ידי Hitman הנדסה קרבית - אנשים זהב, כומתה כסופה ורגליים פלטינה D: אתה חימוש אחי צא מהסרט.. אני משרת ביחידה שקשורה לגבעתי - כומתה סגולה אבל עוסק בחימוש. ולכן אני אגיד שאני בחימוש ולא בגבעתי
Puta los ches!
נכתב במקור על ידי Torres אתה חימוש אחי צא מהסרט.. אני משרת ביחידה שקשורה לגבעתי - כומתה סגולה אבל עוסק בחימוש. ולכן אני אגיד שאני בחימוש ולא בגבעתי אבל אני אוכל חרא בדיוק כמו הלוחמים ואני איתם באימונים בשטח אוכל תאבק שהם אוכלים יושן בשטח ומה הקשר מג"ח לגבעתי ?
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
נכתב במקור על ידי Hitman אבל אני אוכל חרא בדיוק כמו הלוחמים ואני איתם באימונים בשטח אוכל תאבק שהם אוכלים יושן בשטח ומה הקשר מג"ח לגבעתי ? אבל הסיכה ששפשפת היא של חי"ח ואין קשר, למרות שיש טנקים בחטיבה אצלנו, אני קשור לחטיבת מילואים של גבעתי באוגדה. ואני כרגע עובד שם ללא קשר למקצוע שלי. ושלא תבין לא נכון, אני מעריך אותך ואני מבין שאתה סובל בידיוק כמו הלוחמים ומגיע לך על זה הקרדיט. אבל חימוש בגדוד לא נקרא לוחם.
נכתב במקור על ידי Torres אבל הסיכה ששפשפת היא של חי"ח ואין קשר, למרות שיש טנקים בחטיבה אצלנו, אני קשור לחטיבת מילואים של גבעתי באוגדה. ואני כרגע עובד שם ללא קשר למקצוע שלי. ושלא תבין לא נכון, אני מעריך אותך ואני מבין שאתה סובל בידיוק כמו הלוחמים ומגיע לך על זה הקרדיט. אבל חימוש בגדוד לא נקרא לוחם. אבל הם מקבלים משכורת של לוחם ותעודת לוחם (רק החימושניקים של הפלוגות מה שנקרא חט"פ)
נערך לאחרונה על ידי Hitman; 18-07-2009 בשעה 13:01.
נכתב במקור על ידי Hitman אבל הם מקבלים משכורת של לוחם ותעודת לוחם (רק החימושניקים של הפלוגות מה שנקרא חט"פ) כי אתם עוקצים מה אתה עושה בבית?
חוקי הפורום