|
|
בשביל להתמודד עם פחד כלשהו אתה צריך להגיע למצב של "אין פחד"
בשלב הראשון תכתוב על דף את כל הפחדים שלך,מהקטנים(למשל להיכנס למקלחת עם מים ממש קרים) ועד הגדולים (צניחה חופשית או איזה עכבישים או משהו )
תתגבר על הפחדים שלך אחד אחד,מהקטן לגדול.
הרבה הצלחות קטנות מצטברות ליכולת להגיע להצלחה אחת גדולה (להתגבר על הפחד מהקרב).
אתה תראה שבהרבה צעדים קטנים שתעשה אתה תקבל את היכולת להתמודד עם פחד הרבה יותר גדול שלך.
ואגב,תמיד עוזר להאמין בעצמך שאתה תצליח,תעמוד מול המראה ותדבר אל עצמך,תתן לעצמך מוטיבציה
"אני הולך לנצח בקרב הזה,אני האלוף אני תותח ,מי זה בכלל החלשלוש הזה שחושב שיכול להילחם נגדי ? אין עליי אני הולך לכסח לו את הצורה"
זה באמת עוזר.
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 23-07-2009 בשעה 16:19.
נערך לאחרונה על ידי lutzker; 23-07-2009 בשעה 16:17.
_ - - _גם עם אתה לא יודע אל תיישבש לישאול את זה שיודע (אותי) __--__
__--___
אין מה לעשות אחי לכול דבר יש פעם ראשונה והיא הכי מפחידה אבל אחרי שאתה ושה את זה פעם אחת זה כבר לא יהיה כזה מפחיד..
תישן הרבה ואל תחשוב על זה ושחק פוקר זה יעביר לך את הזמן ותישכח מיזה![]()
עזוב כל מה שרשמו לך פה בנאדם אני באיגרוף קלאסי ותאילנדי יותר משלוש שנים התחריתי בקל-בינוני ויותר
תחשוב שהבנאדם שהולך להתחרות בעצמו מפחד (גם אם לא) תרביץ לשק לפני שינה אל תנקע שום דבר
שתה כוס קפה לפני שאתה עולה לזירה
מבטיח לך בחיים שלך לא יהיה לך כזה כיף כי זה פעם ראשונה
תן לי עכשיו בחירה
סקס עשר פעם או פעם אחת בזירה מה נראה לך אני אבחר ? ^_^
נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 23-07-2009 בשעה 18:48.
חחחחח הרג אותי דני הגרזן הזה!הוא קורא לשון60 משחקת'ה מאסטר קונג פו. ותראו מה הוא כותב...
תלמד את הצעדים שלו,את הטקטיקה....באנה אחי אתה מדקלם לנו פה קטעים של ג'ט לי או מה?!
לנושא שוב, תאימן בעצמך ב100% שאתה עובר את הקרב הזה! אם תאמין באמת אבל ב100% ולא 99.9%
אתה תנצח ובגדול!
בהצלחה אחי^^
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
חחח לונהגירל הצחקת אותי XD
אגב אנשים אני לא מבין למה אתם מביאים לו טכניקות לנצח בקרב ? זה המאמן צריך לעזור לו...
הוא מבקש עזרה עם הפחד לעלות לזירה ולהילחם,לא מה כדאי לו לעשות כדי לנצח...