קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאוהב בידידה בן 16 בקרוב
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 09:57
  2. לא יודע מה לעשות... מאוהב בידידה..
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 03:07
  3. בעיה..מאוהב בידידה.
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 18:15
  4. מאוהב בידידה.
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 22:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

[בעיה]מאוהב בידידה - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של .KariN.
    שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ
    הקב"ה אני אוהההבת אותך :-[

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    אחי אל תאמין לשטויות האלה של "אני רוצה חבר כזה וכזה" זה שיטה מטומטמת של הבנות להשיג עוד ביטחון :/
    מה לעשות חח עם מפגר
    אחי אם היא נוגעת בך ככה זה רק מועיל! אחי, תתרחק ממנה קצת. תראה איך היא תרגיש. בכל מקרה אחרי חודש ככה. לך איתה לאיזה גן שעועים שקט ובאיזה סמטה (לא,לא לאנוס יא ראש כחול חחח)
    תלטף אותה קצת בשיער או משהו בסגנון (גם לזה יש פה מדריכים!) ואז דפוק לה צרפתית משו לפנים
    ואל תשכח מסטיק חח
    *קארינה הספיקה לעקוף אותי וטיפ ממני! לא ללכת על השיטה של להשתנות בשבילה! אתה פרס שלה! לא היא שלך! זה הכל! שלא תשנה לך תהרגלים והחיים!
    בנות לא עם דפוק ><
    יש כמה .. אבל לא אני לפחות .
    הקיצר אני מחזקת את מה שהוא אומר .
    אבל טיפה יותר רומנטי , לא כמו בהמה O_O
    (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

מישהו אמר שאת דפוקה? בנות זה עם מוזר מאוד! אין מה לעשות! עובדה!
    ומה קשור בהמה אשמח לדעת!
    ואחי, במקרה שלך, תקשיב רק לגברים שחוו אתזה על בשרם החי
    נערך לאחרונה על ידי ILNAVYSEAL; 26-07-2009 בשעה 14:29.
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    מישהו אמר שאת דפוקה? בנות זה עם מוזר מאוד! אין מה לעשות! עובדה!
    ומה קשור בהמה אשמח לדעת!
    ואחי, במקרה שלך, תקשיב רק לגברים שחוו אתזה על בשרם החי
    קודם שיבדוק איך היא מגיבה , אם היא זורמת או שהיא מורידה את היד שלו ...
    וניראית לא נינוחה . אם היא זורמת אז שיעביר הילוך לא ישר להדביק נשיקה זה לא הולך ככה ..
    (:

מקודם דיברנו והרגשתי שאני חייב להגיד לה משהו אבל זה היה בטלפון ולא פנים מול פנים..זהו בפעם הבאה שנהיה לבד אני פשוט ישפוך הכל ויראה מה התגובה..

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מקודם דיברנו והרגשתי שאני חייב להגיד לה משהו אבל זה היה בטלפון ולא פנים מול פנים..זהו בפעם הבאה שנהיה לבד אני פשוט ישפוך הכל ויראה מה התגובה..
    בהצלחה , תהיה עדין (:
    (:

Ori
    אורח

אחרי חפירה של שני דפים הגעתם למה שכתבתי ב 6 שורות מההתחלה...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה לחוץ מידי לגבי הבחורה הזאת...קודם כל תירגע
    היא לא הבחורה שתתחתן איתה ותוליד את הילדים שלך
    אתה כולה קצת דלוק עליה בגלל שהיא כוסית +העובדה שהיא חמודה+העובדה שהיא מדברת איתך,כל זה גורם לך לחשוב שיכול להיות משהו בניכם ואתה ממש נמשך אליה...

עכשיו תוסיף לנוסחה הזאת את העובדה שאתה לחוץ מאוד כשאתה לידה ומפחד לאבד אותה ,אתה חושב יותר מידי לפני שאתה אומר משהו או עושה משהו,בגלל זה אתה לא אומר לה כלום לגבי הרגשות שלך (אפילו לא רמזים)

עכשיו אתה בטח שואל את עצמך,למה אני אומר לך רק את כל הבעיות ולא אומר לך מה אתה צריך לעשות כמו להשתחרר ופשוט לגשת אליה...
    התשובה היא שאם אני סתם יכתוב לך פה מה לעשות אתה לא באמת תלך באורח פלא ותעשה את זה,אתה עדיין תישאר עם אותן חששות...

מה שאתה צריך לעשות זה לומר לעמך על החיים ועל המוות ופשוט ללכת על זה,אולי אם תקרא מה שכתבתי לך שוב תבין איזה טעויות מפגרות אתה עושה ,טעויות בלי סיבה...וחבל..
    תנסה פשוט לא לחשוב על מה יקרה אם היא תגיד "לא" ופשוט תלך על זה

נכון היא כוסית אבל לא זה מה שמושך אותי בה, באמת שלא זה שלא שאני חושב על סקס איתה או משהו(אני לא גיי כן) כאילו יותר על קשר של חברים וגם דווקא איתה אני לא חושב יותר לפני שאני אומר הכי פתוח הכי זורם אבל תמיד כשאני רוצה להגיד משהו לרמוז משהו עוצר אותי..כי הפחד הזה של הדחיה כל כך גדול שכל פעם אני יוצא אידיוט מחדש..אבל זהו השבוע אני יפגש איתה יקח אותה לאיזה מקום ויגיד לה אני חייב אני לא יכול להמשיך ככה..

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

נכון היא כוסית אבל לא זה מה שמושך אותי בה, באמת שלא זה שלא שאני חושב על סקס איתה או משהו(אני לא גיי כן) כאילו יותר על קשר של חברים וגם דווקא איתה אני לא חושב יותר לפני שאני אומר הכי פתוח הכי זורם אבל תמיד כשאני רוצה להגיד משהו לרמוז משהו עוצר אותי..כי הפחד הזה של הדחיה כל כך גדול שכל פעם אני יוצא אידיוט מחדש..אבל זהו השבוע אני יפגש איתה יקח אותה לאיזה מקום ויגיד לה אני חייב אני לא יכול להמשיך ככה..
    המסר הכי נכון בשבילך (:
    לך על זה , בהצלחה אין צורך בבילבולי שכל נוספים .
    (:

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי לפחות על זה התגברת

רק עצה קטנה,כשאתה רואה אותה,תחשוב חיובי
    "אני הולך להיות עדין ולרמוז על על מה שאני חושב עליה והיא תיהיה כל כך שמחה שסוף סוף אמרתי לה את זה ,אני מרוויח פה בחורה נהדרת,אני תותח"

למה אני ככההה היום ראיתי והייתי איתה לבד וכל הזמן חשבתי על זה איך להגיד לה אם להגיד לה ופשוט לא יכולתי! איזה עצבני אני על עצמי שלא אמרתי כלום שלא רמזתי אפילו דיברתי איתה כאילו אני מדבר עם חבר שלי.. אוף לא נורא מחר אני גם רואה ומחר אני חייב להשחיל איזה מילה חייב היא מטריפה אותי!

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

למה אני ככההה היום ראיתי והייתי איתה לבד וכל הזמן חשבתי על זה איך להגיד לה אם להגיד לה ופשוט לא יכולתי! איזה עצבני אני על עצמי שלא אמרתי כלום שלא רמזתי אפילו דיברתי איתה כאילו אני מדבר עם חבר שלי.. אוף לא נורא מחר אני גם רואה ומחר אני חייב להשחיל איזה מילה חייב היא מטריפה אותי!
    בהצלחה עם זה...

בדיוק עכשיו ידידה שלי שאני דלוק עליה סיפרה לי שאיזה ידיד בא אליה...
    והם סתם דיברו... ואז פתאום הוא אמר לה שהוא מת עליה והדביק לה נשיקה, ועכשיו הם חברים :|

הפואנטה היא, קח אומץ ותעשה את זה.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

ועליתי על משהו שגורם לי לחשוב שאולי זה באמת לא ילך..מאז שהתחלנו ככה להיות הרבה ביחד לצאת וכו' אז באו אליי חברים ואמרו לי שכולם מדברים על זה שאני דלוק עליה וכולם חושבים שאנחנו כבר ביחד. כולם בטוחים במיליון אחוז כל החברים שלי כל החברה קיצר חושבים שאנחנו ביחד, וכשאני והיא ביחד לפעמים וחבר מתקשר אליי או משהו כזה ושואל אותי עם מי אני אז היא ישר עושה לי לא כאילו שאני יגיד שאני לבד או לא איתה..וגם מאז שהתחילו ממש שמועות עליי ועליה הרגשתי ריחוק כזה ממנה..יכול להיות שמשהו מפחיד אותה..טוב מה אני מזיין תשכל היום אני יראה אותה ואני יגיד לה משהו אני כבר לא יכול..

שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ

ועליתי על משהו שגורם לי לחשוב שאולי זה באמת לא ילך..מאז שהתחלנו ככה להיות הרבה ביחד לצאת וכו' אז באו אליי חברים ואמרו לי שכולם מדברים על זה שאני דלוק עליה וכולם חושבים שאנחנו כבר ביחד. כולם בטוחים במיליון אחוז כל החברים שלי כל החברה קיצר חושבים שאנחנו ביחד, וכשאני והיא ביחד לפעמים וחבר מתקשר אליי או משהו כזה ושואל אותי עם מי אני אז היא ישר עושה לי לא כאילו שאני יגיד שאני לבד או לא איתה..וגם מאז שהתחילו ממש שמועות עליי ועליה הרגשתי ריחוק כזה ממנה..יכול להיות שמשהו מפחיד אותה..טוב מה אני מזיין תשכל היום אני יראה אותה ואני יגיד לה משהו אני כבר לא יכול..
    כניראה שהיא באמת מפחדת .. יכול שזה מקשר איתך, ויכול להיות ממה שהחברה חושבת על הקשר שעתיד להיות בינכם . אל תגיד לה עדיין , אתה רק תהרוס את הידידות בינכם .. בנתיים תשחק אותה קשוח, תתנתק ממנה קצת,
    תסנן טיפה טלפונים .. צא עם חברים שלך במקום איתה. ואז החברה יראו שאתה לא נידלקת עליה ושזה סתם הייתה תקופה כזאת. ואחרי שהעניינים קצת ירגעו תדבר איתה ותקבעו להיפגש ותשאל אם היא הרגישה משהו אלייך בזמן שהקשר שלכם טיפה התנתק ואז תראה לאן זה זורם ...
    (:

משתמש מכור האוואטר של D.214
    שם פרטי
    פיני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    3;

אחי, קרה לי בדיוק אותו דבר.. איזה חצי שנה הייתי תקוע על ידידה שלי.
    איך יצאתי מזה? פשוט החלטתי שאני עושה משהו תפסתי את הביצים שלי איזה יום שישי אחד ואמרתי שאני מלווה אותה הביתה... שהגענו אלייה (קצת שיכורים) חיקבתי אותה והשארתי אותה בין הידיים שלי ואז פשוט התנשקנו.. קרה משהו אחרי זה? לא... דיברנו והיא אמרה שהיא לא רוצה קשר כי לא רוצה להרוס את הידידות (בנינו.. חרטא).
    אולי המזל שלך שונה ואולי לא.. אבל רק ככה תצא מזה.. או שתיהיה איתה או שתנסה משהו.. היא תייבש? יקרה משהו אבל לא יצא כלום? לא נורא תנסה לא לראות אותה איזה חודש.. תתחיל עם בנות שאתה אפילו לא רוצה.. יעבור לך אחי,אני מדבר מניסיון אם אתה צריך עוד משהו תשאל.
    בקרוב חתימה[:

.Dolev

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,174 | הודעות: 8,173,761 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect