למה אתם זונות , תעזרו לי במקום לרדת עלי..
בחייאת אני רוצה חברה, אתה אומר לי תתחיל לגעת בה?
"תפסיק ליראות כמעט מלאכים , אם תמשיך בגישה שלך לא תשיג כלום בחיים" - להזכירך אתה זה שחיי לפי הספר..
-אני בסוג של דייט ראשון , תנו עזרה קצת...
למה אתם זונות , תעזרו לי במקום לרדת עלי..
בחייאת אני רוצה חברה, אתה אומר לי תתחיל לגעת בה?
"תפסיק ליראות כמעט מלאכים , אם תמשיך בגישה שלך לא תשיג כלום בחיים" - להזכירך אתה זה שחיי לפי הספר..
-אני בסוג של דייט ראשון , תנו עזרה קצת...
נערך לאחרונה על ידי califronia358; 02-08-2009 בשעה 22:10.
|
|
מה אתה לא מבן ממה שהסבירו לך??!?? לגעת בה זה לא אומר לרצות סטוץ. =.=
אבל זה הכי מפגר לגעת בה על דייט ראשון
אני מזכיר לך אנחנו ניהיה בפארק ,נסתובב בפאר והמקסימום שנעשה זה לדבר..
אתם מתכוונים לשים עליה יד כשהולכים?
כי להתחיל לגעת בה כשיושבים נשמע לי קצת מפגר..
נו באמת..
תגיד לה "ואו איזה אצבעות קטנות יש לך מזה..."
ופשוט תקח את היד שלך ותשים אותי על שלך אתה אפילו יכול קצת לשחק לה באצבעות ולגרום לה לצחוק
משם תנסה להחזיק לה ביד ולהמשיך את השיחה בלי קשר
ואז אפשר להתקדם לכתפיים או למותניים כשאתם הולכים
כשאומרים לך לגעת בבחורה זה לא שדיים וכוס,תירגע.
תקשיב, אפחד פה לא עובד עליך...... אנשים אומרים לך ואתה מראש בא סגור, אז או שתעזוב את זה, או שפשוט תקשיב ותלמד. (אני אולי לא הכי מנוסה אבל יש לך אנשים מנוסיים מאוד פה, שכדאי שתקשיב להם במה שהם אומרים לך, בין אם זה בלגעת בה, ובין אם זה לרדת עליה קצת.... פשוט תקבל את זה שזה מושך בנות.)
וואי חבר'ה בחייאת אני לא יומיים בקטע הזה היו לי סגירות מיניות עם בנות ביום ההיכרות ואתה אומר לי לא לגעת בדייט הראשון!!!!?!????? בקיצור אני אומר לך מעכשיו יש הרבה דברים שיוצרים משיכה אבל קינו לוקח את כולם
קח בחשבון שלפי איך שאתה מדבר הסיכוי שלך איתה.. קלוש
תקשיב לי.. שב קרוב אליה ודבר איתה ותנסה לחתור לנשיקה אתה ביינתיים בסטטוס ידיד אצלה בשביל להגיע לסטטוס של חבר אתה חייב לגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אל תגיד לה את זה בפעם הראשונה בחיים!!
היא תיבהל תחשוב שזה סטוץ(רוצה לזיין אותה וליזרוק) תיצא איתה ככה יום שישי שבת תטיילו תצחקו תספר לה דברים מצחיקים תאמין לי זה כל הזמן עבד תיצא איתה 5-10 פעם ואז תיקח אותה לאיזה פארק תדבר איתה שם ותגיד לה שאתה דלוק לה על התחת!!
תקשיבו עברו שמונה ימים מאז שהטיסה שלה חזרה..
היא הבטיחה שכשהיא תחזור נדבר
אבל היא לא חזרה אלי
מה אתם אומרים ? להתקשר אליה שוב , או שלרדת מהעניין...?
תן לה אסמס...
ראיתי איזה סרט אימה והיה שם משהו ממש מצחיק שהזכיר לי אותך..:]
תשחק אותה עסוק ותסגור פגישה
חחחחחחחחחח זה היה ברור.. אתה מתנהג ברחרוחיות אחושלינג..
שמע אחי.
בוא עכשיו תנקה כל אמונה קודמת שיש לך בראש(אמונה מגבילה... כגון לא לגעת בדייט ראשון לא לרדת עליה וכו')
עכשיו... כשתיהיה הפגישה(כמובן בשביל לקבוע אל תגיד לה רוצה בבקשה להיפגש. תגיד לה את אני בפארק מחר ב5 טוב ? טוב ככה תנסה לזרום איתה לפגישה אל תתתן לה לבחון אותך ולהתנגד)
עכשיו כשאתה בפגישה.. אפילו אם זה ראשונה.. תמיד תמיד תמיד מגע תמיייידד לא אומר לך תדחוף לה אצבעות בכוס.. אומר לך תחזיק לה תיד.. שחק לה באצבעות תעביר לה ליטופים כאלה על היד .. תסתלבט עליה קצת(לא לרדת עליהה...) משהו שיהיה מצחיק חמוד וגם מתסלבט עליה כלומר שקשור אליה.. ותתחיל לחתור לנשיקה.. שאתה רואה שהיא משוחררת.. אל תחכה לסוף הפגישה.. פשוט באמצע.. שהיא כבר ממש פתוחה אליך והכל זורם.. והיא קרובה ומשדרת ומחזירה לך קינו... תנשק אותה.. אל תחשוב פעמיים.
אם אתה חושב שאני או מישהו פה עובדים עליך לא ילך לך לא איתה ולא עם אף בחורה אחרת.
אבל זות פעם ראשונה~!!
זה ממש מוזר לנשק מישהי שעדיין לא בטוחים בקשר לא?
אפחד לא אמר לך להקשיב. אומרים לך שזה לא מוזרק ואומרים לך לנקות ת'חרא שאתה רואה בסרטים מהראש. לא זה לא מוזר.... למה שזה יהיה מוזר?!?
מה אתה דפוק? אתה סתום בראש? תנסה לא תתחרט.. גם אם היא תדחה תנסה אחרי חמש דק' איי איי תפסיק כבר לחיות בסרט...
חושב פה החיים זה יפים והאמיצים מה יש לך לא רוצה תלך מפה אנחנו לא נבוא לשכנע אותך.