נכתב במקור על ידי SalaMan קארינה זה לא אמור להיות שם של רוסיה או משהו בסגנון? השם שלה זה קארין:/ קארין זה רוסיה חח?
התלתלים שלה הם שלי
נכתב במקור על ידי nofpsy מה חרא תלתלים יא מצטנעת?? חח אני חולה על תלתלים יא סטלנית ממ תודה (: נכתב במקור על ידי .Eliran. מהממת (: נכתב במקור על ידי SalaMan קארינה זה לא אמור להיות שם של רוסיה או משהו בסגנון? לא , קוראים לי קארין .. וזה שם צרפתי \: נכתב במקור על ידי RoyalFlush עוד אחת והיינו מקיאים? תאמיני לי ה3 הספיקו חח סתם כפרה נראת פנאני אתה צודק באמת היה עדיף לשים רק 1 או אפילו לא לפרסם בפומבי \: נכתב במקור על ידי nofpsy השם שלה זה קארין:/ קארין זה רוסיה חח? (: נכתב במקור על ידי dolev1991 התלתלים שלה הם שלי
(:
תגידי,אפשר לקרוא לך אבו תלתל?
חחחחחחחחחחחח חאלס רדו ממנה
נכתב במקור על ידי nofpsy תגידי,אפשר לקרוא לך אבו תלתל? דיייייי \: פעם אחרונה שאני מעלה לפה משהו ! נכתב במקור על ידי סיוני ♥ חחחחחחחחחחחח חאלס רדו ממנה \:
מצטער, לא יכולתי להתאפק, הקאתי כבר בראשונה
נכתב במקור על ידי SpiderPig מצטער, לא יכולתי להתאפק, הקאתי כבר בראשונה אוו ברוך השם בנאדם נורמלי \:
נכתב במקור על ידי SpiderPig מצטער, לא יכולתי להתאפק, הקאתי כבר בראשונה אל תיקחי את זה קשה... (הוא אוהב בנים)
נערך לאחרונה על ידי Tal; 01-08-2009 בשעה 20:30.
בסוף העלת את יפה כפרה
למה אתם רעים אליה?! תראו איזה ילדה מלאך קטנה!
נכתב במקור על ידי קארינה ( = דיייייי \: פעם אחרונה שאני מעלה לפה משהו ! \: חחחח מה לקחת את כל ה''ירידות'' רציני? אתה יפה מה אתה כזאת לחוצה!
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חרא תלתלים \: ותוודה [= חחח יש לחברה שלי תלתלים והיא גם שונאת את זה אז אני רגיל לשמוע אבל זה יפה רק שתדעי.. ניראת מעולה :]
נכתב במקור על ידי SpiderPig מצטער, לא יכולתי להתאפק, הקאתי כבר בראשונה לך תזדיין , הייייייייית מת להיות חצי יפה כמוה . !
את נראת בסדר אבל קטנה לא?
[CENTER]
חוקי הפורום