|
|
המשפט המדובר לא בהכרח מתייחס למציאות הוא יכול להתייחס לתפיסה שלה כי בסופו של דבר אתה ממשי ועד שלא יוכיחו אחרת זה ישאר עובדה..
עכשיו לפרש את המשפט בצורה קצת שונה
אני חושב משמה אני קיים
אתה יכול להיות ממשי אבל בלי מהות (כלומר הממשיות שלך) זה כמו לדוגמא תיקח את השקט (הוא ממשי ברמה מסויימת) אבל הוא לא קיים
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-08-2009 בשעה 01:52.
נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 03-08-2009 בשעה 01:54.
ניראה לי אתם כולכם דפוקים זמן זה זמן וכולנו חיים עלפי זמן
אז בלי זינוי שכל
עריכה:
אתה יכול גם להגיד שאתה לא ממשי, אתה סתם קשרים של נוירונים במוח, אם יקשרו אותם באופן אחר אז זה בן אדם אחר, אבל כל מילי-שניה הקשרים הללו משתנים אז אתה כבר לא אותו בן אדם.המשפט המדובר לא בהכרח מתייחס למציאות הוא יכול להתייחס לתפיסה שלה כי בסופו של דבר אתה ממשי ועד שלא יוכיחו אחרת זה ישאר עובדה..
עכשיו לפרש את המשפט בצורה קצת שונה
אני חושב משמה אני קיים
אתה יכול להיות ממשי אבל בלי מהות (כלומר הממשיות שלך) זה כמו לדוגמא תיקח את השקט (הוא ממשי ברמה מסויימת) אבל הוא לא קיים
בנוסף, (אם מזכירים את זה אז חייבים) אם הקשרים האלו קיימים והם מגיבים רק לקשרים שהיו קודם ולמה שאתה קולט בחמשת החושים אז מתעוררת השאלה אם יש לך בחירה חופשית, כלומר הקשרים האלו נוצרו רק בגלל מה שהיה ומה שאתה קולט, אין פה שום "ישות" שמשנה אותם, אם כך הכל קבוע מראש ואין בחירה חופשית. (דטרמינזם)
לפי איינשטיין הזמן הוא יחסין לכן מודעות הזמן בנוגע ליצורים אחרים תגרום לאי מודעות כללית לכן אי אפשרות למרחב הזמן שבתוכו נכללים הווה עתיד ועבר אף על פי שעל פי אפלטון העולם בנוי מאטומים המרכיבים חלק מתוך אלפי גלקסיות שמרכיבות את היקום כולו
סתום את הפה אחי לפני שאני בא אליך הבית ודוחף לך משהו חד לתחת
אנשים מנסים לקבל סוטול ואתה מזיין את השכל