ואיי איזה חזקה אני גם רוצה ^^תתחדש ..
|
|
תתחדש נראות טוב אבל עדיין יקרות מדי בebay מוכרים בהרבה יותר זול אבל כל אחד והעדפות שלו
92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ. אם אתה ה-8% האלה שמקשיבים למוזיקה אמיתית, העתק זאת לחתימה שלך !!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נימאס לי שמתייחסים אליי כאל בן![]()
msn:metalcore71@hotmail.com
^תעלי תמונה שלך טופלס ותכתבי זאת אני,ישר יתייחסו אלייך כבחורה![]()
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
^אני בעד
סתם חחח
אפילו שכתוב לך במין נקבה יש הרבה בנים שגם עושים את זה כי הם חושבים שהם מצחיקים אז זה מבלבל ><
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
א.אני מבין שלא קראת את התגובות מעליך
ב.אתה סתם מגיב פה בשביל ספאם (מה ליאור נרקיס עושה ברוק ומטאל?)
תחדש אחי
(¯`*·.¸,¤°´'`°¤,¸.·*´¯)¸,¤°´'`°·.¸O¸.·°´'`°¤,¸|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯*·.·*¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|Tecktonik suck!!!!!!!!!|__________*.·.*__________|*´'`°¤¸¸.·'´O`'·.¸¸¤°´'`*(_¸.·*´'`°¤¸'¸¤°´'`*·.¸_)
ערכתי כותרת
וואו כמה זמן לא אמרתי את זה![]()
אלוהים ישמור אתם לא יכולים להיות מקוריים.....
תחדש,אחלה חולצות..
(:
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
אני בת $%#^%$#^$%^&$
msn:metalcore71@hotmail.com