|
|
אני גר בתל אביב -_-
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
בכיינים הביתה!!!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
שווה לי לבוא לבד?
"זה לא נקרא לעוף...זה נקרא ליפול בסגנון" (וודי בהתקף קנאה כלפי באז שנות-אור)
הייתי :|
היה די חרא עד שהגיע AC/DC
פנטרה היה קצת מדי זמן
מטאליקה היה יותר מדי אוברדרייב
אילו שירים היו?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
cowboys
walk
cemetery
עוד כמה לא זוכר
one
master
trapped under ice
עוד כמה לא זוכר
back in black
highway to hell
thunderstruck
jailbreak
ועוד כמה לא זוכר
כמו בני זונות שמו את כל הלהיטים קיצר..
לא היה שום גלאם של פנטרה וזה די איכזב אותי אישית
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 14-08-2009 בשעה 04:30.
TRAPPED UNDER ICE להיט?!
זה אחד השירים הכי לא מוכרים של מטאליקה...
רציני הם בצעו את זה?
ובכלל אנשים זיהו?
אני כזה אדיוט שלא באתי =,=
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן
דווקא אחלה שיר
כל השירים שהם נגנו היו בגיטר הירו
TUI נמצא ב-GH|WT
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 14-08-2009 בשעה 04:36.
כמה זמן הייתה ההופעה בערך?
אני לא מאמין שאנשים זיהו ת'שיר אבל בסדר...
pantera 45
metallica 60
acdc 90
איזה שקר גס! לא ביצעו את CEMETERY GATES ולא את TRAPPED UNDER ICE!!
סה"כ כולל הכל היה 3 ומשו שעות היה דיי ארוך ודיי גרוע ת'אמת.
WooDStocK בנאדם אתה לא האדם היחידי שמכיר את מטאליקה יש מעריצים גדולים ממך וגם קטנים ממך שמכירים שירים. כל תגובה כזאת מחרפנת לי ת'מוח, כולה מטאליקה מי לא מכיר?, למה שלא יזהו?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי