נכתב במקור על ידי 1o1x בשגרה ? מדי ב' במד"ס מכנס של קאפה נעלי סאקוני שקניתי וחולצה של בה"ד 1 (הבנתי שמחייבים ללבוש אותה במד"סים שם).... ואם כל החברה מחליטים איזה יום לצאת ככה בפאנן לעבודות רס"ר אז חצי ב'.. וואלק ציון עברת קורס קצינים?
נכתב במקור על ידי 1o1x בשגרה ? מדי ב' במד"ס מכנס של קאפה נעלי סאקוני שקניתי וחולצה של בה"ד 1 (הבנתי שמחייבים ללבוש אותה במד"סים שם).... ואם כל החברה מחליטים איזה יום לצאת ככה בפאנן לעבודות רס"ר אז חצי ב'.. אתה משרת בבה"ד 1?
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל או לפחות את עורו- מפאת חוסר ביקוש, והכל מתפרק עלינו.
אומרים קבקבים חבר'ה רוב הזמן בתחתונים אפילו אם אני בחוץ עם חברים אבל בתאכלס מכנס קצר וטריקו מספקים אותי אש!
_Alon_ כשאתה אומר"גזר גמדי אשכנזי" אתה יכול להגיד גם "גזר גם עדי אשכנזי"
ברמודה כזה או מכנס גלישה וגופיות בבית טישרט בחוץ ובדרך כלל עם כפכפים
נכתב במקור על ידי Michael. שכחתי איך קוראים לאיזו שהייתי איתה וצעקתי לה,"אישההההההההה,בואי רגע" התחילה להרביץ לי O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סנדלים\כפכפים בגד ים\מכנס מאוד קצר של ספורט בלי חולצה אם יש שמש טובה להשתזף\גופייה ממש קטנה או מאווררת כובע לריצות\כדורגל או אם השיער שלי לא מסודר XD
PunKilla 09
קצר!
חוקי הפורום