מסכים איתך יש לי אותה אבל לדעתי היא לא ברמה של הטרנטולה והלייקוסה, ומצטער על הדאבל פוסט למעלה פשוט אני לא ידוע לצטט פעמיים באותה הודעה
logitech g15
logitech g19
razer tarantula
razer lycosa
razer lycosa miror
saitek cyborg gaming keyboard
microsoft x6
microsoft recluse
מסכים איתך יש לי אותה אבל לדעתי היא לא ברמה של הטרנטולה והלייקוסה, ומצטער על הדאבל פוסט למעלה פשוט אני לא ידוע לצטט פעמיים באותה הודעה
|
|
תן לי שנייה להבין ..
אתה טוען שהטרנטולה יותר טובה מ-G15 ?
אתה מבין על מה אתה מדבר או סתם זורק מילים ?
אתה מודד מקלדת לפי זה שניתן לשנות כפתורים ?!
מודדים ערך של מקלדת לפי זמן התגובה שלה במשחק וכמה שיותר כפתורים כדי למנוע תזוזה חדה ולהקל על האדם בנוחות ומקצועיות .
אין השווה בכלל לTarantula לG 15 זה רמה אחרת לגמרי .
אגב , לגבי הסקר .
המטרה שאתה צריך להביא פה היא להביא את המקלדת הטובה בביותר בין החברות המייצרות .
ושכחת את Steelseries שלא הבנתי איך .
7g זאת המקלדת הכי אדירה בעולם , חלום יקר S:
(:
ברור שה7G היא המקלדת הכי טובה בעולם- היא המקלדת בעלת מנוע הלחיצות הטוב בעולם, עשויה מהחומרים הטובים ביותר, אבל היא לא מקלדת גיימינג ביתית, היא מקלדת לאנשים מקצועים שסביר להניח שעל רוב הדברים שיש להם אנחנו לא שמענו, הטרנטולה, הG15 וכל השאר הם מקלדות לקהל פחות מקצועי, ויותר להנאה, אז לדעתי היא לא צריכה להיות בסקר הזה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
PARADOX זה לא אלייך אני ערכתי את ההודעה של הבחור כאן שפירסם מכירה.
אני אמחק את ההודעה בפעם הבאה למניעת בילבול.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
האמת היא טובה אבל המסך שלה כמעט שלא תומך בשום משחק וזה בעיה
אני הייתי בוחר בב7G(למרות שהיא לא בסקר)בגלל שהיא הכי איכותית כמו שאמרו,לפי דעתי אם כבר משקעים בציוד היקפי משקעים בדברים שיחזיקו כמה שיותר זמן.
אני דווקא לא הייתי קונה 7G היא יותר מידי מקצועית, אני לא צריך כזה ציוד...
באמת שאני לא מבין את כל ההמולה מסביבה למקלדות גיימינג כי תכלס כמו שכבר אמרו פה הדבר היחיד שחשוב במקלדת שהיא תדע להעביר את הפקודות בצורה מספקת למשחק..
יש לי מקלדת את logitech Media Keyboard כבר איזה 10 שנים והיא עדיין מספיק טובה כדי להיכלל בסקר הזה שלכם, כי תכלס מי צריך את כל המסכים הלא נחוצים האלו ולשלם על מקלדת יותר מ 300 שקל גג (וגם זאת הגזמה) זה פשוט בזבוז
עריכה:
סיקרנתם אותי עם ה - 7G אז הרצתי חיפוש בגוגל עכשיו אני לא יודע אם זאת המקלדת תקנו אותי אם טעיתי (ואני סבור שטעיתי) אבל יש מצב שזאת המקלדת הכל כך יקרה?! כי אם כן ראיתי מקלדות ב 20 שקל שניראות יותר מקצועיות ממנה
![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 31-08-2009 בשעה 20:48.
דבר ראשון: אם התגובה שלך לא קשורה לאשכול ולנושא אז אל תגיב,
דבר שני כן זאת המקלדת היא נראית פשוטה אבל היא בעלת המנוע המתקדם בעולם ועושויה מהחומרים הוטבים בעולם...
למה לא קשורה בהחלט קשורה!
יש סקר הבעתי את דעתי במסגרת הסקר והבאתי ממצאים סותרים לכן אני מאמין שעם כל הכבוד לא חרגתי ממסגרתו.
ועכשיו בנוגע ל 7G מנוע לא מנוע אין שום הצדקה למחיר כזה למקלדת אשר עשוייה פלסטיק כשם כל המקלדות האחרות, גם אם היא מכילה זהב!
ונניח שאני מקבל את הטענה שהמנוע הוא הסיבה למחיר הלא שפוי הזה, עכשיו אתה בתור אדם מסוגל להבחין בסטייה של אלפית השניה בתגובה?
כמובן שלא לכן אין שום סיבה שתקנה מקלדת שנותנת לך פור כזה מזערי על המתחרות שלה במיוחד שתג המחיר שלה נא בין 700-750 (!!) ₪
מילא העיצוב הפיזי שלה היה אלמנט חדש בשוק אז ההיתי יכול להבין את התקרקרות סביבה אבל היא יותר פשוטה מפשוטה (בהתייחסות לעיצוב) לכן סלח לי אבל אני לא רואה בה יחוד...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 31-08-2009 בשעה 22:25.