לילה טוב
נכתב במקור על ידי LeOnzZ לילה טוב (: אמאמייקל ואמאיוסי אצלי במשחקי רשת ;] אנחנו משחקים פה בMS כרגע הודית שאתה משחק במייפל ימסכן אמאיוסי עושה סטרפטיז לאיזה כורדי בזמן שהוא דוחף לה עמוד חשמל לפה
נכתב במקור על ידי PiPi ToUcH טוב יוסי פרסם את זה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=489895 =] בוצע, ד"א מי עשה לך תחתימה?
נכתב במקור על ידי Yossi Menashe בוצע, ד"א מי עשה לך תחתימה? תודה אח שלי החתימה זה של עידן שירן התותח
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
נכתב במקור על ידי LeOnzZ לילה טוב (: אמאמייקל ואמאיוסי אצלי במשחקי רשת ;] אנחנו משחקים פה בMS אמאלאון משדרת ברדיו. ויגיי מייפל סטורי? תגיד, אמא שלך גם ילדת מייפל? נכתב במקור על ידי Michael. כרגע הודית שאתה משחק במייפל ימסכן אמאיוסי עושה סטרפטיז לאיזה כורדי בזמן שהוא דוחף לה עמוד חשמל לפה אבבא מייקל מזזין את גימל יפית בתחת וצועק תענוג למנוע עששת!!
לילה טוב=]
שבת שלום..
סבתאיוסי אוהבת נקניקיות? כן,כן,כן,כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Michael. סבתאיוסי אוהבת נקניקיות? כן,כן,כן,כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחלש באימשך חלללש. תגיד חירבנה על אימאשך יונת שלום אתמול?
ערפד בודד D: חח לא יוצא לי מהראש השיר הזה
נכתב במקור על ידי Yossi Menashe חחחחלש באימשך חלללש. תגיד חירבנה על אימאשך יונת שלום אתמול? תגיד,שילשל על דודה שלך עטלף סוני?
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 14-08-2009 בשעה 22:19.
נכתב במקור על ידי Michael. תגיד,שילשל על דודה שלך עטלף סוני? מצטער לאכזב אותך אבל לא ד"א, אמאשך אוהדת בני סכנין נכון? אז למה יש לה קעקוע של אחמד גנאים בתחת?
צ'יפים לפוקר | הוסף כחבר | תן לייק
רצות שמועות שאמא שלך ניגבה חומוס מהחריץ של שאולי הפרסי O:
נכתב במקור על ידי Michael. רצות שמועות שאמא שלך ניגבה חומוס מהחריץ של שאולי הפרסי O: חלש חלש חלש חלש!!!!!!! לך תקרא מדריכים. אין לי כוח לזה
חוקי הפורום