גועל נפש אני נגיד לא אוהב חתולים אזה אני פשוט עושה להם קיש מהחצר שלי וזה,,
אני לא תופס אותם ומרביץ להם חס וחלילה.
גועל נפש אני נגיד לא אוהב חתולים אזה אני פשוט עושה להם קיש מהחצר שלי וזה,,
אני לא תופס אותם ומרביץ להם חס וחלילה.
|
|
שאם הנשים זעב. בתח שאם הנשים ראים
זה טוב שהמנהל פתח תפרום הזה פורום נחמד אבל אני חושבת שיהתעלל בחתול זה ביכלל לא טוב הלוקים יעניש את מישמתעלל וביגלל זה אמרו לא להתעלל בתורה וכול אחד אחר!!
מה יש כבר לירשום בחתימה?
חוף מ אוהבים מחבבים את מי את ה מנהל של פורום ****.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=520391
אף פעם
(לשניכם)
בוא נפסיק להיות ילדים קטנים עם דעות של ינפאנטיל. 30 דקות תקרא על תזונה, תבין שהגוף לא יתפקד בצורה תקינה בלי בשר.
האדם הוא גם טורף. 5 דקות תקרא על חיות. יש לנו שניים מתאימות לקרוע בשר ולא רק שיניים שטוחות כמו לפרות. עיניים קדימה כמו לטורפים ולא לצדדים כמו איזה תרנגולת. כל התרביות הקדומות צדו חיות. הם לא ניזונו מחסה.
לא מתעללים בחיות בחוות הבשר. שוחטים אותם במספר. שוחטים אותם בצורה סיסטמטית ומהירה. לא מעבירים אותם באיזה מחנה השמדה. בוא נילחם בצייד במקום איפה שהורגים חיות סתם, כי אין להם מה לעשות. ובדרך כלל הם מפספים והחיה מתה מוות איטי וכואב.
כל חיות הטבע הורגות משהו כדי לחיות. זה שאתה חי בבועה, איפה הכול וורדים ולא חיית במצב קשה בחיים כשהכל בשבילך זה להרוויח כסף וללכת לסופר, לא אומר שיש לך ראייה פרספקטיבית על העולם. Narrow minded vision.
שום דבר אישי.
"אווץ"
הייתי לוקח את אותו רובה אוויר, מחזיק לך את העין פתוחה ומשחרר כדור לתוך העין שלך. בלי היסוס, בלי חרטה. אפילו שיתבעו אותי.
לא בפורים ולא ברמדן. לא כשהייתי בן 5 ולא בן 15 וגם לא כשהיה בן 55.
חבריי ואוביי היקרים,
לחיות אותו מבנה בסיסי של מוח. נשדר לו מידע על ידי אותות חשמל והוא מימר אותם לכאב או הנאה. בדיוק כמו לי ולך.
זה שחיות לא יודעות חשבון או הבנת הנקרא, לא נותן לכם זכות לגרום להם לכזה סבל לא ייאמן.
"יריתו לו בעין LOL, אווץ", זה דוגמא לדבר תת חי.![]()
If God listened to the prayers of men, all men would quickly have perished:
for they are forever praying for evil against one another.
-Epicurus
אין שום דבר רע לאכול בשר יש רע בהתעללות כל שהיא לא משנה במי מתעללים בן אדם או חיה .
לדעתי זה מעשה מגעיל ולא נחמד מתישהו בדקתי על התכשירים של אמא שלי אם עשו בהם נייסויים בבעלי חייים וקנראה שיש כמה...=-O
מה אני יגיד לך אנשים שאין להם חיים עושים זאת ..
לב צהוב ראש כחול
:דירוג: מוכר מספרי אייסיקיו :דירוג: