נכתב במקור על ידי nofpsy =-O 14(: לא נראה לי
מה אמרת שיש תמנות שקשורות אליי למאור ולבצל?
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחח מה זה התינוק התימני של במבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוף בטח יש לך פיטמות של בדואי וקרס בירה בגלל זה צינזרת
נכתב במקור על ידי Michael. שכחתי איך קוראים לאיזו שהייתי איתה וצעקתי לה,"אישההההההההה,בואי רגע" התחילה להרביץ לי O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מהה זה אחי הייתי בטוח בקושי יש לך 10 בכול מקרה אחלה תמונות.
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחח מה זה התינוק התימני של במבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח ולתמונה: חמוד קטן
נכתב במקור על ידי ShoKo ShoK חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוף בטח יש לך פיטמות של בדואי וקרס בירה בגלל זה צינזרת קרס בירה XD גמרתה אותי
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
נכתב במקור על ידי ShoKo ShoK חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוף בטח יש לך פיטמות של בדואי וקרס בירה בגלל זה צינזרת חחחחחח בתמונה השניה לא צינזרתי שום דבר,פשוט התמונה הייתה משעממת אז הוספתי משו בצייר
איפה הנוף?
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחח מה זה התינוק התימני של במבה? חחחחחחחחחחחח פרסי ימכוערמ תי נהית מצחיק
Dj BaRaK Cohen
נראה סבבה אחי,
בן כמה?
סקסי ביותר .. נרגילה חמודה
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
חחחחחחחחחחחח איזה תמונה XD
".It always seems Impossible until it's done"
XD נראה סבבה
חוקי הפורום