תאמת אין לי זין לזה סליחה על הביטוי עדיף לי כבר להישאר ככה כי בטח שזה ישאר ככה עם זה לא עשה לי בפעם הראשונה.
תאמת אין לי זין לזה סליחה על הביטוי עדיף לי כבר להישאר ככה כי בטח שזה ישאר ככה עם זה לא עשה לי בפעם הראשונה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה זאת אומרת? מה נראה לך שכל התקנת מערכת הפעלה עוברת חלק? לפעמים קבצים נפגמים במהלך ההתקנה כי יש לך בעיית סקטורים לפעמים הגדרות מסוימות לא נכתבות נכון או לא נכתבות בכלל ברג'יסטרי ואין מה לעשות צריך לבצע התקנה חוזרת.
זה קרה לי לא פעם שאחרי שהתקנתי והגדרתי גיליתי שמשהו לא בסדר במערכת ההפעלה והתחלתי את כל העבודה מחדש זה אולי קצת מרגיז אבל אין מה לעשות צריך להבין שזה טיבעי וזה חלק מהעניין.
אז תפסיק עם העצלות ותתחיל מחדש.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תקשיב תענה לי על השאלה אחת ואני יפרמט את המחשב.
היה לי דיסק שקיבלתי מהחברה שקניתי ממנה תמחשב של הווינדואוס והדיסק נדפק והדיסק עצמו הוא הומנדישן ,וחבר שלי הוריד ווינדוס XP פרופסיונל וצרב לדיסק ואמר לי להתקין אולי יש בעיה בעיה בדיסק או משהו כי אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו אז יכול להיות שהיה בעיה בדיסק או שסתם זה נפגם..?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן יש מצב שזאת בעיה בדיסק תוריד ותצרוב חדש
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
תוריד את הקובץ הזה
http://www.f2h.co.il/3554600286298
שים אותו בתוך c:\temp תלחץ פעמיים על luna.msstyles ותראה אם אתה מצליח להגדיר סגנון XP . אם כן, תעתיק את הקובץ לתיקיה c:\windows\resources\themes\luna