במקום לרחם תבוא להופעה
או לפחות תשמע אלבום שלהם במלואו
במקום לרחם תבוא להופעה
או לפחות תשמע אלבום שלהם במלואו
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
חוץ מHARVEST לא אהבתי שום שיר שלהם
אני לא ממש אוהב גראולים(חוץ בהמות' ונייל שאותם אני די אוהב)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא שמעת שום שיר במלואו בטח
ואת הגראולים של בהמות' אתה אוהב ואת של מייקל לא?
תתבייש!
תשמע פעם את blackwater park
ghost of perdition
the baying of the hounds
the lotus eater
deliverance
the grand conjuration
the drappery falls
ותבין על מה אני מדבר
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שמעתי במלואם את bURDEN ששיעמם אותי למוות,את HARVEST שאהבתי ואת "לב מפורצלין" שגם שעמם אותי.
אני אשמע את השירים שאמרת בהזדמנות,אופת' מאוד משעממים וממחזרים בעיני.
חחח OPETH בחמש שניות:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=03KeowiN4CM&feature=related"]YouTube - Opeth in almost 5 seconds[/ame]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
השעמום נובע מטעם בלבד,אתה מעדיף שירים קליטים וקצרים ובכן,זה ההפף ממטאל מתקדם ומוסיקה מתקדמת בכללי,ומחזור זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם,אולי הייפ גדול מדי סביבם או שום דבר מהפכני ,אבל מיחזור? לעע
שירים קצרים וקליטים?לא ממש .
אין לי בעיה לשמוע בכל רגע שיר של 11,14 או 20 דק' של שיר
פרוג מטאל אני לא ממש אוהב,אני מעדיף הרבה הרבה יותר פרוגרסיב רוק.
הם לדעתי כמו שנתת דוגמא לא ממש עושים דברים מהפכנים.אני פשוט לא אוהב אותם.אני לא מבין איך יש מליונים שאוהבים אותם(כמו שנתת דוגמא 2:הייפ גדול מדי סביבם)
תלא מבין כי הטעם שלך חריג
הם אדירים ישלהם מתופף אדיר[לשעבר לופז יותר טוב אבל אקס גם תותח], סולן אדיר עם גראולים לא מהעולם ושר קלין ממש יפה.
אי אפשר להשתעמם מהשירים, פעם נותנים בראש פתאום מלודיה רגועה, משו אדיר.
בכלל המעברים שלהם לא יאומנים, אני לא יכול להסביר במילים כמה שאני חולה חולה חולה על הלהקה הזו.
אופת' לנצח
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
^^חחח אז אני מבין שאתה מליון אחוז שם...
דרך אגב איפה הם מופיעים וכמה עולה כרטיס(ספרתי לחבר שלי שאוהב אותם והוא מעוניין לקנות כרטיס)?
כרגע 200 בגני התערוכה !
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי