מכיר את ההרגשה..
כנסי אליי לאייסי 375740920 יש לי כמה עצות "![]()
מכיר את ההרגשה..
כנסי אליי לאייסי 375740920 יש לי כמה עצות "![]()
|
|
דבר ראשון שתדעי מראה זה לא הדבר החשוב ביותר שבנים מחפשים(יכול להיות שזה רק אני) קודם שיהיה לך אופי טוב ושיהיה אפשר לדבר איתך,
דבר שני בגיל כזה הרבה בנים מחפשים חברות רק בשביל סקס ואת צריכה כבר להבין את זה ולא להפגע מזה יש אנשים שהם מחפשים את זה מיד ויש אנשים שאין להם בעיה גם לחכות עוד שנה בשבילך בגיל הזה.
עוד משהו יוצא לי לא הרבה להסתובב עם חברים שלי(בגלל מרחק רב) בחודש אולי איזה פעמיים ועדיין אני פוגש מלא בנות רק מאפילו הליכה למכון כושר זה קורה לפעמים שאני נתקל בבנות ופשוט מתחיל לדבר,
אז עצה שלי פשוט תתחילי לדבר עם בנים רק מאינטרקציה עם בנים או סתם דיבור איתם אפילו באינטרנט בלי שום מניע לשום צד זה דבר שיכול לעזור במצבך כרגע שאת חסרת בטחון..
אם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי הודעה פרטית בכיף ואני יעזור לך(ונראה לי שאני יודע מי את בפורום כמובן)
[CENTER]
שמעי עם את ניראת בסדר את לא צריכה יותר מידי בשביל למצוא חבר כאילו פשוט צאי להתסובב בקניון ברחוב אני מאמין שלפחות לאחד בעיר שלך יהיה אומץ להתחיל איתך ברחוב
תודה רבה לכולם
ועכשיו נגיד יש מישהו שאני רוצה.
הוא בכיתה שלי ואני לא מפסיקה להסתכל עליו. והוא רואה אני מסתכל עליו ונראה לי שהוא כבר הבין שאני חושבת עליו,אבל הוא לא עושה עם זה כלום. הוא מתנהג איתי רגיל וכו'...
עכשיו אני סתם רוצה לספר לו מה שאני חושבת עליו ומה יש לי כלפיוףאת כל הרגשות שלי.
אני לא מצפה שיחיזיר לי באהבה אבל סתם אני רוצה שיידע את הרגשות שלי,ואז לראות מה התגובה שלו.
אבל הבעייה שאני לא מכירה אותו כ''כ כ''כ טוב. רק מדיבור בבית הספר וזהו.
עם אני אספר לו יש מצב גדול שהוא יילך וייספר את זה או שהוא אח''כ יתעלם ממני. וזה מה שהכי מפחיד אותי.
ואני בטוחה ב100 אחוז שהוא לא יענה לי באותו המטבע.כי עם הוא היה מרגיש אליי משו אז הוא היעה לפחות מסתכל עליי או משו, וכשהוא רואה שאני מסתכלת עליו אז הו אצריך לעשות עם זה משו וכנראה שעם הוא לא עושה עם זה כלום אז אני לא בטעם שלו.
מה כדאי לעשות?
לספר לו? מה יש לי להפסיד?
ועם נגיד הייתה בת שהייתה מסתכלת עליכם והיה נראה לכם שהיא מעוניינת בכם ואתם לא מעוניינים בה מה הייתם עושים?
אומרים לה שתפסיק להיסתכל או שמתנגים כמוהו שפשוט מתעלם מזה שאני מסתכלת עליו?
ועם כן הייתם מעוניינים בה והיא הייתה מסתכלת עליכם הייתם מתחילים איתה?
בלי להעליב כדאי שתפסיקי כל פעם "להתאהב" בבן הראשון שמדבר איתך כי זאת טעות ענקית ולפי האשכולות שלך פה אפשר לראות זאת בברירות.
דבר שני להגיד למישהו שאיתך בכתה שאת אוהבת אותו זה יהיה מוזר לטעמי ובמיוחד שאת חשה שהוא לא חש את אותה ההרגשה כלפייך ,נראה לי שזה יהיה המעשה הכי מטומטם מבחינתך אם תעשי זאת, אם הוא ירצה הוא יגיד לך משהו או שירמוז,ואני בכללי נגד זה לצאת עם מישהי שבאותו תיכון ובמיוחד באותה כתה לטעמי זה עתיד לכישלון מהיר וסתם תהיה הרגשה חרא באוויר אחרי זה.
אם הייתה בת שידעתי שהיא רוצה אותי ואני לא אותה אז פשוט הייתי מדבר איתה והכל והופך אותה דווקא לידידה ככה אני מרוויח מכל צד ועם היא בכלל לא נראת לי כבן אדם אפילו לדיבור פשוט אני יתעלם או יתנהג בצורה לא הכי נחמדה כלפיה,
ואם כן הייתי רוצה אותה הייתי מתחיל איתה בכיף(אבל כמו שאמרתי עם זאת מישהי מהכתה לא הייתי עושה כלום)
מקווה שעזרתי שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 26-09-2009 בשעה 01:48.
[CENTER]
אביב צודק (למרות שכתובים בברירות ולא בברור,הייתי חייב לתקן ).
בכל מקרה,תפסיקי לחשוב שאת מאוהבת בבחור,הרי ברור שעדיין לא חווית את אותה הרגשה של אהבה אמיתית אז אני מציע לך להפסיק להקצין את המצב ולראות אותו כמו שהוא.
הבחור כנראה חושב שאת נראית טוב ונהנה מזה שאת עושה לו עיניים ואולי רוצה אותך גם כן,אבל אני אומר לך מנסיון אל תלכי על בחורים מהכיתה שלך,הפרידה אחר כך תהרוס הרבה מאוד וחבל,תמצאי בחור אחר,עדיף אפילו לא מהבצפר.
ואגב,אם את עושה לו עיניים,יכול להיות שהוא מעוניין אבל ביישן נורא,אפילו יותר ממך ! תקחי גם את זה בחשבון.
נישבע בכל היקר לי אני מגלה מי הקרציה שממשיך לפותח את האשכולות השיקריים האלו אני נכנס בו!
אורי איך אתה יודע שהם שיקריים? בסך הכל יכול להיות שאותו בן אדם פותח את האשכולות האלו? או שאתה יכול לראות דברים אחרים שאני לא יכול?
[CENTER]