וואלה נקסט אחי..
פאל מאל חרא סיגריה..
סיגריות ראשונות אחלה סיגריה אח"כ נהיית מגעילה בדוק אחי!
|
|
פאל-מאל יותר טוב פי 100 מי נקסט לפי דעתי ואינה כמה סיבות טובות למה!
אודות NEXT-:..
סיגריות NEXT, המותג הבינלאומי מבית "פיליפ מוריס פרודקטס" הושק כבר בשלוש מדינות. זוהי סיגריה מתערובת אמריקנית איכותית ומחירה המומלץ לצרכן הוא 11 ש"ח. הסיגריה החדשה הושקה בשני סוגים במקביל, Full Flavorו Lights באריזות בצבעי כחול ותכלת, וממוצבת בקטגוריית הסיגריות מהמחיר הנמוך, שנשלטה עד כה על-ידי Time ו-Pall Mall. נכון לשנת 2010 NEXT ו PALL MALL באותו מחיר של:16ש"ח
אודות PALL MALL-:...
סיגרית Pall Mall הוצגה לראשונה בניו יורק בשנת 1899 וכיום נמכרת בלמעלה מ-75 מדינות, כשהשווקים העיקריים שלה הם ארה"ב, אוסטרליה, איטליה וגרמניה. המותג נמכר בישראל מאז שנת 2001 והוא מיוצר בארה"ב, ממנה הוא מיובא לארץ.
בשנת 2003 זינקו מכירות Pall Mall בשוק הישראלי (גידול של 2500%) וכיום הוא נשאר מותג הסיגריות החמישי בגודלו בישראל. בישראל קיים מגוון עשיר של טעמים ומשפחת המותג כוללת; Pall Mall רגיל אדום, Pall Mall כחול (קצר וארוך), Pall Mall מנטול, Pall Mall כתום (לשעבר תכלת) ו-Pall Mall לבן. כל הסוגים עשויים מתערובת אמריקאית עם פילטר פחם מתקדם (מלבד המנטול).![]()
נערך לאחרונה על ידי MrZDKinG; 25-12-2010 בשעה 20:34. סיבה: שגיאות כתיב...
נקסט ללא ספק, בין הסיגריות הזולות בשוק היא הכי טובה לדעתי.
אם אתה רוצה משהו יותר איכותי לך על וינסטון, מאוד ממליץ!
למרות שעכשיו אני מעשן kent וגם נהנה מהסיגריה, מוזר לי שאף אחד לא מעשן אותה פה.
וואלה אין לי מושג מה פאל מאל עושה בקטגורית הסיגריות ב16 שקל. זה לא פחות טוב מווינסטון וL&M בדוק
נערך לאחרונה על ידי kroen; 26-12-2010 בשעה 17:13.
הקפצה של החיים.
נעול.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg