|
|
המקום שהם בחרו לעשות את זה... זה לא "לא משו" זה פשוט ביזיון.
לא רוצים לשרת, צאו. לא מתאים לכם מסגרת צבאית? צאו. לא מחזיקים אתכם בכוח. לכו תגידו שאתם תלמידי ישיבות.
מכבי זה חיפה, בבקשה אל תתגייס. תעשה לנו טובה, לך טובה ולמדינה טובה.
החיילים הנאצים קיבלו פקודה להשמיד עם. אם אתה לא רואה את ההבדל אתה חתיכת טמבל רציני. אם אתה חושב שהפגנה ומחאה בזמן השבעה של חיילים זה נכון וזה במקום, אל תתגייס.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
שמע בגלל שאסור לקלל פה אני לא יקלל אבל אתה יודע מה אני שם עלייך נכון?
ילד מסכן זה שאין לך עקרונות וכל מה שיגידו לך לעשות תעשה בעיה שלך !
עם היום אומרים יאללה הסכם שלום עם סוריה מחזירים את רמת הגולן אני לא מפנה !
ולפני שהחיילים הנאצים קיבלו פקודות להשמיד עם הם קיבלו מלא פקודות אחרות לפני הרציחות והשירפות והגזים
ואללה יופי יטמבל תגיד לי עם להתגייס או לא
טוב מאוד שאסור לך לקלל, שלא תרגיש שאתה יותר טוב ממישהו כי אתה לא.
בחייאת אל תתגייס, אם אתה חושב שפקודה זה משהו שאפשר לסרב לו. אם יגידו לך לרצוח מישהי במחסום סתם כי יש עומס, על זה אפשר לסרב. אבל להכנס לשטח כלשהו/לבצע פקודה רגילה, על זה לסרב? שלא יכניסו אותך למסגרת הצבאית, ונאמר אמן.
אגב, תלמד לכתוב ולנקד לפני שאתה מגיב פה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ככה זה בצבא ואתה צריך לקחת את זה בחשבון או שפשוט תנשור אחרי הטירונות
קח דוגמא בית של מישהו בעזא חוסם שיירת טנקים מלהיכנס לשכונה ולהשמיד מחבלים של חמאס מה נראה לך יתנו לבית הזה לעמוד? האנשים שגרים בו לא רוצים לצאת מוחצים אותם עם בולדוזר ביחד עם הבית למה הם שותפים לפשע למרות שלא נראה לך שילדון בן 3 מגיע לו למות אין מה לעשות מה תיקח אותו מהאמא בידיים ותמחץ אותה בתוך הבית ומה תעשה עם התינוק זיבי !
וואלק אין לך מה לעשות זה מלחמה לא מתאים לך אל תתגייס אני כבר עכשיו אומר לך שיהיו דברים שתצטרך לעשות שבתכלס הם לא נכונים אבל אתה חייב אחרת חיילים שלך ייפגעו או אזרחים
ימחקו שכונות ובני אדם רק בשביל להציל לוחם או אזרח אחד ואתה רק צריך להעריך את זה. והשלום עם סוריה כמו שנאמר פה באשכול... כשזה יבוא..יבוא אל תחייה בעתיד כי זה יכול לא לקרות![]()
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 26-10-2009 בשעה 22:22.
איזה גבר אתה תלמד אותי לכתוב אין לי בגרות ילד מפגר כל פקודה שיתנו לי חוץ מלפנות יהודים אני יעשה יש מבין ?! בשבילי זאת לא פקודה רגילה
אז כנראה לא הבנתה אותי אחי כי כל מה שרשמתה אני מסכים איתו
מה שאמרתה נכון התכוונתי נגיד לא יגידו לי סתם לירות במישו במחסום בראש דברים כאלה אתה מבין?
נערך לאחרונה על ידי מכבי זה חיפה; 27-10-2009 בשעה 00:04.
טוב בואו נעשה לכם קצת סדר.
דבר ראשון מחאה היא לגיטימית אבל לפעמים המטרה לא מקדשת את האמצעים.
המקום והזמן שהם בחרו להביא מחאה הוא ממש לא מתאים ואיפילו מבזה.
אני מאוד מקווה שיביאו אותם למלוא הדין..
עכשיו בקשר לכל הדיון הנלוז הזה שלכם לגבי פקודות..
הצבא מוציא פקודות אחרי הרבה מאוד דיונים בגינם, ואם ניתנה פקודה לפנות מאחז או התנחלות אנחנו בתור חיילים שמשרתים את מדינת ישראל מחוייבים לפעול לפיה.. עכשיו תראה אני בדיוק כמוך עזוב בדיוק אני מתנחל ובתקופת ההתנתקות אני גם ההיתי חלק מהחברה שהפגינו (אומנם לא מחאה אלימה רק הפגנות מחאה) אבל, מרגע גיוסי לצה"ל אני מחוייב לחוקים ולפקודות שלו ולא משנה מה ההיתי או מה אני חושב אני לא משרת עבור עצמי בלבד אלא למען טובת המדינה ואם המחוקקים ובעלי הדעות של המדינה ושל הצבא הגיעו למסקנה שצריך לפנות ישוב אז עם כל הצער שבדבר אני יאלץ לעשות כן, ואם זה אומר שאני הולך עכשיו לבית של ההורים שלי ואומר להם שהם צריכים לצאת, עם כל הקושי וכל הכאב וכל הסילדה שלי מהמעשה אני מחוייב לפעול לפי הפקודות הללו... כי אם להסתכל על שורה תחתונה גם אם אני אגיד לא ואני לא אפנה יהיו את אלו שכן יפנו אז תועלת למעשה סירוב לא תהיה.. וזה גם לא ינקה את המצפון שלי מהמעשה..
הקיצור מה שאני מנסה להעביר לך הוא ששברגע שאתה מתגייס למערכת הצבאית אתה כפוף להחלטות של אנשים אחרים וגם אם אתה לא מסכים עם ההחלטות הללו אתה מחוייב לפעול לפיהם.. לא נאה לך פשוט תשתמט.. (לא שאני רומז שזה פתרון אבל זה עדיף מלהתגייס ולדעת שלא תוכל למצות את מלוא השירות שלך בלב שלם)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-10-2009 בשעה 03:12.
מכבי זה חיפה תקשיב כפרה רק שתדע שגם אני חושב ככה גם אני לא הייתי מפנה שום יהודי מהבית שלו (כל עוד לא עשה לי כלום)אבל ערבי רק תיתן לי להיכנס לעזה או כל מקום פה בארץ של ערבים אפילו לירות בהם אחד אחד..
אל תקשיב לאף אחד כולם פה שמאלנים תעשה מה שבראש שלך תיהיה קרבי פרק לערבים את הצורה!!
תגיד לי אתה מבין את המושגים שאתה משתמש בהם בכלל?
תעשו לי טובה.. בתור אחד שסיים את השירות שלו אני אומר לך עם יד על הלב אתה לא מבין שיט מהחיים שלך נכון לעכשיו..
הצבא זה לא איזה גן שעשועים אתה לא עושה מה שבראש שלך, אתה כפוף לחוקים ולתקנות, תעשה מה שבראש שלך ויעיפו אותך על סקאד לכלא בלי חוכמות ובלי התחכמויות!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-10-2009 בשעה 03:55.
תשמע אחי אני ימני אתה יכול לקרוא לי ימני או ימני קיצוני או מה שאתה רוצה לא אכפת לי מה אנשים חושבים.. אני בעד להיתגייס לקרבי לעשות את ה3 שנים שלך כמו כולם לא ליהיות איזה עריק מניאק ולפרק את הערבים....
לא היתכוונתי תעשה מה שבראש שלך שתעשה מהצבא צחוק כאילו תעשה את כל מה שאומרים לך לעשות אבל את העקרונות שלך שלא ישנו ואין מה לעשות תישא בתוצאות...ואני מכיר כמה אנשים שהם היו בצבא וזה בדיוק מה שהם עשו כל אחד והחשיבה שלו.....זה מה שאני יעשה ושלא יבוא איזה מישהו אחריי בתגובות ויזיין לי את המוח כי אני מתגייס לצבא לא הוא שהוא יתגייס שיעשה מה שהוא רוצה סלאמתק
גם אני ימני קיצוני ברמה שאתה יכול רק לתאר לעצמך אבל סדרי עדיפיות משתנים..
אני מתנחל ההיתי שלוש שנים בקרבי והשתתפתי בהפגנות בתקופת הההתנתקות אבל אז התגייסתי והבנתי מה חשוב..
תאמת להגיד לך כפרה אם אתה ימני קיצוני אני לא יודע איך שיניתה את הדיעה כי ללכת ולפנות אנשים אני לא יעשה אבל גם לבוא להתנחלויות ולריב עם חיילים אני לא יעשה את זה כי כולנו יהודים במקום לריב אחד עם השני צריך לריב עם הערבים...אני לא חושב שאני ישנה את הדיעה שאני יתגייס אבל לך תדע מה יכול לקרות שאני יתגייס יכול ליהיות שאתה צודק....אבל אני חושב ש99% לא תישתנה לי הדיעה
נערך לאחרונה על ידי oz7900; 27-10-2009 בשעה 04:33.
אורי בקשר לעונש הם קיבלו 20 יום בכלא והודחו מחטיבת כפיר
ועוז אחי אני לא שם פה על אף אחד ובע"ה אני לא יגיע למצב של לפנות יהודים מהבית בנתיים הימין שולט במדינה