נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx אחי לפי הסטוטס שלך באטרף... אתה לא אמין... סבבה, ההפסד כולו שלך. במה יש לי לרמות אותך? אני סתם ימציא תוכן עניינים בשביל לרמות אותך?
לא קשור... יש מצב זה מדריך קצר מהגוגל שמצאת תוך 2 שניות שגם אני יכול למצוא... ויש מדריך מושקע ממש...
נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx לא קשור... יש מצב זה מדריך קצר מהגוגל שמצאת תוך 2 שניות שגם אני יכול למצוא... ויש מדריך מושקע ממש... אתה אומר שאתה לא תרמה כי אתה וותיק? בוא נבדוק, אני אתן בך אמון. אם אני אשלח לך עכשיו את המדריך, ותראה שהוא באמת מושקע, 30 עמודים ככה עם תמונות, כמה אתה משלם לי עליו?
תלוי כמה אתה רוצה עליו... וכן זאת העיסקה אחי... XD
נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx תלוי כמה אתה רוצה עליו... וכן זאת העיסקה אחי... XD אני לא ארמה ויהיה "מתחיל שקרן רמאי חסר מוניטין", אולי תציע אתה קודם?
אני לא ממש מבין בזה תציע ונשמע אם אני סבבה עם זה...
נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx אני לא ממש מבין בזה תציע ונשמע אם אני סבבה עם זה... 400 נקודות. מה אתה אומר? זה במידה ואתה מאוד מרוצה, בגדר התוכן עניינים ששלחתי לך בפרטית. 300 אהבת. 200 בסדר... 100 לא אהבת בכלל. 0 אתה סתם אגואיסט קמצן, שלא מעריך כלום. מקובל?
אחי ראיתי את מה שהבאת זה של חובבנים...
נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx אחי ראיתי את מה שהבאת זה של חובבנים... איך ראית..?
ראיתי תוכן עניינים...
נכתב במקור על ידי xXMoshIKoXx ראיתי תוכן עניינים... אוקי. נכון שהוא מושקע?
לא....
חוקי הפורום