אז מה אתה רוצה שנגיד לך אם אתה לא מסכים לכלום ?
יש לך 3 אפשרויות ,
1.ללמוד חזק עם מורים ילדים וכל מי שאתה יכול ולעשות בגרות עכשיו .
2.לא לעשות בגרות ולהידפק בעתיד .
3.לעשות אחרי הצבא בגרות במתמטיקה .
אם אתה שואל אותי לך על אופציה 3 ..
אז מה אתה רוצה שנגיד לך אם אתה לא מסכים לכלום ?
יש לך 3 אפשרויות ,
1.ללמוד חזק עם מורים ילדים וכל מי שאתה יכול ולעשות בגרות עכשיו .
2.לא לעשות בגרות ולהידפק בעתיד .
3.לעשות אחרי הצבא בגרות במתמטיקה .
אם אתה שואל אותי לך על אופציה 3 ..
נערך לאחרונה על ידי lir the king; 28-10-2009 בשעה 19:24.
|
|
נו יופי,עם הגישה הזאת אתה לא תגיד רחוק.
אתה רוצה לפתוח עסק,אתה לא חושב שזה גם כולל בזה הרבה עבודה קשה ? זה הרבה יותר מעבודה רגילה במשרד,אתה צריך להשקיע בזה את הנשמה שלך מהבוקר ועד הערב ! לנהל עובדים לטפל במסמכים למצוא בעלי מקצוע לתחזק את המקום לקנות סחורה ועוד כל כך הרבה דברים.
בקיצור כל הגישה שלך על הפנים וזה הדבר הראשון שאתה צריך לשנות לפי דעתי...אבל שוב,עם גישה כזאת,זה גם לא בזין שלך לשנות אותה.
אחי תזכור שאתה לומד בשביל עצמך ולא בשביל ההורים שלך זה שיש לך בעיה בלשבת וללמוד לא אומר שאתה לא בסדר או משהו ההורם שלך לא יתאכזבו ממך אם תספר להם שפשוט קשה לך מדיי הם ינסו למצוא משהו שיעזור
פשוט אני מכיר את עצמי וברור לי שבגרות לא תהיה לי
אז אני לא רוצה לחיות בבועה ואני חושב כבר על העתיד
אני לא מסוגל לשבת ללמוד כל כך הרבה כמו שצריך לבגרות, פשוט אין לי את זה...
ההורים שלי גם די זרקנים בקטע של הלימודים
הם שואלים כל כך הזמן וחשוב להם שאני יעשה בגרות
אבל להתעקש ולצעוק עליי שאני יזיז ת'תחת שלי הם לא יעשו את זה..
אני במקומם הייתי דופק לי מכות
להתחיל לעבוד בגילאים האלה נורא קשה. לפתוח עסק אין לך אפשרות. לאן אתה ממהר?
אלה האפשרויות שלך - להפסיק ללמוד ולחפש עבודה. להמשיך לחמם את הכיסא ולעבוד. להמשיך ללמוד ולהשתדל כמה שאתה יכול.
יש מקצוע שאתה לא טוב בו? 20 דקות של למידה כל יום תעזור לך. אפילו 3 פעמים בשבוע ללמוד 20 דקות ביום זה יעזור לך להשתפר.
תקרא ותפנים - חשוב להורים שלך שתהיה לך בגרות כי הם דואגים לך. אתה לא לומד בשביל ההורים שלך אלא רק בשבילך.
וקח בחשבון שאתה הולך להתגייס עוד שנתיים [- +] לשלוש שנים אז די חבל על התיכנונים, כל דבר והזמן שלו. לימודים, צבא ואז תעשה מה שבראש שלך.
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 30-10-2009 בשעה 23:55.
אני מתכוון לסיים 12 שנות לימוד ולעשות מה שאני יכול, אם בגרות חלקית אז בגרות חלקית
אחרי הצבא לעבוד קשה ולחסוך כסף ולפתוח עם שותף עסק
אני רוצה לעשות כסף טוב בחיים, לא להרוויח 5 אלף בחודש
אין לי אפשרות להיות רופא או עורך דין כן? אז עסק, לא?
שוב,נראה שאתה בקושי מצליח לשבת וללמוד למבחן שזאת עבודה לא ממש קשה...אז אתה דוחה לעתיד את העבודה הקשה.
זה כמו לומר"יש לי עוד חודש מבחן חשוב,אני ילמד 4 ימים לפני ויחרוש עליו" ואז כשמגיע הזמן שאתה צריך ללמוד אתה תתעצל,כמו שהתרגלת לעשות עד עכשיו....ככה שאני לא רואה איך אתה הולך לפתוח עסק משלך.