מה זה כל השמות האלה שכתוב שם?
|
|
אני קיבלתי את זה במייל גם וזייפתי כדאי לשלוח להם מייל??
כמה יורד לי אם אני שולח להם?
אני גם זייפתי, וקיבלתי את המייל הזה.. נראה לכם שאם אני יגיד להם שרימיתי והוספתי לי רק 15 PTZ אז הם יאמינו לי? כי יש לי איזה 50 מזויפים..
אני גם חשבתי ככה אבל תראה מה...
שהם עשו ניקוי נקודות למה הם לא הורידו לי נקודות או לאף אחד מהפורום לא הורידו?... כי הם לא יכולים לעלות עלינו אז מה שהם עשו זה לפרסם את
ההודעה/אימייל הזה בגלל שהם לא יכולים למצוא את כל מי שזייף נקודות (יש להם יותר מ2 מיליון משתמשים) ומתוך ה2 מיליון בטוח איזה 100,000 ישלחו להם אימייל והם יורידו להם נקודות אבל כל מי שישלח לא ירשום שהוא זייף איזה 200 נקודות הוא ירשום שהוא זייף איזה 10-20 נקודות וככה לוקרז הצליחו לנקות קצת נקודות לא חוקיות
ולגבי האיפוס נקודות זה יהיה ממש נדיר כי הם לא יעשו איפוס נקודות לכל מי שזייף
כי הם צריכים לבדוק אחד אחד וזה ממש קשה ויכח להם כמה שנים
כי כל מי שנרשם 99% זייף נקודות עם אימיילים
אין לכם מה לדאוג הם לא יעלו עליכם
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
כן אבל תראה אתה אוסף אוסף בסוף אתה קונה עם זה פרס השאלה אם כשאני יזמין פרס הם לא יעלו עלי?? ואז גם כל הנקודות של הפרס ירדו לי ,כל ההשקעה היתה לחינם, ועוד אני לא יקבל את הפרס שזה הכי גרוע
אז יש מצב שהם יעלו עלי {לא עשיתי את הדבר הזה עם ניתוק המודם שנרשמתי דרך המיילים}
אני משער שהם לא בודקים ידני.
ובטח הם ייבדקו כשאתה מזמין, כי מה אכפט לה לפני?
אני שוב אומר, לא ניראה לי שזאת השיטה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זייפתי את כל הכתובות ואני לא מצליח להכנס עכשיו ..
שמתי את הכתובת מייל שלי וסיסמא וזה לא נכנס לי !!
הם זיהו את הזיוף שלי !!
מניאקים, נתנו לי באן.
שלחתי להם אימייל שרימיתי 16 נקודות בערך,כי רימיתי בערך 6-7 אנשים אז לא איכפת לי לכתוב 16 כי אני z-lister אז אני עושה את זה ביומיים.
מי שלא רימה בערך 200 נקודות כדאי לשלוח להם אימייל כדי לא להיות בסיכון.
עריכה:
הם מוחקים רק את הנקודות ולא את החברים תחתיי נכון?
אצלי הכול חוקי P:
ואם חושבים על זה, לא כדאי להתחיל לעשות אימלים מזויפים כי אם אתה משקיע פעם אחת ומביא 20 אנשים חוקיים ומגיע לזי ליסט בצורה חוקית, אתה לא צריך להתחיל לעשות אימלים מזויפים , כי אם עושים חישוב קצר,בשבוע אתה מקבל 56 נקודות בערך, וזה הרבה יחסית.
ולמי שמעלי- לפי מה שהבנתי, מורידים לך גם את החברים, ככה שמי שלא הזמין 20 חוקיים, יורידו אותו מהזי ליסט.
נערך לאחרונה על ידי BlackiP; 06-11-2009 בשעה 13:17.
מה עדיף יותר לשלוח להם מייל ולאמר להם שהשגתי רק 20 נקודות בזיוף
או לא לשלוח להם בכלל??=-O
נערך לאחרונה על ידי iddo40; 06-11-2009 בשעה 15:19.
תלוי איך זייפת..
אני אמרתי להם - את האמת שזייפתי רק 4 נק' אז לא משנה לי D:
".It always seems Impossible until it's done"
זייפתי בלי לנתק את המודם
כדאי לי לשקר להם ולאמר שזייפתי רק 20 נקודות
או שלא להגיד בכל??
את ההודעה הזאת כולם מקבלים יש שבוע אחד בכל חודש שאנשים מוזמנים לשלוח להם מיילים בחזרה והם גם עונים להם , ששם הם מספרים איזה משתמש מתוך המשתמשים שהם הוסיפו נפתח על ידם והם ימחקו אותו ויורידו רק את אותם הנקודות ספציפית שהרווחת מאותו המייל ספציפית .
אני וחבר עשינו בדיקה עם משתמש שפתחנו מהמחשב של אח שלו , הוספנו רק מייל אחד ולא שלחנו שום הודעה אליהם , בסופו של דבר המשתמש קיבל הרחקה תמידית מהאתר .
אני אומר , האתר הזה עושה בשבילכם דברים , נותן לכם אפשרות לא לעבוד קשה ולהזמין דברים בחינם , למה לנסות לרמות אותו ? תשחקו פייר כמו 90 % מהמשתמשים שלו ... בסוף סתם ירחיקו אותם משם . ואז לפתוח משתמש חדש להרוויח מחדש נקודות , סתם סרט ...
לא הבנתי מה אני צריך לעשות, קיבלתי תהודעה ועכשיו אני לא מצליח להכנס למשתמש !
אם הם סתם חסמו אותי אני מזיין אותם :|