קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]מה לעשות עם השיער שלי רעיונות [יש תמונה]
    על ידי Offer בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 22:05
  2. {עזרה} כיצד לעשות אקטיבזציה לאופיס 2007
    על ידי Aloneli35 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-03-2007, 14:04
  3. [עזרה] מה לעשות???
    על ידי GiDi בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-03-2007, 10:34
  4. צריך עזרה. מה לעשות..
    על ידי <<<BlooD>>> בפורום Lineage II
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 15:03
  5. [עזרה]מה לעשות אחרי שאני מוריד משחקSFClone??
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 13:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

עזרה מה לעשות? - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תגידו מה אתם חארות?! מה זה תנצל אותה ותזרוק?! מה אין לכם טיפת רגש?!!! גם אם היא בת 14 מה אין לה רגשות?!! אתם יורדים כאן ממש לשפל מדרגה!!
    אף אחד כאן לא היה רוצה שיעשו לו את זה אם הוא היה במקומה אבל לכם אין שום בעיה להציע זאת ולמה? כי זה לא אתם בסיטואציה המחורבנת הזאת?!! אם לי היה את הלב לסרב במקום לנצל בגיל שלו אז משהו התקלקל כאן עם השנים וזאת כנראה המוסריות הבסיסית שאדם אמור לגדול איתה ואני ממש מברך כאן בשם ומלכות שאני לא חלק מהדור המחורבן שלכם! בני 14 כבר בנצל וזרוק ואני שואל איפה התמימות המינימלית שאמורה להיות לילד בגיל שלכם?!
    ממש הודעה אחרי הודעה נצל וזרוק חוץ מ PUNKILLA שבאמת דיבר לעניין ואמר תגיד לה יפה שזה לא ילך כולם כאן בלי טיפת רגש...

לבחור עם הבעיה תעשה טובה קצת רגש כלפי הצד השני תגיד לה שאתה לא מרגיש כלום ואתה לא מעוניין לפגוע בה ולכן אתה מעדיף לסרב לה מאשר לשחק בה זה המינימום שאפשר לעשות כי אם אתה תעדיף את הדרך השנייה אני רק יכול להגיד לך דבר פשוט what goes around comes around ואני יכול להבטיח לך שזה עובד! תעשה את השיקולים שלך...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אם היא כזאת כוסית פשוט תזרום עם זה,מכמה סיבות:
    1.יעלה לך את הידע לגבי בנות
    2.יגרום לך לחשוב שאתה שווה משהו (גם לה).
    3.יש פה מצב שאתה מחליט על הקשר כי היא זאת שהציעה לך חברות,אתה יכול להתקדם או לחתוך מתי שבא לך.
    4.אתה כנראה חבר ראשון שלה,היא לא יודעת איך זה אמור להיות אז אתה קובע את החוקים
    5.יעזור למצב החברתי שלך.
    6.יתרום המון לביטחון העצמי שלך.

יש עוד אבל אני לא יחפור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי anonimo צפיה בהודעה
    תאמת היא כוסית אבל פשוט לא נעים לי ממנה
    סבול בשקט

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תגידו מה אתם חארות?! מה זה תנצל אותה ותזרוק?! מה אין לכם טיפת רגש?!!! גם אם היא בת 14 מה אין לה רגשות?!! אתם יורדים כאן ממש לשפל מדרגה!!
    אף אחד כאן לא היה רוצה שיעשו לו את זה אם הוא היה במקומה אבל לכם אין שום בעיה להציע זאת ולמה? כי זה לא אתם בסיטואציה המחורבנת הזאת?!! אם לי היה את הלב לסרב במקום לנצל בגיל שלו אז משהו התקלקל כאן עם השנים וזאת כנראה המוסריות הבסיסית שאדם אמור לגדול איתה ואני ממש מברך כאן בשם ומלכות שאני לא חלק מהדור המחורבן שלכם! בני 14 כבר בנצל וזרוק ואני שואל איפה התמימות המינימלית שאמורה להיות לילד בגיל שלכם?!
    ממש הודעה אחרי הודעה נצל וזרוק חוץ מ PUNKILLA שבאמת דיבר לעניין ואמר תגיד לה יפה שזה לא ילך כולם כאן בלי טיפת רגש...

לבחור עם הבעיה תעשה טובה קצת רגש כלפי הצד השני תגיד לה שאתה לא מרגיש כלום ואתה לא מעוניין לפגוע בה ולכן אתה מעדיף לסרב לה מאשר לשחק בה זה המינימום שאפשר לעשות כי אם אתה תעדיף את הדרך השנייה אני רק יכול להגיד לך דבר פשוט what goes around comes around ואני יכול להבטיח לך שזה עובד! תעשה את השיקולים שלך...

יאללה אז מה אתה רוצה הוא ישאר בתול שפתיים עד גיל 17?

לא לנצל אבל שיהיה איתה מה יש לו להפסיד.. יהיה לו ממש רע איתה שיפרד ממנה יפה זהו.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מי דיבר על בתול יעולל! דיברתי על ניצול רגשות ואת זה הייתי כותב גם אם הוא היה בן 40 מה זה משנה?!
    אני מקווה בשבילך שלא תעבור התעללות רגשית כזאת גם אם זה היה מוכיח לך את הטענה שלי כי זה סבל שקשה לתאר...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מי דיבר על בתול יעולל! דיברתי על ניצול רגשות ואת זה הייתי כותב גם אם הוא היה בן 40 מה זה משנה?!
    אני מקווה בשבילך שלא תעבור התעללות רגשית כזאת גם אם זה היה מוכיח לך את הטענה שלי כי זה סבל שקשה לתאר...
    אבל זה לא ניצול רגשות ולא בטיח.
    בגיל 14 אין אהבה אמיתית,הילדה אפילו לא יודעת מה היא רוצה מעצמה...היא כנראה נמשכת אליו ועם הזמן היא זרמה עם זה והתאהבה ברעיון של להתאהב,ולא התאהבה בילד הזה.

הילד,כמו שאתה רואה,לא יודע כלום מהחיים שלו גם כן,ולכן עדיף שהוא ינסה להשיג איתה משהו ויראה לאן זה זורם. זה יתן רק טוב לשניהם.

משתמש משקיע האוואטר של ZiNeriya
    שם פרטי
    נריה
    לייקים
    2
    נקודות
    451

תן לה קצת בראש מה אכפת לך מה תפסיד?
    ואז תעזוב אותה.. אתה בן 14 תנשק אותה צאו למסיבות ואז תעזוב אותה..
    או שתתאהב בה..

Ori
    אורח

בונא מה נסגר עם כולכם בחיי אלוהים?!
    הזין שלכם עובד שעות נוספות ניראה לי כל מה שאתם חושבים עליו זה איך לצבור נקודות..
    פשוט עצוב באמת שחבל לי עליכם, אתם מייעצים לבן אדם אשכרה לנצל מישהי תרתי משמע, ניצול!
    פותח האשכול תעשה לעצמך טובה ולכל מי שהגיב פה, תהיה בן אדם ותחתוך אם היא לא מתאימה לך.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ZiNeriya צפיה בהודעה
    תן לה קצת בראש מה אכפת לך מה תפסיד?
    ואז תעזוב אותה.. אתה בן 14 תנשק אותה צאו למסיבות ואז תעזוב אותה..
    או שתתאהב בה..
    תן לי להבין,אתה מציע לו לזיין ילדה בת 14 ,לצאת למועדונים ולזרוק אותה ?
    דבר ראשון ,נראה ששחכת שהוא בן 14.
    דבר שני,נראה ששחכת שהוא בן אדם !!!

העצה הזאת כבר גובלת באי אנושיות !
    ואתה לא יכול גם לומר למישהו להתאהב ,זה קורה לבד,אם הוא לא נמשך אליה הוא פשוט לא ימשך וזהו.

בין להיות איתה ולנסות לתת לזה לעבוד לבין להתחיל איתה בידיעה שאתה הולך לנצל ולזרוק אותה יש הבדל ענק,תלמד !

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

סנופקין אתה באמת לא ירדת לסוף דעתי...
    למה נראה לך שילדה בת 14 לא יודעת מה זה אהבה?! מספיק שהיא מדמיינת שהיא יודעת! הרי אתה לא יכול לבוא ולהגיד עזבי אותך את מדמיינת כי היא באמת מרגישה או אפילו חושבת שהיא מרגישה זה מספיק בשביל לגרום לה להפגע חזק!
    תבין גם לשיטתך שהיא לא יודעת היא תיפגע ממהלך שכזה ודווקא בגילאים האלו החרא הזה מלווה אותן גם אח"כ ויש בנות שמגיעות לבעיות נפשיות מזה אז חאלס עם העצות המטופשות אם הוא לא מרגיש כלפיה כלום שלא יעשה מהלך תאמין לי יש לו עוד מספיק זמן להכיר בנות ולאהוב אותן ולהרגיש אליהן ומכאן גם להתנסות כי זה ממש לא שווה את החלק באדם שלו להתנסות על גב של מישהי שאתה לא חש כמוה זה ניצול וזה רדוד וזה לא מוסרי בעליל!

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

סנופקין אתה באמת לא ירדת לסוף דעתי...
    למה נראה לך שילדה בת 14 לא יודעת מה זה אהבה?! מספיק שהיא מדמיינת שהיא יודעת! הרי אתה לא יכול לבוא ולהגיד עזבי אותך את מדמיינת כי היא באמת מרגישה או אפילו חושבת שהיא מרגישה זה מספיק בשביל לגרום לה להפגע חזק!
    תבין גם לשיטתך שהיא לא יודעת היא תיפגע ממהלך שכזה ודווקא בגילאים האלו החרא הזה מלווה אותן גם אח"כ ויש בנות שמגיעות לבעיות נפשיות מזה אז חאלס עם העצות המטופשות אם הוא לא מרגיש כלפיה כלום שלא יעשה מהלך תאמין לי יש לו עוד מספיק זמן להכיר בנות ולאהוב אותן ולהרגיש אליהן ומכאן גם להתנסות כי זה ממש לא שווה את החלק באדם שלו להתנסות על גב של מישהי שאתה לא חש כמוה זה ניצול וזה רדוד וזה לא מוסרי בעליל!
    אבל אני לא אמרתי לו לנצל אותה,אמרתי שאם יש לו כזאת הזדמנות להיות בקשר שינסה,לפעמים הרצון להיות עם מישהו בא עם הזמן...
    לי אישית הייתה חברה שרק אחרי איזה שבועיים שלוש שהיינו ביחד,נפל לי האסימון שאני מרגיש אליה משהו ממש חזק ורוצה לשמור על הקשר איתה,ובסוף באמת היינו חצי שנה ביחד.

אז שינסה,חבל להפסיד כזאת הזדמנות,בעיקר בגיל הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאמת היא כל הזמן אומרת לי סליחה על המילה מתי תזיין אותי ואני רוצה לעשות לך נעים בזין ואני לא יפרט אבל יש מצב שזה רק בגלל זה ושהיא לא באמת אוהבת אותי ובגלל זה אני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה לזיין אותה על הפגישה הראשונה כמו שהיא רוצה כמו איזה סרסור כי אני לא כזה ואני לא יזיין סתם איזה מישי בשביל להגיד ולעשות פוזה על זה זה אחת הסיבות שלא נעים לי ממנה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי anonimo צפיה בהודעה
    תאמת היא כל הזמן אומרת לי סליחה על המילה מתי תזיין אותי ואני רוצה לעשות לך נעים בזין ואני לא יפרט אבל יש מצב שזה רק בגלל זה ושהיא לא באמת אוהבת אותי ובגלל זה אני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה לזיין אותה על הפגישה הראשונה כמו שהיא רוצה כמו איזה סרסור כי אני לא כזה ואני לא יזיין סתם איזה מישי בשביל להגיד ולעשות פוזה על זה זה אחת הסיבות שלא נעים לי ממנה

קראתי הרבה מהתגובות פה, יש לכם ויכוח על מצפון מה?

לנושא, היא אומרת לך שהיא רוצה לזיין אותך מה אתה עוד צריך חוץ מזה?
    אם אתה לא רוצה לפגוע בה כי אתה חושב שהיא "אוהבת" אותך, פשוט תגיד לה "תשמעי אני לא מחפש משהו רציני", או משהו בסגנון...

אם היא אומרת לך שהיא רוצה לזיין אותך אני בספק אם היא מאוהבת בך או, נו טוב, רק רוצה לזיין אותך.
    אז לך על זה.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגידו אנחנו מדברים כאן על בני 14?! אין לי מה להוסיף... ממש, אני נתון עכשיו בהלם אם זה המצב באמת.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי נשבע לך מצב אמיתי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,473 | הודעות: 8,174,060 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect