זה עוזר, זה כמו שתיקח שני גברים שזהים באישיות, ורמת הפיקאפ שלהם ובהכול חוץ מיזה שאחד נראה פחות טוב מהשני,
תעשה חישוב לבד למי בייניהם יש יותר סיכוי
זה עוזר, זה כמו שתיקח שני גברים שזהים באישיות, ורמת הפיקאפ שלהם ובהכול חוץ מיזה שאחד נראה פחות טוב מהשני,
תעשה חישוב לבד למי בייניהם יש יותר סיכוי
|
|
איתי , השאלה לא הייתה אם זה עוזר , אלא אם זה קובע. שים לב לניסוח.
על אותו עקרון אני יכול לומר קח שני גברים , שניהם חתיכים רצח . לאחד יש גיים ולשני אין גיים. תחשוב לבד למי יש יותר סיכוי...
זה לא שיש למישהו שניהם או רק אחד מהם , זה או גיים או יופי...עכשיו תבחר (לדעתי גיים אין שאלה פה בכלל...)
עוזר,
אבל תלוי בבת,
אני מתאים את עצמי
זה כיף להיות מכוער וללכת עם כוסית חח אנשים מסתכלים עליך במבט של "איך ?!?!?!"
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
חברים אל תחיו בסרט שמראה לא קובע
הוא קובע ומאוד
לדעתי לא המראה קובע אלא הקטע של בטיפוח למרות שהכרתי אחד שהוא לא הכי ניראה טוב גם לא היה לו סטייל אבל היתה לו חברה אחת היפות חחח
בסופו של דבר מה שקובע זה אך ורק האופי.
בהתחלה כמובן זה המראה,כי נגיד הגבר שם עין על מישהי וואללה הרי הוא לא ישים לב על מישהי שלא בטעם שלו כמובן הוא ישים עין על מישהי שנראת טוב וכאלה,מכיוון שאי אפשר בפגישה הראשונה או השנייה להכיר כ"כ את האישיות של הבן אדם...אותו הדבר לגבי האישה..בהתחלה זה המראה , הכימייה וכו'... אחרכך זה יותר האופי והפנימיות של בן אדם...אחרי הכרות מעמיקה פחות שמים לב למראה החיצוני כי המראה הפנימי הרבה יותר חשוב וזה מה שעושה בעצם את הבן אדם יפה בעיניי אחרים...אפילו אם מישהיא הכי כוסית בארץ , נמשכת אלייה הכרת אותה ואז הגיע השלב שבו הכרת את הפנימיות שלה.. אם הפנימיות שלה בכלל לא משהו ונגיד אם אין לה כ"כ ביטחון עצמי אז אוטומטית אתה תתחיל לחשוב שהיא לא משהו אפילו במראה...זה תלוי איך האדם מגיש את עצמו..האופי עושה את כל היופי..
המראה קובע,אתה יכול להיות עם הגיים הכי גבוהה בעולם אבל אם תיהיה מעוות על כיסא גלגלים שמזיל ריר,אפילו אם תפתח בצורה מושלמת ...יקח לך לפתוח פי 20 יותר בחורות עד שתמצא מישהי שלא תדחה אותה על ה5 שניות הראשונות מאשר בחור נורמאלי.
אבל אם אני מגזים ככה אפשר גם להגזים לכיוון השני...אם תקח בחור חתיך ומדהים ,שיבוא לבחורות ויגיד להן "היי אני בתול,רוצה להיות חברה שלי אולי ?את לא חייבת" גם כן יקח לו פי 20 יותר בחורות עד שהוא ימצא מישהי שלא תדחה אותו מאשר בחור נורמאלי.
בקיצור,אין יותר מידי קיצוניים כאלו וכמעט את הכול אפשר לסדר לכיוון שאנחנו רוצים.
יש מספיק נכים מכוערים שיש להם בחורות,זה אומר שגם אתם יכולים.
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 25-11-2009 בשעה 00:10.
מראה קובע מאוד
אבל (ותמיד יש אבל) גם הבחור הכי חתיך בעולם לא יעזור לו אם הוא יהיה ביישן ,וראיתי בחורים יפים שבחורות עשו להם עיינים והם פשוט פחדו לגשת או לדבר אז הבחורות אחרי כמה דקות פשוט המשיכו בעיניינן והתעלמו מהגברים או שגבר אחר כבר התחיל איתן ..
מראה זה בונוס ענק!
זה מביא את ההימשכות הראשונית אין אפס,לא פעם ולא פעמיים מראה גורם לבחורה לבוא והתחיל איתך אם מצאת חן בעינה (וזה מקרה אפילו נפוץ שבחורות באות ומתחילו שלא תעזו להגיד שאין מצב ),בגלל זה צריכים להיות מטופחים ולא זרוקים ולהסתובב כמו פחי זבל
אבל שוב מראה זה בונוס , עם ביטחון עצמי בעיקר ופה מפולפל תוכלו להשיג כמעט כל בחורה שיש
(כמובן שצריכים רמה מינימלית שלטיפוח ...)
וקחו עוד נקודה למחשבה יופי/מראה הוא בעיני המתבונן ...ככה שאם לעצמם אתם חשובים שאתם נראים ממוצע או לא טוב (וראיתי תגובות כאלה פה באשכולים )תזכרו דבר אחד : בעיני בחורות מוסיימות אתם פשוט חתיכים אתם בדיוק הסיגנון שלהן מה שןה מחפשות .
גם הבחור הכי יפה בעולם יכול להצטייר כחמוד בעיני בחורות מסוימות וחתיך בעיני אחרות כל אחת ו סגנון שלה אז שתדעו שיש בחורות שכשהן רואות אתכם הן חושבות שאתם אממממממממ ..כוסונים?!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 25-11-2009 בשעה 12:36.
להראות בריא קובע. סימטריה, שיער (על הראש), גובה וריח.
אלה הדברים שהכי משפיעים. יש אנשים שיש להם את המאפיינים האלה, והם לא ייראו טוב מידי,
אבל הרבה בנות יגידו שהם נראים לא רע בכלל.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0stGSzUpzLA&feature=related"]YouTube- Keys to the Vip Season 1 Episode 05 4[/ame]
חברים , סתכלו על הבחור החתיך ( לא השחור , השני )
על זה בדיוק דיברתי . עם זה אפשר לסגור את הוויכוח .
לדעתי מראה נותן יתרון קטן התחלתי..