קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש דבר כזה מקצוע 3? ואיך אני משנה.....
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:13
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 12:28
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 18:05
  4. איך מהמרים ואיך מעבירים נקודות?
    על ידי Perfection בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:06
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:12
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

אמונות מגבילות , ואיך להפטר מהן. - עמוד 2

אמונה מגבילה:אם אני ייגש ויתחיל עם בחורה היא תדע שאני מתחיל איתה ותתייחס אליי כעוד סתם גבר.
    האמת:זה נכון לגברים שלא יודעים איך לפתוח. אם אתה גולש במאפ"י ואתה תעבור ותלמד איך לפתוח נכון, איך לבוא בגישה נכונה ולא באיום, היא תתייחס אליך כמו שרק תוכל לרצות. אין אישה שלא רוצה גבר שיכנס ויוסיף טעם חדש לחייה.

לא יודע אם זה אמונה מגבילה או פרסומת בלכ מקרה המאמר שיי למאפי אז תוסיף את זה למעלה לקרדיט

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אחלה פוסט.
    חברה, אמונות מגבילות קיימות בכל תחום.
    נגיד בלמודים, יש אנשים שבטוחים שהם פשוט גרועים במתמטיקה או בכל מקצוע אחר ובגלל זה הם לא מצליחים בו.
    גם בספורט, שאנשים בטוחים שהם לא יכולים לעשות משהו, אפילו בלי לנסות אותו.
    הקיצר, הפוסט הז הוא שיעור לחיים ולא שיעור בפיק אפ.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

אבל אחינו פתיחה ישירה זה דבר לא טוב לא?
    כיזה מראה שאתה מעוניין בה
    Iverson

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי IVERSO3N צפיה בהודעה
    אבל אחינו פתיחה ישירה זה דבר לא טוב לא?
    כיזה מראה שאתה מעוניין בה
    אתה מתבלבל.
    בפתיחה זה מצוין שאין לך אמונות מגבילות, כי ככה אתה לא מפחד לגשת אליה, ואפילו יש לך יתרון, כי אתה בטוח שהיא תאהב אותך, אמונה מגבילה מונעת ממך לעשות דברים בגלל שאתה חושב שאתה לא יכול לעשות אותם.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עוד אמונה מגבילה די נפוצה בגילאים 15~17, שזה במקרה ממוצע הגילאים בפורום. הדבר הזה לא פחות מחרפן אותי מהAFC שיט הממוצע שמסתובב בעולם הזה...

אמונה מגבילה - "כדי לקבל סקס מבחורה צריך להיות X זמן איתה בקשר בגילאים האלה לפחות, אחרת זה לא אפשרי, אלא אם כן היא שרמוטה. וגם סטוצים של סקס אי אפשר לקבל בגילאים האלה, רק משרמוטות אפשר.."

האמת - האמונה הזאת זהה במקור מאמונת ה"תהיה נחמד ותחמיא לה ואולי היא תשים עליך"...היא באה מהחברים שלכם, מהידידות שלכם, מההורים שלכם..קיצר, אנשים עם נסיון לא גדול במיוחד שמושפעים מהנורמות של החברה ורואים בהן חוקי קודש שה' נתן לנו לחיים טובים יותר. אל תדבקו בשפעת הזאת, היא תהרוס אתכם מהיסוד ותהפוך אתכם לרובוטים.

עכשיו, נתחיל מהעובדה שאתה לא מקבל ממנה כלום ולא לוקח ממנה כלום, אתה נותן לה תסקס כפרס. ברגע שתאמינו בזה, תראו איך שכל הדעות שלכם על הקטע הזה משתנות מהיסוד.

הכרתי כ''כ הרבה אנשים בגיל 14 וחצי, 15, 16...שעושים תדברים שאתם קוראים להם "לא אפשריים בגיל הזה" וחושבים שזה קיים רק בסרטי פורנו.
    הם שואבים תבחורה למציאות שלהם ושולטים בה בצורה מושלמת, גם אם היא גדולה מהם. רק שנה אחת בחיים שלהם מתעלה על כל השנים ביחד של רוב האנשים שאתם מכירים כשמדובר בחיי מין ואני יכול לחתום לכם על זה. אתם שואלים איך זה יכול להיות? עולות לכם בראש מחשבות כמו "הוא עושה רק תשרמוטות"? אז זהו שלא...התשובה האמיתית היא, שהם לא מושפעים ממה שמגדירים כ"נורמה", יש להם תאמונות שלהם וסגנון חיים ייחודי משלהם שלא כפוף לנורמות של החברה. אין דבר שיותר מושך בנות מהדבר הזה, בין אם אתה בן 14 ובין אם אתה בן 40.
    שלא נזכיר תעובדה, שרובם אם לא כולם התחילו מהמקום הכי נמוך...מאלה שאתה מסתכל עליהם ואומר "הוא ימות בתול" ואני ממש לא צוחק.

אם הם יכולים? אז כל אחד יכול, כל אחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "תגידי אבא שלך גנן?"

מדריך מושקע, כל הכבוד!

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ואללה אחי ניראלי אני ינסה את מה שאמרת חח אני ימציא משו אם היא תגיד למה או משו אני יגיד אני בהיתערבות עם חבר שלי שאם אני שואל בנות אם הם רוצות להיות חברה שלי והם אומרות לא אז הוא מביא לי כסף אבל זה נשמע די דפוק לא??

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,894 | הודעות: 8,151,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect