כיף מאוד
|
|
היה בסדר, היא הייתה בתולה גם אז קצת בעייתי.
אגב טיפ לכולם : אל תעשו בתולות בחיים !!! לא יודע מה כולם מתלהבים מזה לעשות בתולה זה סבל אתה לא נהנה בכלל ...
הפעם הראשונה הייתה סבבה,
הבעיה שכבר לא עמד לי שנכנסתי אליה בגלל שלפני זה היא עייפה אותי עם אוראלי אנאלי,
F.c Maccabi Haifa
דוווקא אצלי לא היה נורא , היא היתה מוכנה לזה והאמת זה די בא מהצד שלה שהיא רוצה לעשות את זה .
[ גמאני רציתי אבל לא רציתי ללחוץ עליה .]
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
לא מבין את התגובות שלכם בכלל ><"
לי הפעם הראשונה הייתה מדהימה כל כך!
וגם היא הייתה בתולה, ושנינו היינו כל כך "תמימים" ולא כל כך הבנו בזה, אבל עדיין, הייתה מדהימה, גמרתי כמו שלא גמרתי בחיים, וגם היא, ושנינו נהנינו כל כך.
(חברה ראשונה, היינו ביחד חצי שנה)
אני באמת לא מבין את מי שאומר שהיה לו זוועה וזה... כאילו.. איך?!
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הפעם הראשונה שלי הייתה מפדחת ברמות..השמוליק ברח כל שנייה מהכוס שלה ולקח לי איזה 5 דקות להתרגל לזה שאני פאקינג עירום לגמרי ליד בחורה ><".
עשיתי את זה מישהי שגדולה ממני בשנה שידעה מה היא עושה.
היה כיף מאוד,וגמרתי כמו לא יודע מה...לא סקס מהסרטים,אבל בשביל הפעם הראשונה נהנתי מאוד.![]()
אולי אני זה שיודע מה אני עושה..?><
חח היא דווקא כמעט ולא ידעה, לימדתי אותה כל כךהרבה (לא שאני מומחה, אבל חקרתי ולמדתי דברים XD)
חח וצודק בתכלס, חלק נהנים וחלק לא, אנחנו נהנו למרות הכל
חלק מהחוויה הגדולה זה ה"חקירה" ההתגלות, הפעם הראשונה. זה הופך את זה למדהים וכיפי לדעתי מאשר הפעם המיליון![]()
הפעם הראשונה הייתה דיי מלחיצה , לא ידעתי למה לצפות וגם כ"כ השתוקקתי לדעת איך זה מרגיש ,
אחרי כמה זמן יצא לי גם לעשות בתולה , שהיום היא כבר לא ,,, חחחח
בכל אופן הפעם הראשונה שלה הייתה כאילו שוב אני חווה את אותה פעם ראשונה שלי ,
מדהים הדברים האלה אני אומר לכם , מדהים ,
חח שתינו היינו בתולים אני לא ישכח את זה לעולם..
בן זונה
דבר בשם עצמך שוגי מוגי.
אני נהנתי מאד...
זיינתי אותה אחרי בערך 15 דקות שהכרנו..
זה היה ככה, יצאתי מהבית החוצה לדבר בפלאפון עם חבר(בשביל מה יש חברים?! חעחע)
ואז מישהי ישבה בספסל מולי פה באיזה פארק ליד הבית והתחילה לצעוק .. אז הוא שואל אותי מי זאת צועקת שם אני עושה לו סתם איזה פרחה מתחילה לצרוח..היא שמעה כמובן(היה בכוונה) ואחרי שניתקנו התחילה לריב איתי..
אחרי זה דיברנו 5 דק' על מה קרה לה (נורא מעניין :|..אבל צריך נוחות תם יודעים)
5 דק היא עלתה רגע הביתה להביא שתייה(הביאה לי רדבול..בדיעבד אני חושב שזה רמז חח)
וב5 דקות האחרונות התחלנו להתחרמן...לקחתי אותה הביתה...זיינתי אותה כל הלילה...היה כיף חיים , סקס מטורף למרות שפעם ראשונה (מה אני היחיד שראה פורנו ?! זה לא כזה קשה)
והיא אמרה שהייתי מצויין(אני לא צריך שהיא תגיד ... פשוט אם אני יגיד לכם שאני מצויין זה לא כזה אובייקטיבי) ולא ידעה שזה פעם ראשונה...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 26-12-2009 בשעה 14:40.