נכתב במקור על ידי Eyalnet חחחחח FIAL אומרים דרבוקה ולא תרבוקה ולכן באנגלית זה: Darbooka או Darbuka העלק בה לתקן לי פה אנשים חחח FAIL כותבים ככה !
A Fistful Of Dollars "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
נכתב במקור על ידי clicker העלק בה לתקן לי פה אנשים חחח FAIL כותבים ככה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חיייייייב בא* כמה ציטוטים של דיסלקטים חחחחחח זהו אפחד לא מתקן אותי חיחיחי.
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
חלש אחושרמוטה..
נכתב במקור על ידי Eyalnet חחחחח FIAL אומרים דרבוקה ולא תרבוקה ולכן באנגלית זה: Darbooka או Darbuka נכתב במקור על ידי clicker העלק בה לתקן לי פה אנשים חחח FAIL כותבים ככה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Eyalnet חחחחח FIAL אומרים דרבוקה ולא תרבוקה ולכן באנגלית זה: Darbooka או Darbuka חח תיהיה בריא .. תלמד לכתוב קודם =\
נערך לאחרונה על ידי Limit-D; 02-12-2009 בשעה 14:43.
חזק!
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחלש אחי. סתום ת'פה למה אתה יותר מצחיק ?
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
זה בדיוק מה שפרסי צריך.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE CR7 + REAL MADRID = GAY
=] חחח גדול
חחחחחח..
נכתב במקור על ידי skiper לא עדיף עם הגיטרות המסריחות שלכם יא חנונים t אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמש'ך גיטרה שליטע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הדברים
חח גדול, השעמום שולט!
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי -Simple- t אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמש'ך גיטרה שליטע יא בן של זונה לך תשמע את הצרחות שלך ותחתוך ורידים
להימורים ליגת האלופות : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591
נכתב במקור על ידי skiper יא בן של זונה לך תשמע את הצרחות שלך ותחתוך ורידים אנשים כמוך אני רוצה לישרוף אתה שומע שיר של אימו מזדיין מוצץ זין וחושב שזה רוק אנד רול רוק אנד רול זה לא צרחות!
חוקי הפורום