שמע האיכות גרפיקה על הכי נמוך הכל על הכי נמוך ואפילו שהורדתי את הרזולוצייה זה לא שינה זה באיכות מגעילה אבל גם בתקיעות זה הלא ההגדרות משנות
שמע האיכות גרפיקה על הכי נמוך הכל על הכי נמוך ואפילו שהורדתי את הרזולוצייה זה לא שינה זה באיכות מגעילה אבל גם בתקיעות זה הלא ההגדרות משנות
|
|
רגע..
תנסה לכבות את המחשב נגיד לכמה שעות ואז להפעיל אותו ולשחק.
תיראה אם הוא מחזיק טיפה יותר זמן בלי להיתקע.
פשוט תעשה ותדווח, אני חושב שאני יודע מה הבעיה.
לא לא זה לא זה. גם שאני ניכנס למשחק זה ניכנס חלק הכל עובד כמו שצריך שבמשחק זה תקיעות כאלה
ואם אני יכבה אותך ויפעיל אותו וזה ירוץ קצת זמן אז מההבעיה? למרות שלא ניראה לי שזה נכון
אז הבעיה היא התחממות של המחשב.
אבל עזוב אותך מזה, יש לי דרך יותר קלה לבדוק.
תוריד את זה:
Auto-Install
תתקין.
תיכנס לתוכנה.
תבדוק ששם יש לך את הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך כמו בתמונה:
אם אין אז תצטרך לסדר את זה דרך הOPTIONS.
--- אם אתה לא מבין אז פשוט תגיב ואני אסביר לך יותר בפירוט את החלק הזה ---
אחרי שאתה מוודא שיש טמפ' אז תעשה בדיקת CPU:linpack, עקרונית היא לשעה אתה יכול לעצור אותה אחרי 20 דקות.
כשאתה עוצר אותה אז זה יפתח לך תיקייה עם גרפים, את הגרפים האלה תעלה לנו לאיזשהו שרת כדי שנוכל לראות אותם.
אחרי שאתה מסיים ה linkpack אז תעשה GPUCCT אותו דבר.
הורדתי את התוכנה אני בתוך cpu linpack איך אני בודק ומה לבדוק שאני יצלם ויעלה
אתה לוחץץ ON.
הבדיקה תתחיל, מה שהבדיקה עושה זה לאמץ מאוד את המעבד - אם יש בעיית טמפ' נוכל לזהות אותה כך.
אז תלחץ ON ותשאיר את המחשב לפעול ככה לפחות 20 דקות.
*המחשב יעבוד לאט בזמן הבדיקה כי הבדיקה לוקחת לו את רוב המשאבים של המעבד, אז כדאי לך בזמן שהבדיקה פועלת לעשות משהו אחר.
עשיתי תיראה
http://www.siz.co.il/my.php?i=1hjzfholywtm.jpg
אתה לא רואה שהוא לא מראה טמפ' של מעבד????
לך לOPTIONS תלחץ יש שם כפתור כזה ליד הסימן שאלה- שם אתה צריך להגדיר את הטמפ' של המעבד - השם של החיישן בטח יהיה CPU משהו.
או CORE #0 ו CORE #1..
כנראה יהיו שניים, אחד לכל ליבה אז תגדיר את שניהם.
אז תעשה את הבדיקה, ותעלה את הקבצים מהתיקייה שהוא פותח.
אם זה לא פותח את התיקייה לבד תוכל למצוא אותה במסמכים שלי בתיקייה בתוך OCCT, מסודר לפי תאריך.
יהיה לך שם את מלא קבצים, שים אותם בקובץ RAR ותעלה לאיזשהו שרת.
כנ"ל לגבי הבדיקה של הכרטיס מסך..
אני יגיד לאיזה מישה ושיבוא אלי יעשה לי את זה ואני ישלח לך