בכללי יש אנשים שמעדיפים לשחק במחשב ויש אנשים שמעדיפים לשחק בקונסלות הייתי אומר שPC ואחר כך PS3
וPS3 יותר טוב מאקסבוקס, בגרפיקה (תתקנו אותי אם אני טועה) הכונן בלוריי והתמיכה באינטרנט אלחוטי.
בכללי יש אנשים שמעדיפים לשחק במחשב ויש אנשים שמעדיפים לשחק בקונסלות הייתי אומר שPC ואחר כך PS3
וPS3 יותר טוב מאקסבוקס, בגרפיקה (תתקנו אותי אם אני טועה) הכונן בלוריי והתמיכה באינטרנט אלחוטי.
|
|
נכון ולא.
PS3 תומך ב 1080P, הבעיה היחידה שלא עושים משחקים ב 1080P כמעט כי הם דורשים המון משאבים וחומרה חזקה (וLOADING ארוך, מה שמוריד מחווית המשחק), לכן אין כמעט משחקים ב 1080P למרות שהם בלו ריי (גם ב XBOX אפשר לשחק ב 1080P אבל לא עושים את זה).
בכל מקרה XBOX 360 בעל יתרון אחד גדול על PS3 וזה פריצת התוכנת שלו שמאפשרת לשחק במשחקים צרובים ובכל מקרה יש יותר משחקים ל XBOX מאשר ל PS3, ושלא נציין את ה XBOX LIVE.
בו נסכם את מה שכולם אמרו:
מחשב זה הכי טוב!
קונסולות זה חרא...
תחשבו על קונסולה כמו MAC, חומרה דומה למחשב רגיל - רק קוד סגור ואי אפשר להוסיף רכיבים.
עכשיו עולה השאלה - אז למה מפתחים לזה? למה לא עושים מערכת הפעלה פתוחה למשחקים שבה כל מי שהמחשב שלו מספיק חזק יוכל לשחק בכל המשחקים?
אז אני אענה לכם:
כי הציבור מטומטם, אז הציבור ישלם.
דור (או מישהו אחר) יכול להגיד:
יש עוד סיבה, כשיש לך קונסולה אתה יכול להתאים את המשחקים הרבה יותר טוב במיוחד לחומרה שבתוכה.
אבל אנחנו יודעים שגם זה בולשיט, כי אמרו אותו דבר על MAC אבל עם טיפה (או טיפה הרבה) קונפיגרציה הוא עובד על כל המחשבים, כולל כל התוכנות בו (זה אנשים פרטיים עשו, תחשבו לאיזה רמה של תאימות יכולים להגיע עם חברות רציניות ישקיעו בזה משאבים).
אפשר גם לשאול:
למה משחקים לקונסולות עולים יותר?
זה בגלל שהקונסולות (כמו MAC) יצרו לעצמן לא בצדק מעמד פרימיום, כאילו הן מעל כל השאר - אבל לא עולה יותר כסף לפתח להן ולא עולה יותר כסף לשווק אותם.
סתם הייתי היום אצל "מקיסט", חזרתי עם תובנות לגבי כל מה שסגור.
באמא שלי אטרף מתדרדר מיום ליום איזה דיונים של אינפנטילים...
בברכה, Joni
Xbox, מניסיון