קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש כאן *חייב לציין שזה פורום מעולה!*
    על ידי Daniel me בפורום דיבורים
    תגובות: 60
    הודעה אחרונה: 11-06-2010, 17:10
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 22:55
  3. חדש, כאן !
    על ידי DreAm בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 18:19
  4. היי אני חדש כאן
    על ידי Evil Fire בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 22:34
  5. משהו יפה ששלחו לי במייל תקראו הכל
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 18:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

חדש כאן-חייב את עזרתכם דחוף!תקראו הכל - עמוד 2

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

צודקים,תודה על התגובות המחזקות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    למה אתה יודע בכלל בן כמה אני שאתה יכול לקבוע "איך המצב שלי בשוק"...ומה קשור היא לא כל כך נראית משהו בלשון המעטה מה לעשות שזאת העובדה ובוא נגיד ככה אני שמח שזה קרה לי איתה ולא עם מישהי שנראית יותר טוב ממנה וגם מושכת אז זאת אחת מהסיבות שרציתי להביא מישהי כמוה...
    דבר שני היא לא מכבדת את עצמה אז אני צריך לכבד אותה?מי רואה אותה בכלל..זה העולם אחי,עדיף להיות בצד הפוגע מאשר בצד הנפגע אז אני חושב שכדאי שאתה תעשה חושבים..
    ואיפה בכלל הקשר שאיבוד הבתולים עושה סחרחורת תסביר..
    תראה אני בטוח לא במצב רוח טוב היום להגיב נחמד!
    אם אתה לא קורא את התגובות שלך ועוד אתה בא ביציאות של ילד בן ארבע אז באמת שאין הרבה מה להוסיף.
    אבל אני אפרט לך את הציור שציירת על עצמך אם לא תבין אני בטוח שיהיה כאן מישהו שיסביר לך או יצייר לך מה שיהיה יותר קל להבנה.

אתה כתבת ככה: "איפה אחי היא כל כך מגעילה שנראה גם אם אני שותה אני לא נוגע בה..." משמע שהיא כונפה ברמה עולמית לפי דברייך נכון?
    לאחר מכן כתבת ככה: "כן אתה צודק אבל אתה יודע ככה זה שאתה יודע שיש לך סיכוי לפעם הראשונה..." כלומר אתה מנצל את הסיכוי הראשון שיוצא לך לפעם ראשונה ולא משנה לך אם היא כונפה מגעילה שגם אם היית שותה לא היית נוגע. אני אפילו לא מדבר על זה שאתה סותר את עצמך אני מדבר על זה שאם היית באמת חושב עליה ככה מההתחלה איך היית מסוגל בכלל לשכב איתה? ואם היית מסוגל משמע שאין לך סיכוי מבחורה נורמלית מכאן המסקנה ברורה שאתה לא בדיוק מציאה בשוק ולכן האופציה היחידה היא בחורה כונפה. אז תחליט כי כל בחור נורמלי היה מחכה למישהי מתאימה יותר ולא רוכב על הקרנף הראשון שהוא רואה... וככה הסקתי שאתה לא הבחור הכי מציאה שיש וזה בכלל לא קשור לגיל שלך...

דבר שני שהסקתי זה שהסחרחורת הכוונה היא להרגשת עליונות מסוג כלשהו על הבחורה כי אתה בשורה התחתונה עשית קרנף ואז באת לספר לכולם שעשית קרנף והתחלת לספר שהיא מגעילה אותך ואין מצב היית נוגע בה בחיים אז המסקנה היא שאתה קיבלת סחרחורת כתוצאה מזה שבכלל זיינת בפעם הראשונה ואם כבר עשית את זה למה להשפיל את האדם ששכבת איתו בפעם הראשונה? גם אם היא מכוערת פחד! זאת לא סיבה לדבר עליה בזלזול כזה! שמור את המידע לעצמך! כי על תגובתו של SNOPKIN יכלת לענות אחרת כמו: "לא אין סיכוי להיפגש שוב היא לא הטעם שלי" או כל דבר אחר בסגנון במקום התגובה המקורית שלך וככה אתה שומר על הכבוד שלה ושלך גם יחד, אבל לצערי אתה לא באמת חשבת לפני התגובה ומה שבטוח קיבלת סחרחורת!

מקווה שהבנת.

נ.ב.
    שכחתי רק להגיד שהתגובה שלך "עדיף להיות בצד הפוגע ולא בצד הנפגע" ממחישה בדיוק איזה מן סוג אדם אתה וזאת לא מחמאה...
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-12-2009 בשעה 00:32.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

כן אני חושב שזה מה שיהיה
    תודה:]

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

תגמור קצת לפני הסקס ותרוקן הכי הרבה שאתה יכול
    ואז גם אם תהיה לחוץ זה יזרום לך

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אז בוא אני יגיד לך שאני ממש הההפך למה אף אחד מהחברים או מהקרובים אליי לא סיפרתי מאחת הסיבות של לא לבייש אותה,אחת הסיבות שהגעתי לפורום הזה הוא לפרוק את הבעיות ולדבר בעילום שום בשביל לא לבייש אותה ולא להוציא לה שם..ככה שאני חושב שעדיף שזה יהיה פה ולא בפני החברים או שכולם ידעו עליה מבין?
    ואיזה סוג של בנאדם אני אתה חושב?אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יכול לקבוע על פי כמה תגובות פה מי אני ומה אני תאמין לי שאני יודע למה אני אומר את זה..
    ושאלה לי אליך,אם יש שתי מצבים מה תעדיף להיות מהצד הפווגע או מהצד הנפגע?(אני לא אומר שצריך לפגוע תמיד ולחפש רק רע,הכוונה היא בהכללה) ואל תגיד לי באמצע כי אתה יודע איפה אנחנו חיים ואין דבר כזה באמצע
    אי אפשר להיות טוב עם כולם ולהיות בסדר..
    ובקשר לזה שהיא דווקא הפעם הראשונה שלי כמו שציירתי אותה מגעילה,מי שממיין לא מזיין ובטח ובטח שזאת פעם הראשונה מה אני יתחיל לברור לעשות סלקציה זאת כן זאת לא?בגלל זה יש פעם ראשונה שנלמד ממנה ונתקן את הטעויות..
    עכשיו אחרי שהיתה הפעם הראשונה יהיה אפשר קצת למיין...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,376 | הודעות: 8,173,963 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect