צודקים,תודה על התגובות המחזקות
צודקים,תודה על התגובות המחזקות
|
|
תראה אני בטוח לא במצב רוח טוב היום להגיב נחמד!
אם אתה לא קורא את התגובות שלך ועוד אתה בא ביציאות של ילד בן ארבע אז באמת שאין הרבה מה להוסיף.
אבל אני אפרט לך את הציור שציירת על עצמך אם לא תבין אני בטוח שיהיה כאן מישהו שיסביר לך או יצייר לך מה שיהיה יותר קל להבנה.
אתה כתבת ככה: "איפה אחי היא כל כך מגעילה שנראה גם אם אני שותה אני לא נוגע בה..." משמע שהיא כונפה ברמה עולמית לפי דברייך נכון?
לאחר מכן כתבת ככה: "כן אתה צודק אבל אתה יודע ככה זה שאתה יודע שיש לך סיכוי לפעם הראשונה..." כלומר אתה מנצל את הסיכוי הראשון שיוצא לך לפעם ראשונה ולא משנה לך אם היא כונפה מגעילה שגם אם היית שותה לא היית נוגע. אני אפילו לא מדבר על זה שאתה סותר את עצמך אני מדבר על זה שאם היית באמת חושב עליה ככה מההתחלה איך היית מסוגל בכלל לשכב איתה? ואם היית מסוגל משמע שאין לך סיכוי מבחורה נורמלית מכאן המסקנה ברורה שאתה לא בדיוק מציאה בשוק ולכן האופציה היחידה היא בחורה כונפה. אז תחליט כי כל בחור נורמלי היה מחכה למישהי מתאימה יותר ולא רוכב על הקרנף הראשון שהוא רואה... וככה הסקתי שאתה לא הבחור הכי מציאה שיש וזה בכלל לא קשור לגיל שלך...
דבר שני שהסקתי זה שהסחרחורת הכוונה היא להרגשת עליונות מסוג כלשהו על הבחורה כי אתה בשורה התחתונה עשית קרנף ואז באת לספר לכולם שעשית קרנף והתחלת לספר שהיא מגעילה אותך ואין מצב היית נוגע בה בחיים אז המסקנה היא שאתה קיבלת סחרחורת כתוצאה מזה שבכלל זיינת בפעם הראשונה ואם כבר עשית את זה למה להשפיל את האדם ששכבת איתו בפעם הראשונה? גם אם היא מכוערת פחד! זאת לא סיבה לדבר עליה בזלזול כזה! שמור את המידע לעצמך! כי על תגובתו של SNOPKIN יכלת לענות אחרת כמו: "לא אין סיכוי להיפגש שוב היא לא הטעם שלי" או כל דבר אחר בסגנון במקום התגובה המקורית שלך וככה אתה שומר על הכבוד שלה ושלך גם יחד, אבל לצערי אתה לא באמת חשבת לפני התגובה ומה שבטוח קיבלת סחרחורת!
מקווה שהבנת.
נ.ב.
שכחתי רק להגיד שהתגובה שלך "עדיף להיות בצד הפוגע ולא בצד הנפגע" ממחישה בדיוק איזה מן סוג אדם אתה וזאת לא מחמאה...
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 22-12-2009 בשעה 00:32.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן אני חושב שזה מה שיהיה
תודה:]
תגמור קצת לפני הסקס ותרוקן הכי הרבה שאתה יכול
ואז גם אם תהיה לחוץ זה יזרום לך
אז בוא אני יגיד לך שאני ממש הההפך למה אף אחד מהחברים או מהקרובים אליי לא סיפרתי מאחת הסיבות של לא לבייש אותה,אחת הסיבות שהגעתי לפורום הזה הוא לפרוק את הבעיות ולדבר בעילום שום בשביל לא לבייש אותה ולא להוציא לה שם..ככה שאני חושב שעדיף שזה יהיה פה ולא בפני החברים או שכולם ידעו עליה מבין?
ואיזה סוג של בנאדם אני אתה חושב?אתה לא מכיר אותי בכלל אתה לא יכול לקבוע על פי כמה תגובות פה מי אני ומה אני תאמין לי שאני יודע למה אני אומר את זה..
ושאלה לי אליך,אם יש שתי מצבים מה תעדיף להיות מהצד הפווגע או מהצד הנפגע?(אני לא אומר שצריך לפגוע תמיד ולחפש רק רע,הכוונה היא בהכללה) ואל תגיד לי באמצע כי אתה יודע איפה אנחנו חיים ואין דבר כזה באמצע
אי אפשר להיות טוב עם כולם ולהיות בסדר..
ובקשר לזה שהיא דווקא הפעם הראשונה שלי כמו שציירתי אותה מגעילה,מי שממיין לא מזיין ובטח ובטח שזאת פעם הראשונה מה אני יתחיל לברור לעשות סלקציה זאת כן זאת לא?בגלל זה יש פעם ראשונה שנלמד ממנה ונתקן את הטעויות..
עכשיו אחרי שהיתה הפעם הראשונה יהיה אפשר קצת למיין...