ואני הכי לא מחפש מכות וכל הבלאגן הזה כי אני ילד טוב ואני לא אוהב להסתבך אני הכי לא כזה שמחפש
ואני הכי לא מחפש מכות וכל הבלאגן הזה כי אני ילד טוב ואני לא אוהב להסתבך אני הכי לא כזה שמחפש
|
|
אז יפה מאוד, מקווה שלא יפגעו לך בכבוד וגם לא בכבד או בכל איבר אחר בגוף.
מה שאני כן מצפה ממך זה לשמור על בגרות ולא לכתוב את דעתך הילדותית בנושאים כאלה.
תודה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אין קשר אחי זה עיקרון..אבל כל אחד והמחשבה שלו
אתה לא צריך להוכיח את עצמך בעזרת אלימות,זה רק מראה כמה אופי חלש יש לך.
בנדאם צריך להוכיח את עצמו לפי האופי שלו ולפי מעשים.
מה הקשר בכלל סנופקין אתה מדבר כאילו אני בא ומשוויץ באיזה שאני לא מפחד או בזה שאפח'ד לא ישפיל אותי זה הכי לא ככה בעולם אם זה כן היה ככה אז התגובה שלך היתה נכונה..אבל בנאדם יבוא יתחיל איתך ככה סתם מה תשב בשקט?תקבל ת'כאפות שלך במקרה הטוב ותשתוק?לא יודע מה איתך אני לא הייתי משאיר לזה קצה קטן של סיכוי לקרות...
אתה צריך לעשות מה שנראלך לא מה שאתה רואה פה שמתווכחים בסופו של דבר רק אתה קשור לזה ולא אנחנו,אנחנו רק אומרים מה אנחנו חושבים
GeTALL תשמע תעשה לבריאות שלך טובה ותפסיק לצאת פה על כולם.
זה שאתה חיי באיזה עולם דומיוני של הרוג ולא תהרג זאת לא אשמתו של אף אחד, המציאות שלך כל כך מעוותת ולא נכונה שזה פשוט מפחיד אפילו לנסות לדמיין לחיות בה..
תאמין לי שמה שאנשים אחרים חושבים עליך לא יזיז לך את הביצה השמאלית אם תפסיק לתת לזה כזה דגש בחיים שלך שיחשבו שיעשו שיגידו ביג פקינג דיל אנשים שמחפשים אותך על קטנות ומחפשים לפוצץ לך את הסבתא הם אנשים מטומטימים שלא יגיעו לגיל 20 אז תצא מהראש של המוגבל מהכיתה הטיפולית ותחזור למציאות, כי אף אחד פה לא במלחמה ואין פה "כנופיות" ואתה לא מזיז לאף אחד את הזין..
הבעיה היא שיש יותר מידיי אנשים מפגרים שחושבים בדיוק כמוך וזאת הסיבה שהגישה המטומטמת הזאת כל כך משגשגת בתרבות שלנו וזאת הסביה בדיוק שזה אף פעם לא יפסק כי לכולם פה יש אגו וכולם פה גברים שידקרו אותך אם תפזול לכיוון שלהם בצורה שלא באה להם טוב לעין..
קיצור בא לך להתנהג כמו איזה בבון שלא שרד את שלב הבניים של האבולוציה תעשה טובה קח את עצמך ואת כל הבבונים האחרים שחושבים כמוך לאי בודד ותדקרו אחד את השני עד שימאס לכם
איש איש באמונתו ילך
F.c Maccabi Haifa
כנס בהם , תביא דודים \ קרובים \ חברים שלך שיכולים לזיין אותו , וכננס לו בצורה .
אל תוותר .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
להביא אנשים בשביל מישהו שהוא בגיל שלו?שיא השפל לפי דעתי זה עוד יותר מוציא אותו מושפל
עוד מעט18 למה