כולם חושבים שהם רק גזעניים
התפקיד שלהם
זה לארגן תצוגות
זה לא לשנוא את הליגה
הם מארגנים את כל התצוגות!!!
כולם חושבים שהם רק גזעניים
התפקיד שלהם
זה לארגן תצוגות
זה לא לשנוא את הליגה
הם מארגנים את כל התצוגות!!!
|
|
שמע אחי העבריין.. זה שאתה אהבל זה לא אשמתינו.. מה שהיה בתוכנית שתולים זה מה שכל אחד יודע ובכל אירגון בארץ.. הדברים שמאחורי הקלעים באמת גם עוד 100 שתולים לא יוכלו לגלות אז אל תדבר שטויות...
ומי שאמר שטדי טוב לתצוגות חי בסרט אחושרמוטה זה שיש לנו את האיצטדיון הכי יפה בארץ זה לא אומר שהוא טוב לתצוגות..אולי יום יבוא ומישוה ממכם יהיה בטדי (לא מאמין שיקרה אבל עדיין) ויראה שזה לא איצטדיון טוב בכלל לתצוגות ... האיצטדיון הכי טוב זה בלומפילד לתצוגות .. אבל בבסדר מה אני מנסה להסביר לכם? כולכם ביחד אולי הייתם ב4 משחקים בחיים שלכם
מוציאים אותנו תמיד לא טוב! כל הזמן אומרים שזה בגללנו אז אני ומר יאללה למה אחרי פרשת אבי נימני מישהו עשה משהו!? לא וכשאנחנו עצרנו את האוהד הפועל הזה ששר שימו את ירושלים בירדן יש כולם קפצו עלינו באמת ליאור פטורי (ראש הלה פמיליה) צדק תכף שמים אותו בעזה סו אותו שם!
יאאללללהההה בית"ר!!!
תודה על המידע, איזה משוגעים.
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
יאללה כולכם מנסים להוציא אותנו רעים בני דודים שלי חברים בלה פמיליה אני מכיר באופן אישי את יוסי ואת ליאור פטורי ושניהם אנשים נחמדים! כל מה שעושים לנו זה עוול למה מכבי חיפה\מכבי ת"א\הפועל ת"א\בני סכנים לא עושים בעיות? מה רק בית"ר עושים בעיות?
A&E ערסים אנחנו? זה שמכבי חיפה מאויימים מבית"R מ 1936 ולנצח זה לא אשמתינו בגלל ש:
יש לכם חרא של שחקנים
יותר מדי ערבים וזו היא דעת הקבוצה
בירם קייל הרס לנו ועליו נכתב השיר (הכל בגללכם):
"רציתם קייל רציתם קייל אין ניצחוןןןןןן ואין מונידאל"
והכל בגלל מכבי חיפה!
אם כייל לא היה גורם שיהיה גול כלום לא היה נהרס ושמענו על האוהדים שלכם!
לפחות אנחנו אם אנחנו ערסים לפחות שאנחנו משחקים טוב ומפסידים ממשיכים לעודד את הקבוצה!
"בלי נשמה אין קבוצה"
ולתגובת האצטדיון.. שתיהיה בעניין אני עם מנוי 4 שנים לטדי פעם אחת לא חשבתי שזה אצטדיון טוב לתצוגות..
נערך לאחרונה על ידי avivday; 01-05-2010 בשעה 01:30.