כן זה מגניב.
זה נראה כאילו הם באים אליך!
כן זה מגניב.
זה נראה כאילו הם באים אליך!
לשעבר:
ספוילר:
אתגר פורום "מצא את הסרטון" בפורום ספורט מדיה !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=582323
|
|
הבעיה אצלך ולא בסרט :\
אני עם משקפיים וראיתי את התלת-מימד מה זה טוב + אני משחק משחקים במחשב עם משקפיי תלת-מימד ואני רואה ענקק!!!
נערך לאחרונה על ידי FlyingSoul; 03-01-2010 בשעה 21:17.
שום ראיה של טייס.
1. או שציפית לממש יותר מדי אז אתה אוכל קש.
2. או שיש לך בעיה חמורה בעין לך לרופא עיניים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחח איזה חרטא אתה מדבר .. דבר ראשון דפקו לך איזה תירוץ מטומטם שלא קשור אחד לשני .
ודבר שני יכול להיות שלא היית בקולנוע כל כך טוב שמראה את זה באמת טוב ! כי אני הייתי ביס פלנט בחיפה ! שזה הכי גדול במדינה , ושמה זה אחד הדברים [=
דברים לא אמורים לעוף.....זה לא וולט דיסני
מה שכן, אם היית מוריד את המשקפיים לשנייה, היית מבין את ההבדל.
בהתחלה זה מסחרר, ואחרי זה זה באמת לא ניראה מאוד שונה כי אתה מתרגל אחרי סרט של כמה שעות כמו אווטר.
אבל אני שוב אומר, אם היית מוריד את המשקפיים לשנייה, היית מבין כמה ההבדל גדול.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
שמע כמו שסיפרו לי סרטי תלת מימד זה דברים עפים עליך מהמסך יש עומק לתמונה ממש כמו אמתי , אני לא הרגשתי כלום כשהורדתי את המשקפיים ראיתי את המסך מטושטש ולא איכותי ושלבשתי אותם המסך נראה מואד יפה ואיכותי אבל דברים לא יצאו מהמסך ולא הרגשתי כמו בתוך הסרט!
קיצור לא ממש הרגשתי הבדל גדול בין סרט רגיל לסרט תלת מימד
אולי אתה צריך משקפיים ובגלל זה לא ראית 100 אחוז.
ויש סרטי תלת מימד שדברים עפים עלייך, כמו הסרטים בוולט דיסני....
כל הרעיון בסרט הזה הוא שאתה פשוט רואה עם יותר עומק כמו במציאות.
במציאות אתה לא רואה שדברים ממש עפים עלייך, אלא אם כן המצלמה כאילו העיניים שלך, וקטע כזה לא היה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין