חבר'ה מילים כדורבנות.... בנות זה עם נבזי.... ואחי(מפרסם האשכול) אם יש לך שאלות בקשר לחבר'ה בכיף אני יתן כמה עצות היו לי מקרים דומים
חבר'ה מילים כדורבנות.... בנות זה עם נבזי.... ואחי(מפרסם האשכול) אם יש לך שאלות בקשר לחבר'ה בכיף אני יתן כמה עצות היו לי מקרים דומים
|
|
אני לא מבין מה אתם רוצים מהן?! זה לא מהלך פשוט מבחינת אישה להפרד, הראש שלהן עובד אחרת, אתם חושבים כמו גברים והן חושבות כמו נשים ואתם מחליטים שהן מטומטמות או נבזיות אז בואו נעשה קצת סדר.
גבר הולך לקניון לקנות בגדים תוך כמה זמן הוא בחוץ עם השלל בידו? תוך שעה עם כל הבגדים שהוא צריך!
אישה הולכת לקניון לקנות בגדים תוך כמה זמן היא בחוץ עם השלל בידה? תוך חמש שעות עם בושם ונעליים!
נו, ואתם עכשיו שואלים מה הבעיה איתן? זאת פשוט דרך חשיבה שונה ודרך הבנה שונה של דברים, מתוך נקודת המבט שלנו זה נראה מפגר, מנקודת המבט שלהן זאת הדרך היחידה!
בכל מקרה אם החלטת שאתה נפרד מה הבעיה שתגיד מה שהיא רוצה זה לא אמור להשפיע עלייך אבל אם גם אתה לא בטוח במהלך אז הבעיה היא איתך ולא איתה! ואני באמת מתחיל להיות נפעם מחוסר האופי שיש לאנשים החלטת? תעמוד בהחלטה שלך! מה אתה משחק משחקים? החלטה שלך אמורה להבהיר שאין מה לדבר כי החלטתי שזה נגמר וחאלס מה שהיא לא תגיד לא ישפיע ולא משנה גם אם כל החבר'ה ידברו וכל החברות שלה יבואו ויגידו לך שהיא רוצה אותך וחרטא, אתה החלטת תעמוד מאחורי זה! תפתחו קצת עמידות תפסיקו להיות רכיכות כולכם! כל הזמן אני רק שומע כאן מה יגידו אנשים, איך יסתכלו עלי, מה יחשבו עלי, איך אני אראה, די כבר! אמרתי מליון פעם וזה לא נכנס אנשים לא מעניין אותם המצב שלכם או איך אתם נראים יש להם הרבה יותר על הראש מאשר מה לבשתם או איזה פדיחה עשיתם אתמול או מי צחק עליכם! אתם נותנים לדברים כמו מה יחשבו אנשים להכתיב לכם את כל מהלך חייכם! תפסיקו לעשות את מה שאתם חושבים שאחרים חושבים שאתם צריכים לעשות! כי אתם לא עושים מה שאתם חושבים! אתם לא עושים גם מה שאחרים חושבים! אתם עושים מה שאתם מדמיינים שאחרים חושבים! וזה הדבר העצוב ביותר!
אני מבטיח לכל אחד שיעשה ניסוי וישאל את חבר שלו מה הוא לבש אתמול הוא יראה בדיוק על מה אני מדבר...
וגם יש את הקטע של כל החבר'ה מי זה כל החבר'ה אולי בן אדם אחד שאמר משהו רובם לא יודעים בכלל על מה מדובר ואם אתה לא עושה עניין מדברים אף אחד אפילו לא ישים לב שקרה משהו!
תאמינו לי אני לא יודע איך אתם עוברים את החיים בשפיות עם מחשבות כאלה עם בעיות תדמית כאלה מי שיש לו אופי לא מעניין אותו המושג "כולם אומרים" מי זה כולם? שני אנשים וחצי במצב טוב! איך אבא שלי היה אומר תמיד "לא מעניין אותי כולם! מי זה כולם?! מעניין אותי הבן שלי! וזה מה שאמור לעניין אותך!" ותאמינו לי כל יום עובר ואני מבין כמה הוא צודק יותר!
תתחילו לקחת את עצמכם בידיים ואני אומר את זה כל פעם תתחילו לגדל אופי ונחישות והכי חשוב לעמוד מאחורי החלטות ככל שתעשו את זה מוקדם יותר כך אתם תגדלו להיות מצליחנים יותר מי שלא יקלוט את זה יגיע לגיל מאוחר ויתחרט על זה וזאת הבטחה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מה זה קשור לבעיות תדמית? אף אחד לא גרם לי מהמילים שלו לשנות את ההחלטה שלי, לא ממש איכפת לי לגבי זה.
היא זאת שגרמה לי לחשוב אם ההחלטה הייתה הנכונה, ומשחקת איתי בקקה כדי שנחזור או לא נחזור או גאידמק יודע מה.
ואם עשיתי החלטה והיא הייתה שגויה בתכלית שלה, או שאני רוצה לנסות שוב, מה רע.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אז מה אתה מתלונן?! אם אתה לא בטוח על מה התלונה? אתה מפגר לא פחות ממנה... אם אתה לא בטוח למה נפרדת ממנה והיא לא בטוחה למה היא נפרדה ממך אז סלחו לי שניכם סובלים מבעיה קשה! כי חייב שמישהו אחד ידע למה הסתיים הקשר! לא יכול להיות ששניכם סתומים?! אם אתה ביצעת את ההחלטה תעמוד בה! כי כנראה היתה לך סיבה טובה מאוד למה ביצעת את המהלך! ואם היא ביצעה את ההחלטה אז זה כבר לא בשליטתך כי אולי אתה לא שלם עם זה ולכן אתה לא יודע מה לעשות (עוד פעם סיבה למה לא להתלונן עליה) אבל ששניכם לא תהיו שלמים עם המהלך ולעשות אותו זה אידיוטי וחסר טעם!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חחחחחחח אמיר תאמין לי אתה צריך להרצות בסדנאות לעזרה עצמית
בכל מקרה ניראה לי לא הבנת את הלך הרוח של הנושא.
העיניין הוא חוסר הטקט של האקסיות שהן לא מבינות שזה נגמר
ולמי זה אמור להפריע?! למי ששלם עם ההחלטות שלו או למי שלא שלם עם ההחלטות שלו? אתה לא קולט את הבסיס לנושא הזה? הרי אם אדם היה שלם עם ההחלטות שלו זה לא היה מביא אותו בכלל לשים לב לחוסר טאקט אבל אם הוא לא שלם ולא בטוח במהלך שהוא עשה אז כן החוסר טאקט הזה מביא אותו לבעיה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני יודע למה נפרדתי ממנה, אבל בשלב מסוים אחרי שאתה משתנה אתה מסתכל אחורה ורואה אם החלטות אישיות לאורך העבר המתבגר והספוטנטני שלך היו נכונות.
ולפעמים אתה רואה שעשית טעות,וזה שהיא מנסה לשחק איתך יויו מהצד השני של נחל ההיגיון וגורמת לך לחשוב פעמיים על הצעד הזה שנקטת, אתה חושב להתחרט ואתה חושב לקחת את השביל השני במערכת היחסים במקום להיפרד.
על זה דיברתי, ופאק כמה סימני קריאה יש לך בטקסט.
תגיד כמה זמן עבר מאז הפרידה? שנים? אם זה באמת כך אז וואלה יש על מה לדבר אבל אם זה כמה חודשים תחסוך ממני את השטויות כי מה שאתה רואה אחורה זה רק החוסר יציבות בהחלטות שלך לא יותר מזה כי שום דבר לא השתנה מאז.
וגם אם אתה חושב שעשית טעות? (לדעתי אין טעות בסיום מערכת יחסים כי אם סיימת אותה זה סימן שהיה צריך לסיים אותה ולא משנה מה המניעים בין אם הם הגיוניים או לא) אז מה נראה לך שתוכל לתקן את זה? אתה לא יודע שלא ניתן לתקן מערכות יחסים קודמות אם נכשלת בהן? אתה לא יודע שיש הרבה מטען שלא מאפשר זאת? אומנם אתה יכול לפתוח דף חדש ולנסות דרך חדשה אך לעולם לא לתקן את המערכת הקודמת זה נועד לכישלון חרוץ! כי כבר הרמת ידיים ואתה כבר לא נמצא בתוך אותה מערכת יחסים.
והיא לא משחקת יויו בצד השני של נחל ההגיון היא מנסה להחזיר משהו שלא נמצא כבר ולכן בשביל הבריאות של שניכם אל תחזרו כי אני מבטיח לך שמהר מאוד אתם תמצאו את עצמכם פרודים וממורמרים יותר מאשר עכשיו אז תבין ההחלטה שלך היתה נכונה ותחזיק בה לא משנה מה כי אם זה היה נכון קודם זה נכון גם עכשיו אתה פשוט עם הזמן הדחקת את זה (שיטת הבבא הידועה אני לא ארחיב על זה) ואתה חושב עכשיו שהיה רק טוב וכל הדברים שהיו הסיבה לפרידה לא כאלה מפריעים אז זהו שלא! איך שאתה תחזור תוך כמה ימים גם הסימפטומים יחזרו ואיתם הבאסה וכמובן התוצאה הסופית הידועה.
אז תשחרר אותה ותפתח קצת יכולת עמידות זה רק יעשה לך ולה טוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
זה היה לפני שנתיים, אנשים משתנים בשנתיים, במיוחד בגיל הזה.
שנתיים?!! מה שנתיים היא רוצה לחזור?!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי ברח כמה שיותר מהר וכמה שיותר רחוק!
מופרעת בראש הבחורה (כך שזה אומר שהיא יוצאת דופן לחלוטין מאקסית נורמלית) וגם לך לא חסר אם אתה חושב על זה בכלל...
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!