life sucks
אם המצב קשה, תעצבן אותם ותגרום להם לעשות משהו דפוק, תתקשר לאיזה אגודה לשלום הילד והם ידפקו.
|
|
זה קורה רק בתקופה האחרונה אז שזה כבר כמה שנים ככה?
בקשר לאח שלך אין מה לעשות תאמין לי זה אצל 90% מהאחים הגדולים ככה, רק באים לרדת עליך וללכת נגדך.
תאמין לי גם לי יש אחות גדולה היא יכולה להביא לי תסעיף כשהיא באה לרעתי באותו רגע אני גם שונא אותה, אבל זה עובר.
בקשר לאבא זה כבר משהו אחר פשוט תעשה עליו "חרם" אל דבר איתו בכלל אל תשים על מה שהוא אומר לך.
עד שהוא יחליט לשנות את הגישה שלו כלפיך.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תחייה עם הקריזות של אבא שלך תנסה לא לעצבן אותו גם אם הוא לא צודק תעשה כיאלו הוא צודק.
זה החיים מה אתה רוצה שנעשה חח
פשוט תכניס לעצמך לראש שאבא שלך יש לו פתיל קצר, כל פעם שהוא מתרגז אל תייחס לזה חשיבות, תגיד לו "טוב טוב" וזהו.
אחי אני יגיד לך מה אני יעשה..לך תפוס אתא בא שלך ואת אחיך שהם רגועים תשב איתם תדבר איתם תצגיד להם למה אתתם מתנהגים אליי ככה בעצבים ובחוסר סבלנות,זה פוגע וזה מכאיב לראות שהאנשים שהכי קרובים לי בחייים מתייחסים אליי ככה..אני בטוח שזה יעזור
שוב אני אומר .. לפי איך שרשמת את זה אחיך מקבל פיצויים מהמדינה כי הוא אהבל רציני ..
ועוד דבר שאני רוצה להגיד לך זה שברור שכיסא בראש יעזור שאתה לא מבין עד כמה !!!!!!!!!!!! אחי הגדול פוחד להתעסק איתי כבר כי הוא יודע שאני התקפי זעם יכל לעשות מה שאני רוצה וזה קרה כמה פעמים שהוא חטף ממני כיסא לגב , מטאטא ועוד כמה דברים !!!! אתה צריך להתעורר ולא להיות הפיניאטה של הבית שלך .. ושכל פעם שמישהו עצבני צריכים להוציא עלייך את הכל !!!!
ותנסה להיות מפוקס בבית .. תראה אם אתה באמת גורם לדברים להיות כמו שהם או שהם מחפשים אותך ..תיהיה רגוע ואל תיהיה חמום מוח תחשוב לפני כל תגובה שלך ... זהו !
אתה גבר אעש,מפחדים ממך בבית אה?תותח רציני.
בה' אתה צריך לקבל פיצויים מהמדינה חתיכת אהבל.
לתת כיסא באח שלו?תגיד אתה יותר דפוק משניצל אה?
תתבגר חתיכת וואנבי גנגסטר דגנרט.
לנושא:אתה לא שונא את אבא שלך ואחיך,אתה פשוט מעוצבן.
אין מה לעשות,לפעמים מוציאים את הכעס אחד על השני.
תחשוב שבעבודה של אבא שלך,הבוס שלו צועק עליו או משו,לצעוק עליו בחזרה הוא לא יכול(סיבות ברורות),אז על מי הוא יוציא את הכעס?
גם אחיך,אמרת הוא בצבא?מה אתה חושב לא מטרטרים אותו שם המפקדים?כמו כל חייל אחר הוא אוכל שם הרבה חרא שאין לך בכלל מושג,על מי הוא יוציא את הכעס?
אז סבבה,אתה זה שמקבל את הצעקות וזה לא בסדר בכלל,אבל אתה צריך להסתכל על זה משתי הצדדים.
אתה כרגע חי חיים וורודים בלי דאגות,אני מנחש שאתה לא עובד.
וכיתה ז' זה בכלל צחוק,אז בקטנה,תגיד תודה שיש לך בכלל הורים ואחים כי יש אנשים שגם את זה אין להם,ואחרים עם הורים הרבה יותר אלימים משלך.
שב איתם לשיחה,ותסביר להם את המצב,אל תחזיר להם עין תחת עין "אתה צועק עלי אז אני אצעק בחזרה",כי לא תגיע ככה לשום מקום.
בהצלחה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
וואלה תגובות כאלו אני אוהב לקרוא.
בכל מקרה אחי תראה אולי באמת מנקודת המבט שלך הכל כרגע נורא וכולם נגדך ואתה לא מבין מאיפה מגיעה העויינות אבל כמו שעלה פה כולם סופגים ממישהו אחר, אני לא אומר שזה בסדר שאתה צריך לספוג את זה מהם אבל אלו החיים צריך לדעת לקבל ולהבליג כי בינינו אם תחזיק את זה אצלך זה לא יצמיח כלום טוב
בדיוק כמו שהרבה אמרו פה.
עדיף שתשב ותדבר איתם ברוגע ובדרכי נועם מה שנקרא.
אני בטוח שתצליחו להגיע להסדר.
לגבי אח שלך, נסה לפתח איתו קשר טוב יותר.. עשה למענו מה שתוכל ונסה "לספק" אותו.
אני בטוח שהוא יעריך את זה וגם אותך.
אני בתור אח בכור אומר לך, ככל שתתייחס אליו יותר יפה ותעשה יותר כבוד ככה יתייחסו אלייך יפה יותר.
אל תנסה ללכת ראש בראש כי זה אבוד..
אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר.
בהצלחה ידידי.
אמא שלי היא הכי בסדר.. היא תמיד מפנקת אותי ואחרי שאני חוזר מבית-הספר היא מכינה לי אוכל טעים כמו אורז או קוסקוס... אני תמיד מדבר איתה על זה אבל היא נטראלית (גם לצידי וגם לצד אבא שלי) חשבתי שהיא יכולה לעשות משהו אבל לא עבד.. הרבה פעמים אבא שלי יצא משליטה ורצה להרביץ לי (לא הזכרתי את זה כדי שלא תחשבו שאני ילד מוכה) ואמא שלי עצרה אותו.. זה התחיל לפני שנה/שנתיים. ויש לי עוד אח נשוי.. אם אתם זוכרים פירסמתי אשכול של החינה שלו "חינה לאח שלי" האח הזה הוא אח טוב.. מתנהג אלי כמו אדם בוגר, מדבר איתי בפרטיות ועם אח שלי השני שהוא בן 22 אי אפשר לקיים איתו שיחה פרטית ואותו דבר גם עם אבא שלי.
לא הזכרתי את הח שלי הנשוי ואת אמא שלי כי הם לא קשורים לשנאה.
מה קשור מפחדים ?? אני אומר שכבר לא צוועקים עליי כמו פעם !!
אין מה לעשות זה שהוא הקטן זה לא אומר שהוא צריך לספוג הכל עליו !!!
אז אח שלו אוכל חרא בצבא זאת אשמתו ???? אז אבא שלו מעוצבן זאת אשמתו ??? אני חייתי בפחד מאחי 13 שנה שחטפתי ממנו מכות ! עד שזהו אמרתי לעצמי שאני יכול כבר להחזיר לו אז הוא מקבל ממני לא פעם ולא פעמיים מכות וחושב 10 פעם לפני שהוא מתחיל איתי ! זה לגבי אחיו ..
לגבי אבא שלו שידבר איתו ..
עזוב מה שאומרים לך אם זה להתלונן על אבא או לעשות משהו,
קבל את אבא שלך איך שהוא .
אבא שלי נפטר ז"ל ותאמין לי אתה תרגיש כמה שהוא חסר .
עכשיו במקום לפרסם פוסטים בפורום, לך תשאל את אבא שלך מה הוא צריך, תעזור לו, ותיתן לו קצת נחת .
אולי חשבת שהוא עובד קשה מדיי ובגלל זה הוא יותר עצבני כי במקום שיהיה לו נחת בבית הוא בא הביתה לסידורים ועניינים .
שמע אחי ממה שכתבת פה אני מבין שלאבא שלך יש בעיות אחי בן אדם לא עצבני סתם בטח יש עליו איזה עומס בעבודה בלשלם דברים ככה שהוא מגיע הבייתה עצבני ולא מרוכז וכניראה בגלל זה כל המתיחות בבית איתו
אח שלך סתם טמבל ...
בקיצור מה שאני אומר תשב תדבר עם אבא שלך תשאל אותו למה הוא עצבני ותגיד לו מה אתה מרגיש לפני שאתה עושה משהו קיצוני מידי ...
חח תכלס יש לך אבא חכם
הלוואי ואבא שלי היה יודע שצריך לעשות
ריסט למחשב כדי שהמקלדת הייתה פועלת
קודם קל לדעתי אתה צריך להבין מה גורם להתנהגות הזאת מאנשים אחרים,ובעיקר מהמשפחה.
הם רואים בך כתינוק אבל מצפים ממך לבגרות מלאה,ככה זה בתקופת גיל בר המצווה...ובנינו,אתה באמת עדיין ילד קטן ויש לך עוד המון להתפתח,אפילו בגיל 15 אתה תחשוב לאחור ותגיד "איזה ילדותי הייתי".
בנוסף,כנראה לאבא שלך יש הרבה דברים במשך היום,הרבה עצבים,הרבה לחץ...הוא מגיע הביתה רוצה קצת מנוחה ושקט,והילד שלו שכבר בן 13,עדיין צריך השגחה,וגם אתה לא הילד הראשון,ככה שהם עוד פחות סבלניים.
בקיצור,מה שאתה יכול לעשות זה ללמוד מטעויות ולא לחזור עליהן ,למשל עם הדוד...או למשל אם אתה צריך עזרה במשהו שאתה יודע מראש שאבא שלך לא מבין בעיניין,אל תשאל אלא אם כן זה ממש דחוף.
בקשר לאח שלך,תחשוב שהוא קיבל את אותו יחס מאבא שלך,ולכן כמו שנראה,הוא עדיין מתנהג כמו ילד בן 16...מרגיש אחראי עליך ויודע הכול ולפעמים מרגיש אפילו יותר עליון בבית מאשר אבא שלך....הוא בעצם בריון....אל תתיחס אליו ותראה לו שלא משנה מה הוא עושה או מה הוא אומר,זה לא מזיז לך בכלל. אל תענה לו פשוט.
תנסה להתחבר יותר אל אמא שלך אם אתה יכול (איפה היא בכל הסיפור ? )