קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אלוהים
    על ידי rocetall789 בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 22:18
  2. [שאלה]האם אלוהים יכול?
    על ידי grass בפורום יהדות
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2009, 03:09
  3. [שאלה] אלוהים
    על ידי Pentacles בפורום יהדות
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 20-03-2009, 20:52
  4. [שאלה] מישהו ראה שיחות עם אלוהים?
    על ידי Desire בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-02-2008, 12:13
  5. שאלה בקשר למילה אלוהים
    על ידי MeToRaF בפורום יהדות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 23:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 67

[שאלה]אלוהים לא מושלם. - עמוד 2

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

כל נקודת ההנחה של האשכול הזה לא נכונה.
    אוקי נתחיל בזה שהאל הוא ישות עליונה מאיתנו לכן לתת לו תכנות אנושיות ואז לקבוע שעצם זה שיש לו אותן הוא לא מושלם זה פשוט מעשה לא חכם במיוחד בלשון המעטה וזאת משום שכדי שלנו יהיו את התכונות האלו הוא צריך להיות ניחן בהם כדי להעביר הלאה וזאת עובדה מדעית שאין עוררין עליה
    עכשיו לתאוריית הגמול (שהיא תאורייה מאוד מקובלת בתחום המדע) לכל מעשה יש תגובה טבעית ששוה לו מצידו השני של המתרס עשית משהו התגמול יהיה שווה במסה שלו למעשה שלך זה האיזון (שדרך אגב ממנו ניגזר היין יאנג).
    לגבי החיים לאחר המוות אני אישית לא מאמין בזה (לעזוב בצד שהתפיסה שלי של האל היא שונה מכל תפיסה אנושית אחרת שמישהו אי פעם הגה) וזה בגלל שכל צורה קיימת של התייקמות גם לא גישמית מצריכה כמות מסויימת של אנרגיה ואנרגיה כאמור ניתן למדוד או להמיר מה שבא בצורה הפוכה למה שקורה לאדם כשהוא מת כאמור איבוד אנרגיה והתמוגגות (בדיוק כמו כבל חשמל שמנתקים אותו מהשקע) כאמור פירוש המילה מוות מחסור באנרגיה אזי אין שום התקיימות הלכה כל התיאוריה של החיים לאחר המוות וכל הממבו ג'מבו של גהנום וגן עדן
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-01-2010 בשעה 02:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אוקי נתחיל בזה שהאל הוא ישות עליונה מאיתנו לכן לתת לו תכנות אנושיות ואז לקבוע שעצם זה שיש לו אותן הוא לא מושלם זה פשוט מעשה לא חכם במיוחד בלשון המעטה וזאת משום שכדי שלנו יהיו את התכונות האלו הוא צריך להיות ניחן בהם כדי להעביר הלאה וזאת עובדה מדעית שאין עוררין עליה
    עכשיו לתאוריית הגמול (שהיא תאורייה מאוד מקובלת בתחום המדע) לכל מעשה יש תגובה טבעית ששוה לו מצידו השני של המתרס עשית משהו התגמול יהיה שווה במסה שלו למעשה שלך זה האיזון (שדרך אגב ממנו ניגזר היין יאנג).
    לגבי החיים לאחר המוות אני אישית לא מאמין בזה (לעזוב בצד שהתפיסה שלי של האל היא שונה מכל תפיסה אנושית אחרת שמישהו אי פעם הגה) וזה בגלל שכל צורה קיימת של התייקמות גם לא גישמית מצריכה כמות מסויימת של אנרגיה ואנרגיה כאמור ניתן למדוד או להמיר מה שבא בצורה הפוכה למה שקורה לאדם כשהוא מת כאמור איבוד אנרגיה והתמוגגות (בדיוק כמו כבל חשמל שמנתקים אותו מהשקע) כאמור פירוש המילה מוות מחסור באנרגיה אזי אין שום התקיימות הלכה כל התיאוריה של החיים לאחר המוות וכל הממבו ג'מבו של גהנום וגן עדן
    אורי אני חייב לומר שהפתעת אותי, הייתי בטוח לגמרי שאתה מאמין.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אם אלוהים נותן שכר טוב ורע-גיהנום וגן עדן זאת אומרת שיש לו רגשות (צרכים), חמלה וכעס. זאת אומרת שהוא לא מושלם זאת אומרת שלא כל מה שהוא עושה נכון זאת אומרת שהוא לא תמיד צודק זאת אומרת שאולי לא להאמין בו זה המעשה הנכון?

לאלוקים יש את החשבונות שלו עם כל אדם ואדם וכל דבר שהוא עושה נכון אמת ומוסתר מהמוח האנושי מהסיבה שאנחנו לא מספיק חכמים כדי להבין את המהלכים של הקב"ה ובצדק !! אין לערער ואין לשאול שאלות כאלו לא אתה לא אני ולא אף אחד ראוי לשואל שאלה כזאת או לחלוק על בורא עולם !

נ.ב.למנהל אתם באים וסוגרים פה אשכולות על ימין ועל שמאל את האשכולות הלא נכונים מסתבדר ... אבל אשכול כל כך מטומטם אתם משאירים דיון פתוח בשביל שאנשים ימשיכו להגיד שטויות אם הייתה לכם טיפה קטנה של שכל הייתם סוגרים את האשכול המזוויע הזה לפני שיצאו מיפה עוד דברי סרק והבל...

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

יפה מאוד!!!!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    אורי אני חייב לומר שהפתעת אותי, הייתי בטוח לגמרי שאתה מאמין.
    תלוי איך אתה מגדיר מאמין אני מאמין בכל מעודי אבל לא בצורה הרפומית שאתה מאמינים

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תלוי איך אתה מגדיר מאמין אני מאמין בכל מעודי אבל לא בצורה הרפומית שאתה מאמינים
    אני חושב שאני ואתה בדיוק באותו ראש.

לדעתי אמונה בקיומו של האל היא מגוכחת,
    ככל שהאיי קיו של האדם נמוך יותר - כך הוא יוכל להאמין ב 'אלוהים' יותר.

ממליץ לכולם לקרוא את 'תאוריית קנקנן התה' של ראסל, חפשו בגוגל.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    לאלוקים יש את החשבונות שלו עם כל אדם ואדם וכל דבר שהוא עושה נכון אמת ומוסתר מהמוח האנושי מהסיבה שאנחנו לא מספיק חכמים כדי להבין את המהלכים של הקב"ה ובצדק !! אין לערער ואין לשאול שאלות כאלו לא אתה לא אני ולא אף אחד ראוי לשואל שאלה כזאת או לחלוק על בורא עולם !

נ.ב.למנהל אתם באים וסוגרים פה אשכולות על ימין ועל שמאל את האשכולות הלא נכונים מסתבדר ... אבל אשכול כל כך מטומטם אתם משאירים דיון פתוח בשביל שאנשים ימשיכו להגיד שטויות אם הייתה לכם טיפה קטנה של שכל הייתם סוגרים את האשכול המזוויע הזה לפני שיצאו מיפה עוד דברי סרק והבל...
    תן לי בבקשה אשכול אחד שנעלנו שלא היה צריך להנעל..
    ועצם זה שנושא לא בא בקינה אחת עם האמונה שלך זה לא אומר שהוא מבזה או לא נכון..
    כל המהות של המילה אמונה היא להאמין בכל העולה רוחך ורק שתדע שביהדות (כן כן ביהדות) יש כל כך הרבה זרמים וכל כך הרבה דיעות שגם אם מישהו יבוא יתחיל לדבר על ביאת המשיח ממאדים אז יהיה איזה זרם שיתמוך בזה אז תעשה לי טובה תחקור קצת מעבר לחצר האחורית שלך לפני שאתה קובע שמשהו הוא מבזה או לא נכון

תן לי בבקשה אשכול אחד שנעלנו שלא היה צריך להנעל..
    ועצם זה שנושא לא בא בקינה אחת עם האמונה שלך זה לא אומר שהוא מבזה או לא נכון..
    כל המהות של המילה אמונה היא להאמין בכל העולה רוחך ורק שתדע שביהדות (כן כן ביהדות) יש כל כך הרבה זרמים וכל כך הרבה דיעות שגם אם מישהו יבוא יתחיל לדבר על ביאת המשיח ממאדים אז יהיה איזה זרם שיתמוך בזה אז תעשה לי טובה תחקור קצת מעבר לחצר האחורית שלך לפני שאתה קובע שמשהו הוא מבזה או לא נכון
    נו באמת תעשה לי טובה ...הבן אדם מדבר פה על המושלמות של אלוקים תראה לי דת אחת שחולקת בזה שאין לערער בהחלטות של מעלה ואין לנו ראשות לחקור ולנסות להבין את השיקולים של בורא עולם..זה לא מקובל על הדעת שבכלל יפתח נושא כזה כאן בפורום יהדות ודת שהרי שאלה כזאת חולקת על הדת בצורה חותכת ולא רק של היהדות שהיא הדת הנכונה וכן יש זרמים ביהדות אבל לא יותר מידי זרמים כמו שאתה מדבר ,נכון יש אקראיים ויש אורתודוכסים ויש רפורמים אבל אף אחד ואני מדגיש אף אחד לא יתן לשאול שאלה כזאת מבזה כמו שאף אחד לא יתמוך ברעיון כל כך טיפשי שהמשיח יבוא מהמאדים...
    אני כל החיים שלי בדת וברוך ה' "החצר האחורית "שלי גדולה משלך ושל כל אחד אחר פה בפורום אז קודם תבדוק אתה אצלך לפני שאתה עונה בצורה כל כך מטופשת..

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נו באמת תעשה לי טובה ...הבן אדם מדבר פה על המושלמות של אלוקים תראה לי דת אחת שחולקת בזה שאין לערער בהחלטות של מעלה ואין לנו ראשות לחקור ולנסות להבין את השיקולים של בורא עולם..זה לא מקובל על הדעת שבכלל יפתח נושא כזה כאן בפורום יהדות ודת שהרי שאלה כזאת חולקת על הדת בצורה חותכת ולא רק של היהדות שהיא הדת הנכונה וכן יש זרמים ביהדות אבל לא יותר מידי זרמים כמו שאתה מדבר ,נכון יש אקראיים ויש אורתודוכסים ויש רפורמים אבל אף אחד ואני מדגיש אף אחד לא יתן לשאול שאלה כזאת מבזה כמו שאף אחד לא יתמוך ברעיון כל כך טיפשי שהמשיח יבוא מהמאדים...
    אני כל החיים שלי בדת וברוך ה' "החצר האחורית "שלי גדולה משלך ושל כל אחד אחר פה בפורום אז קודם תבדוק אתה אצלך לפני שאתה עונה בצורה כל כך מטופשת..
    חחח אם ההיית מבין עם מי את מדבר ועל מה לא ההית קופץ למסקנות שווא אבל עזוב נחלת טיפשים היא לקפוץ למסקנות.
    קיצור איש אני לא יודע מה אתה יודע על אמונה אבל מה שבטוח שלא הרבה כל המהות שלה היא לתת ספק במה שאתה מאמין בו רק ככה מתפתחים מי שנישאר להאמין במה שאומרים לו לא באמת מאמין ובגלל זה חבל לי על אנשים כמוך שעם הראש בתוך הספר תרים את הראש יש עולם שם בחוץ והוא מחכה שתלמד אותו תחקור אותו והכי חשוב שתשאל למה תאמין לי האושר עורב לך בפינה רק תמצא אותו ותבין מה אתה מפסיד..
    ואולי אתה רואה פה הטלת ספק במושלמות אני רואה פה התפתחות הוא העלה שאלה מאוד פלוסופית אם כי לא נכונה אבל יש לה הרבה עומק

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

אני כל החיים שלי בדת וברוך ה' &quot;החצר האחורית &quot;שלי גדולה משלך ושל כל אחד אחר פה בפורום אז קודם תבדוק אתה אצלך לפני שאתה עונה בצורה כל כך מטופשת..
    הוא צודק בקטע הזה, הרי ברור שאלוקים מושלם, ואיך בכלל אנחנו(בני אדם-נחותים) יכולים לכתוב דברים כאלה. נ"ב, תאמרו תפילה למען שחרורו של גלעד שליט(זה אמור להיות עדיין בין הנושאים הראשונים-לקרוא תהילים לפני).

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    הוא צודק בקטע הזה, הרי ברור שאלוקים מושלם, ואיך בכלל אנחנו(בני אדם-נחותים) יכולים לכתוב דברים כאלה. נ"ב, תאמרו תפילה למען שחרורו של גלעד שליט(זה אמור להיות עדיין בין הנושאים הראשונים-לקרוא תהילים לפני).
    חשיבה כזאת היא מה שיקח אתכם 50-60 שנה אחורה מה זה שטויות האלו
    להטיל ספק עצם כל המהות שלך היא להטיל ספק לשאול להתעניין לחקור!
    אם אתה לא חוקר בודק שואל אז סלח לי אדוני אתה לא אדם מאמין בניגוד למה שאתה חושב..
    להיות תוכי כל אחד יכול אבל בשביל להאמין קודם צריך להטיל ספק וזה מה שאתם לעולם לא תבינו כל דבר שבא בקלות באותה הקלות גם ילך דבר שמגיע בעמל הוא דבר שישאר!
    לכו תלמדו קצת על מהות האמונה ותחזרו אלי עם שאלות אולי אז יהיה בינינו פלטפורמה אמיתית לדו שיח

חשיבה כזאת היא מה שיקח אתכם 50-60 שנה אחורה מה זה שטויות האלו
    להטיל ספק עצם כל המהות שלך היא להטיל ספק לשאול להתעניין לחקור!
    אם אתה לא חוקר בודק שואל אז סלח לי אדוני אתה לא אדם מאמין בניגוד למה שאתה חושב..
    להיות תוכי כל אחד יכול אבל בשביל להאמין קודם צריך להטיל ספק וזה מה שאתם לעולם לא תבינו כל דבר שבא בקלות באותה הקלות גם ילך דבר שמגיע בעמל הוא דבר שישאר!
    לכו תלמדו קצת על מהות האמונה ותחזרו אלי עם שאלות אולי אז יהיה בינינו פלטפורמה אמיתית לדו שיח
    לחקור ולשאול כן אבל צריך לחקור ולשאול אתה שאלות הנכונות אני חקרתי ורציתי לדעת עד היום אלב בכל דבר צרךי טקט וברגע שאת המאבד את הטקט אתה מאבד עניין..לבוא ולהגיד שאלוקים לא מושלם זה לאבד טקט זאת לא שאלה של חקירה והתעניינות זאת שאלה של כפירה אדם שהוא לא מאמין .
    כופרים: אנשים שוהלכים פרנציף,אנשים שיודעים שיש אלוקים אבל לא מסתדרים להם החוקים של מעלה ולכן מעדיפים להגיד שאין אלוקים כדי שהיה להם נוח יותר לעבור על אותם חוקים ...שאלה כזאתה יא שאלה של כפירה שאלה של התנשאות ושאלה שהעניין פה הוא לא לקבל תשובה אלא ללכת פרנציפ כמה שיותר...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לחקור ולשאול כן אבל צריך לחקור ולשאול אתה שאלות הנכונות אני חקרתי ורציתי לדעת עד היום אלב בכל דבר צרךי טקט וברגע שאת המאבד את הטקט אתה מאבד עניין..לבוא ולהגיד שאלוקים לא מושלם זה לאבד טקט זאת לא שאלה של חקירה והתעניינות זאת שאלה של כפירה אדם שהוא לא מאמין .
    כופרים: אנשים שוהלכים פרנציף,אנשים שיודעים שיש אלוקים אבל לא מסתדרים להם החוקים של מעלה ולכן מעדיפים להגיד שאין אלוקים כדי שהיה להם נוח יותר לעבור על אותם חוקים ...שאלה כזאתה יא שאלה של כפירה שאלה של התנשאות ושאלה שהעניין פה הוא לא לקבל תשובה אלא ללכת פרנציפ כמה שיותר...
    תשמע אישי היקר אתה לוקח את כל הדיון הזה למקום שהוא בכלל לא בכיוון שלו הוא לא הלך פרציפ ולא כלום הוא רק הניח הנחה מה איבדת את הצפון?
    להיות אנושי זאת אומרת להטיל ספק (אני אומר את זה כבר בפעם המי יודע כמה אולי הפעם זה אשכרה יתפוס) אם אתה לא מטיל ספק או שאתה תם (ילד) או שאתה אטום (לא רוצה לשאול שאלות שאתה מפחד מהתשובות עליהן) בכל מקרה בשני המקרים אתה מותיר את עצמך באפלה פעם בלי מתכוון ופעם ביודעין..
    אם היוצר שלך היה מושלם כך גם ההית אתה וזאת גם עובדה מדעית ופה נכנסת השאלה הפילוסופית מה היא המושלמות?
    מחסור הפגמים או המחסור בצורך בפגמים?
    באמת שאני יכול לשבת די הרבה זמן ולהראות לך איך שלב שלב אני מוכיח את הטענה הזאת ואתה תבין אותה אבל המטרה שלי פה היא לא לשנות את הלך המחשבה שלך אלא להרחיב אותו.

דרך אגב כמה שהדיעות שלי נישמעות לך כופרות ומבזות אל תטעה אני לא מטיל ספק באמונה אני פשוט חוקר אותה לכל כיוניה
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-01-2010 בשעה 00:27.

שמע גם אני תומך בזה שצריך לחקור להסיק ולהבין ,שהרי זה טבע האדם לחקור ולהבין ולחקור שוב כדי להבין,70 פנםי לתורה 70 הבטים שונים 70 הבטים שכל אחד מאיתנו רוצה לחקור ולהביןם אבל שוב תחשוב רגע שאלה כזאת האם זה באמת במטרה לחקור ,ואיך אפשר לחקור את המולשמות של אלוקים זה לא דבר ששוב יש לך רשות להכנס אליו אבל ידע ..

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אף אחד לא יכול להוכיח שיש אלוקים,
    אף אחד לא יכול להוכיח שאין אלוקים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...99%D7%95%D7%AA

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect