|
|
שמע אני מציא לך לגשת לגורמי ת'ש או לקב'ן ולבקש העברה
תופס 55 אם אני זוכר נכון
תדבר קודם אם המפקד שלך ותבין למה אתה מתוסכל ממנו כל כך אולי הבעיה פשוטה ואתה יכול לפתור אותה מול המפקד הישיר שלך
ועוד משהוא באיזה חיל אתה משרת?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אוקי אני מצטער מראש לא קראתי פה את התגובות
דבר ראשון והכי חשוב, אין דבר כזה צו מג"ד אני לא יודע מי זה המפקד החמאר שלך אבל הוא ממציא שטויות
דבר שני אך ורק למ"צ יש את האפשרות לבוא לדלת שלך ולדרוש שתבוא איתם לאן שהם יבחרו אם זה לבסיס שלך או לבסיס מ"צ הקרוב.
עכשיו לעיקר:
תראה להיות נפקד זאת לא הדרך והדבר היחיד שתרוויח מזה זה כלא וחרא שירות (עזוב את הדפוק שתאלץ לתת אחר כך) ואני אומר לך את זה עם היד על הלב שום דבר שקורה בצבא לא מצדיק שתיקח את הרגליים ותתפוק דו"ך
ואני יודע איך זה שכל העולם נגדך ואתה מייצג את עצמך מול מערכת דפוקה בלי שום חמלה או רצון להתחשב וכל האמצעים או לא עוזרים או לא שהישג יד, אני יודע איך זה קצין מתנקל לך (כן במלוא הדר המובן מתנקל לך) ואיך החיים שלך ניראים כמו חרא שרק בא לך להגיע הבייתה להטרק ולא לחשוב על היום שאתה חוזר לצבא, את כל זה אני מבין, אבל מה שאני לא מבין זה למה אתה מוריד את הראש ונותן לכל השמוקים האלו לנצח?
למה אתה מוותר לעצמך ובוחר בדרך הקלה שרק תביא לך צרות?
למה אתה מתחמק מהבעיות שלך ולא מתמודד איתן ומראה לכל העולם ואישתו שאתה יותר חזק מכל ה...
ולא משנה מה סיבה באמת שלא משנה יש תמיד דרך יותר טובה ויותר יעילה להשיג דברים אז תנקה את הראש ותיקח את עצמך לבסיס כמה שיותר מהר אם לא בשבילך אז לפחות בשביל המשפחה שלך ולמען השירות שלך
אז שיהיה בהצלחה ואני מקווה שיכולתי ולו במעט לעזור
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-01-2010 בשעה 01:59.
לכל מי שאמר חרטא:
תכירו יש דבר כזה צו מעצר.
לא קראתי הכל אז אולי אמרו את זה.
גבר שבורח מבעיות הוא כוסית בלי טיפה של כבוד עצמי.
גבר שנלחם על שלו ומתעקש יותר חזק מגורמים בצבא- ישיג את שלו גם בלי לצבור דפוק ולאבד את הכבוד העצמי שלו.
יש דבר כזה צו מעצר עוד בתקופה של הנפקדות כומבן שיוצא לפועל ע"י מ"צ..
לי היה רס"ר שהשיג צו מ"צ שאפשר לו לבוא אליך הבייתה גם אם לא עברו 24 שעות מהרגע שדפקת דו"ך
בכל מקרה שלא יאכילו אתכם סרטים המג"ד במקרה הכי טוב יכול לגרבץ בכל הנוגע להחזרת נפקדים/עריקים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
היום חבר'ה אני מזגיר תצמי בשעה טובה.
רק משטרה צבאית רשאית לעצור. בכל זאת אני מסכים... אל תשתמת, אל תהייה סמרטות