אתה לא באמת יורד לסוף דעתי כל השיחה כאן היא רק על בנות שאתה מעוניין בהן במעבר לידידות לא על בנות שלא אכפת לך להיות ידיד שלהן ואם ילך משהו אז סבבה, כי אחרת מה הרעיון?
אתה לא באמת יורד לסוף דעתי כל השיחה כאן היא רק על בנות שאתה מעוניין בהן במעבר לידידות לא על בנות שלא אכפת לך להיות ידיד שלהן ואם ילך משהו אז סבבה, כי אחרת מה הרעיון?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
|
|
שכחת עם מי אתה מדבר?
אוקי ריענון קצר
לא מאמין בשטות הזאת ידידות!
אני לא מתחיל שום דבר שאני לא מתכוון לסיים
העולם הוא הבמה שלי אז תן לי לרקוד בשקט! (החלק האחרון הוא לא באחריות הכותב)
עכשיו שאיפסנו את עצמינו אני אסביר שוב..
נניח וכבר נכנסתי למצב של in between (עזוב שבמצב רגיל אני לוקח את הרגליים ופשוט הולך אבל לצורך הדגמה נניח שלא עשיתי את זה) אני פשוט משנה פאזה משנה את ה game שלי למשהו יותר פרקטי ופחות רגיל (מהבחינה שהיא מכירה, כאילו חושף צד מסתורי של עצמי)...
כל הקטע של הלהקשיב זה כלי לקרב ואז משנים משחק מפיתוי ללכידה פשוט מאוד בדיוק כמו בדייג אתה מפתה עם אוכל והקרס עושה את כל השאר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחח דבר ראשון צודק שכחתי להגדיר שאני אומר "ידידה" כאן אני מתכוון לבחורה שאתה יכול להתקשר אליה סתם באמצע היום בלי להרגיש לא נעיםאני לא מתכוון ל "ידידה" שבעצם אחד מהצדדים רוצה להשכיב את השני...
דבר שני הדוגמא טכנית מידי לטעמי אומנם הדוגמא נכונה אבל זה מאוד אינדיבידואלי לכל בחורה ולכל גבר לכן נתתי את הדוגמא של לחימת גרילה כלומר שום דבר אינו קבוע אתה רוקד בהתאם לתנאים ולא על פי טכניקה קבועה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!