חברה אני פשוט רוצה לפצל קובץ טקסט,לא לא רוצה לצמצמם,או להקטין על ידי ווינרר!!!
יש לי קובץ טקסט ששוקל 2 מגה,אני רוצה לעשות שני קבצי טקסט שכל אחד שוקל מגה.
חברה אני פשוט רוצה לפצל קובץ טקסט,לא לא רוצה לצמצמם,או להקטין על ידי ווינרר!!!
יש לי קובץ טקסט ששוקל 2 מגה,אני רוצה לעשות שני קבצי טקסט שכל אחד שוקל מגה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז לעזאזל תפתח את הקובץ תעתיק חצי ממנו ותדביק בקובץ חדש! אם זה לא מילון רציני של 80 מגה לפחות שאין מצב לפתוח אותו במחשב פשוט אז למה לשגע את העולם? ולמה צריך לפצל קובץ טקסט? מה עם מה שכתוב בפנים זה לא נחוץ שהחילוק יעשה נכון? לא מבין אותך אתה מדבר כאילו זה מעבדה סודית שאין פתרונו אחרים אלא רק פיצול הקובץ עם תוכנה במקום לנסות לדבר גלוי ואז נוכל לעזור בצורה טובה יותר אתה מסתיר כל פיסת מידע בנושא!
תבין יש מצב שאני מכיר פתרונות יותר יעילים ממה שאתה חושב שאתה מכיר אז תתחיל לדבר אחרת אני לא אוכל לעזור לך!
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 18-01-2010 בשעה 23:06.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תגיד אחי מה ניסגר עם כושר ההבנה שלך???
מה בקשתי תוכנה שיודעת לפצל קובץ טקסט!!! איך הגעתה למעבדה סודית וכו'?
מכיר תוכנה כזו? שאלה פשוטה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יודע שהגאונות שלך מגיעה כבר לשיאים?
מי לעזאזל צריך תוכנה כדי לפצל קובץ טקסט אם הוא לא DB או DIC?!!!!!!! מה עשית קובץ של שני מגה והחלטת שאתה צריך תוכנה כי אין לך כוח להיכנס לקובץ ולבצע פיצול בעצמך?! כל מי שצריך לפצל קובץ טקסט ברמות גבוהות משתמש בד"כ בתוכנה היעודית של אותו סוג קובץ (לרוב התוכנות היעודיות מאפשרות את זה כי הן יודעות שהקבצים מאוד גדולים וזה מובנה בתוכן!) אז מה אתה בא לשגע אותי עם תוכנה שמפצלת קבצי טקסט?! תגיד לי מה סוג הקובץ המדובר DIC? או DB? ואיזה תוכנה אמורה להעלות קבצים בסדר גודל שאתה מדבר עליו? כי אם זה סדר גודל קטן כמו שתיארת של שני מגה אז עשה לי טובה תעשה את זה בדרך הישנה והטובה כי זה באמת מיותר!
והנה בחיפוש קטן שיכלת לעשות בעצמך תוכנה יעודית לחילוק קבצים.
http://www.sharewareplaza.com/file-s...oad_34499.html
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הורדתי אותה כבר בעבר והיא עושה בעיות.
תגיד שמעת פעם על המונח "דוגמא"
המגה וה2 מגה היה דוגמא,יש לי קבצים גדולים בהרבה יותר!!!
אני לא כל כך מבין מה הסתבכת,הייתה לי פעם תוכנה שעושה את זה,מחלקת קבצי טקסט.
מ א ו ש ר
אתה יודע שרפטור יודעת לחלק קבצי טקסט לפי גודל או מספר מילים לשורה..
למה לשבור את הראש על תוכנה לפיצול
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-01-2010 בשעה 01:09.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
עזוב הבחור טעה בפורום הוא היה צריך להגיע לפורום בקשת תוכנות לא תמיכה טכנית.
יום טוב ונעול
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!