באמת שכואב לי על אנשים כמוך באים לקבל תשובה אבל לא מוכנים לקבל שום תשובה שלא תואמת לאמות שלהם
אני אומר לך את זה בכנות החיים שלך יהיו קשים אם תמשיך בראש הזה, שום דבר טוב לא צומח מגישה שלילית ופוסלת.
באמת שכואב לי על אנשים כמוך באים לקבל תשובה אבל לא מוכנים לקבל שום תשובה שלא תואמת לאמות שלהם
אני אומר לך את זה בכנות החיים שלך יהיו קשים אם תמשיך בראש הזה, שום דבר טוב לא צומח מגישה שלילית ופוסלת.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
יודע מה...בוא נשמע ונקשיב,איזה בדיוק קו מחשבה אתם מנסים לשנות אצלי?
וואיך אני ציירתי את עצמי לפני האשכול?
נשמע אתכם..
כן אחי אני מבין על מה אתה מדבר,אבל לא דיברתי פה על בחורות כאל משהו רציני,הכוונה היא לסתם סטוץ לסתם הנאה,ככה זה תמיד היה לי הייתי רואה מישהי אפילו שהיא לא נראית משהו הייתי עושה הכל בשביל להקסים אותה הכל,כמו שמארתי קודם נפגש איתה בחוץ מדברים בטלפון הודעות(וזה לא רק עם מישהי אחת אלא עם הרבה וכולם באותו הזמן)ועכשיו זו אותה הרגשה שסתם באלי סטוץ עם בנות אבל עכשיו שלא כמו פעם אין לי כח להתאמץ ולבנות קשרים,אני רוצה ישר להביא מישהי בלי כל החפירות המיותרות ואני יודע שזה בלתי אפשרי..כי בינינו למי יש עוד כח שוב להתחיל לחפור למישהי שאין לך רגשות אליה להתחיל להיפגש איתה ולדבר איתה בטלפון וכל הזה..אז היה לי את המוטיבציה הזאת והייתי משקיע בכל אחת,אבל המוטיבציה הזאת נעלמהלאחר שהדגשתי את הדברים החשובים אתה מתפלא למה יצאתי עלייך? תראה איך אתה מדבר כמו איזה זיין עולמי שמינימום כל אחת נופלת לרגליו ומסכן רחנות הוא לא זיין חודש...כן תראה,יש איזה מישהי ששמתי עליה עין ומכל הבנות היא "זכתה" להיות המיוחדת שהיא לא תהיה עוד סתם ילדה שהיתה איתי,אני רוצה אותה למשהו רציני אבל ברור לנו שלא כל מה שרוצים מקבלים,לא שאני לא מאמין בעצמי אבל צריך להישאר ריאלי,אז אני לא רוצה להתנתק מהכל בשביל משהו שהוא לא בטוח,אבל כנראה לא הבנתם אותי ואת פתיחת האשכול,התכוונתי לזה שאני יבש כבר חודש זאת אומרת שלא הייתי עם בחורה חודש ואני משתגע..
אני שואל אותך זה מי שאתה? ככה אתה מדבר גם בחוץ? ככה החברים שלך מכירים אותך? אני מתאר לעצמי שלא וזה לא באמת מי שאתה ואתה הרבה יותר מזה אז כן אם זה מה שאתה אולי שואף להיות אני לא מסכים איתך! כך לא מתנהגים! זאת לא התנהגות שמביאה כבוד לא לעצמך ולא למי שתהיה איתך, תן קצת יותר רובנו לא משחקים אלא מוצאים מישהי שהם אוהבים ובאמת ממצים איתה את השנות נעורים ומה שאתה מחפש זה איך להשיג ולכבוש כמה שיותר בלי לשים זיין על מה עם הצד השני, הנכבש!
אז כן אני מנסה לשנות לך קו חשיבה ודפוס התנהגות שתשים לב לאיך אתה מצטייר זה לא מוסיף כלום לערך שלך כבן אדם! זה רק גורע!
אז יכול להיות שאתה לא מתבטא נכון, אז לפחות תתקן את הרושם שאתה עושה, אף אחת לא היתה רוצה לצאת עם בן אדם בעל חשיבה כמו שלך אם היא היתה יודעת שכך אתה רואה את הדברים.
אמרת שפעם היית מוכן להשקיע בשביל להשיג ועוד עם כמה בנות ביחד ועכשיו אתה מספר לנו שאתה רוצה כבר רק להשיג בלי להשקיע ואיך זה מצייר אותך? זה מי שאתה? תחשוב אם אתה היית מוכן לצאת איתך אם היית יודע שכך אתה מתנהג...
אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד לך כאן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חס וחלילה מי ידבר ככה בחוץ זה חברים שאיתי בנות שאיתי ידידות שאיתי אני בחיים לא מדבר ככה,אולי עם חבר אחד שהוא הכי טוב אבל בחיים אני לא חושף את זה(בגלל זה הצטרפתי לפורום בשביל שפה אני יכול להוציא את כל מה שאני מרגיש מבלי שאף אחד מהחברים יחשוב עליי משהו..)כן אני מבין אז כנראה לא הבנת אותי נכון או שלא ידעתי לנסח את עצמי נכון..
אני לא מצטייר כזיין ולא מצטייר כאיזה משהו,כמו שכתבתי קודם היתה לי אהבה אחת בחיים שהיית איתה שנתיים (זה קרה לפני כמעט 4 שנים)וכשזה נגמר הרגשתי כל כך פגוע אז המטרה שלי היתה לפגוע(אני יודע שזו היתה מחשבה של ילד קטן אבל כשזה נגמר איתה הייתי בערך בן 16 16 וחצי ואז עד היום המשכתי עם זה אומנם לא מתוך כוונה לפגוע אלא מתוך כוונת הרגל שזה נבע מכך שלא רציתי יותר להתחייב ולהיפגע כי כמו כל אחד ידעתי שבסוף זה מה שיקרה ואני יפגע בסוף ומה גם שהיא עוד היתה האהבה הראשונה שלי ממש היה קשה לי לשכוח אותה בייחוד עוד שכשיש לה מישהו אחר וכשאנחנו שומרים על קשר לסירוגין וכל פעם שחשבתי ששחכתי ממנה זה היה חוזר אליי כמו בומרנג,עד שבזמן האחרון מצאתי מישהי "שעונה" על הדרישות שלי...ואמרתי שאותה אני רוצה לקשר רציני,אבל גם אמרתי קודם שצריך להיות ריאלי וזה לא שאני לא מאמין בעצמי אבל יכול להיות שזה לא ילך אז לא רציתי בגלל זה לנתק הכל ולהתמקד רק בה כי מי יודע אם זה היה הולך..והתכוונתי שהייתי יבש אלא לא רק מבחינת הסקס אלא גם מבחינת המגע,כי אני לא רוצה להשוויץ או משהו אבל הייתי כל כך חשב,כל כך מתוחכם עד כדי שיצאתי עם 3 בנות שהם חברות ואף אחת לא ידעה על השנייה,הייתי מוחק הודעות מהפלפאון,לא יוצא מהבית,כשמישהי אצלי אני לא מתחבר לאייסקיו לא עונה לטלפונים ממש כאילו אני מסתערב..עד שהחלטתי שדי זהו זה נגמר וברור לכולכם שלא מכל אחת יצא לי סקס ברור?אבל יצא משהו..זאת הייתה הכוונה שלי מלכתחילה שאני מרגיש יבש לא רק הסקס אלא גם המגע הנשיקות הנגיעות,אני בנאדם שאוהב את זה..וחודש שהייתי יבש הכוונה היא לא להיות עם בחורה בכלום לא בנשיקה לא במגע לא סקס...מקווה שעזרתי לכם להבין את כל התמונה
רציתי להוסיף גם שכל ההתנהגות הזאת היא עם בנות שלא היה לי אליהן טיפה של רגש,כי אם היה לי רגש הייתי מתנהג אחרת אני בנאדם שאוהב ואם אני מתאהב אני הכי משקיע שיש,כשהייתי עם חברה שלי לשעבר רציתי להתחתן איתה ואני לא מגזים..
יש בי המון צדדים טובים כשאני אוהב מישהי ואני בטוח שכל אחד פה יכול ללמוד ממני דבר או שניים,אבל כאין לי רגש למישהי אני לא חושב שיש מישהו שיכול לבוא אליי בטענות איך אני מתנהג כי כל אחד אצלו זה ככה שאין לו רגשות רק ההבדל ביני לבינו שאני ישיר ופותח את זה והוא לא..
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 18-01-2010 בשעה 16:49.
F.c Maccabi Haifa
אם אתה רצה את זה , תשקיע בזה ..
אם לא , הפסדת זיון , פחות אחד יותר נחמד , פחות שתים נחמד כפליים , פחות שללוש נעמוד על הראש
פחות 4 לא יודע![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------