המדריך הזה ממש מושקע, זה פשוט בושה שאין תגובות!
ננעץ ל-24 שעות!
המדריך הזה ממש מושקע, זה פשוט בושה שאין תגובות!
ננעץ ל-24 שעות!
|
|
שלום,
אני משתמשמת טרייה ב- torrentleech.
לוקח לי זמן להבין מה קורה שם...
קיבלתי הודעה לפני יומיים שה- ratio שלי נמוך ואני צריכה להעלות אותו ל- 0.4. נכון לעכשיו הוא 0.18!!!
ניסתי לעשות reseeding לפני הוראות מהפורומים פה, אבל למרבה המבוכה אני לא מוצאת torrent טוב!!! כשאני כבר בוחרת אחד עם הרבה leechers ומעט seeders אני לא מצליחה למצוא אחד ציבורי עם אותו השם, הגודל, מספר קבצים וגודל קבצים זהה!!!
כתבתי מייל עכשיו למערכת שלהם בבקשה להאריך לי את התקופה על מנת שאספיק להעלות אותו.
למישהו יש אולי שם של קובץ טוב ו- tracker ציבורי שאני יכולה להוריד ממנו???
תודה בכל אופן!
היי
קיבלתי לפני כמה זמן הזמנה להצטרף ל-TORRENTLEECH והורדתי כמה סרטים ותוכניות.יום אחד חוזר הביתה לראות מה עם ה-DOWNLOAD. אני מגלה שנעלו אותי מהאתר ללא סיבה. היה כתוב שיש להם את הIP ADDRESS וזהו זה: YOU WERE A NAUGHTY BOY AND I'M NOT GOING TO TELL YOU WHY. רציתי לצור קשר איתם לדעת מה אני עשיתי ללא הצלחה.
יש לי עוד הזמנה אבל מפחד שלא יתנו לי להצטרף.
מה אתה חושב שאעשה להיות משתמש םוב.......... שוב?
צ'או
זאת הפעם הראשונה שאני שומע שמישהו קיבל תגובה כזאת מTL.
בכל מיקרה, אולי לא שמרת על רטיו גבוהה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תודה לתשובתך. האמת היא שיכול להיות. ראיתי שהוא ירד אפילו באמצעת יורדה. זו סיבה? האם אני יכול להצטרף עם ההזמנה השניה? יכול להיות שאם הם קולטים את ה-IP שלי הם לא יתנו לי להכנס?
צ'או
פשוט תחליף IP. לא כזה מסובך.
פעם הבאה אל תעשה שטויות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ממש אחלה מדריך למשתמש המתחיל
תודה רבה רבהה ממש עוזר לי למרות שיש לי דרך אחרת להעלות מהר
באתר bitgamer אפשר לבצע reseed?