גם אני הייתי לוקח כסף מההורים שלי כשהייתי קטן. (בגיל שלך, ז"א.)
סכומים לא רציניים. 100 שקל. 50. דברים שבדיאבד זה מצחיק שהסתרתי את הצורך שלי מההורים.
זה לא הופך אותי לבן אדם רע, אני מאוד אוהב את ההורים שלי. הפרספקטיבה שלך היום שגויה. אני יודע
שזה נשמע מתנשא להגיד את זה, אבל זו האמת. את ילדה. את ילדה קטנה אפילו. מותר לך לעשות טעויות.
מותר לך להיות תלויה במישהו, ומן הסתם עצובה כשאת רואה שנשענת על קנה רצוץ.
את לא בן אדם רע. העולם לא "מתפורר" לך. אני מבטיח לך, השמש תזרח גם מחר, וגם מחרתיים.
ואמא שלך תמשיך לאהוב אותך. היא פשוט מחפשת דרך. הורים הם בני אדם, והם עושים טעויות - והם לא עושים אותם כי הם אנשים רעים, או כי הילדים שלהם אנשים רעים, פשוט כי הם לא יודעים יותר טוב.
מותר לך ללמד את אמא שלך. מותר לך להגיד לאמא שלך שאת אוהבת אותה, ושאת לא רוצה להיות רחוקה מהבית. תשאלי אם אמא שלך אם את יכולה לבקש ממנה כסף כשאת צריכה אותו. ואחרי שתבקשי אותו פעם, פעמיים ותראי שאת מקבלת כסף ולא צריכה לגנוב, את פשוט תפסיקי.
מותר גם לא להיות טובה בבית ספר. ביניינו? כיתה ח' לא באמת משנה להמשך החיים. גם ט' לא.
אני מבטיח לך שיהיה בסדר. הראש שלך יסתדר ואת תסתכלי אחורה ותראי "וואו, איזה שטויות", כי אמרת
בעצמך, באמת יש צרות גדולות יותר, ומתמודדים איתן אחת בכל פעם.
תני חיוך, אה?
ולצורך העניין, גם הבחורים שגדולים ממך ב3 שנים הם ילדים. מה הם מבינים, אה?
פיספוס שלהם. תאמיני לי כשאני אומר לך, בסופו של יום, החבר'ה הכי טובים, שיאהבו אותך
הכי הרבה נמצאים בשכבה שלך, ומתביישים מידי לדבר איתך. מנסיון.

ציטוט ההודעה